Isnin, 18 Oktober 2010

Tunggang Langgang Tonggeng Kangkang

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera. First of all, aku nak mengumumkan bahawasanya aku sangat sangat busy for this week. Aku kena hantar esaimen esok. Lepas tu, aku ada program sempena Minggu Alam Sekitar, minggu ni jugak. Last, but not least, I have to submit my thesis by this Friday. Gila kau. Aku rasa hidup aku bakal jadi tunggang langgang tonggeng kangkang untuk minggu ni. Aku pun dah start feeling feeling sakit jiwa. Haha.

Dimulakan dengan bismillah. Disudai dengan alhamdulillah.
Eh. Kau perasan tak ? Tak perasan kau ? Perasan tak kau ? Kau tak perasan ? Yeah. Blog aku dah jadi comel semacam je kan kan kan ? Siap ada robot lagi. Well well well. Aku nak bagi mood ceria tu datang bila korang korang singgah blog budak lelaki sorang ni. Harap harap senang hati korang korang masa tengah skodeng blog ni. Adeh. Betapa suci niat aku kau tahu. Haha. Okay okay. Aku nak siapkan semua semua tu. Kalau ngadap blog je memanjang, sampai kiamat pun tak siap siap kerja aku. Bye ! XD


potpetpotpet : Penat dol. Nanti nanti aku update gambo gambo dinner. Sila sabo.

41 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

oke. ne dah cantik!

tunggang langgang tonggeng kangkang? haha. menarik.

Fiffy berkata...

haha. aku pun

esok hantar assignment.
esok kuiz
esok public speaking
jumaat anta thesis.


mari kita gila bersama2. whahahaha

mRa berkata...

selamat mengadap lappy n buat eseimen! minggu ni xkacau dy la gtu. :P nex week mra kacau. tau.haha

niat sangat suci!mra on blog zami pn senyum2 sebab nmpk robot.. hehe. XD take care!

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

hehe.
thanks.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Fiffy

wah !
give me 5 !
sama2 kita gila ye.
=_=!

FarhanaDr berkata...

Lagi sekali.. Meriah uolls.. Hahaha.. :P

Zami.. Walau sibuk2 tetap kene senyum.. Heehee.. :)

Hizami Rahim berkata...

@mRa

hehe.
okay.
thanks.
XD

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

hehe.
yesss !
zami sentiasa senyum.
kdg2 lebih kpd gelak.
XD

Qarl berkata...

dear

header tuh dh kurang menarik...

huhu.

all d very best with your thesis

AyuE SurihanyOt berkata...

aku paling suka gambar header kau...gila comel..hahaha



buat header kat aku boley???huhuhuhu

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

really ?
haha.
buat sendiri.
sbb tu tak menarik.
XD

Hizami Rahim berkata...

@AyuE SurihanyOt

eh.
siriyes ?
XD

AROL DSHW berkata...

ouh, suka wajah baru blog hizami! :)
walau busy macam mana pun, kesihatan jangan lupa jaga yeah.
*haha, ayat poyo. :P

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

ahhaa blog makin ceria n cumel....

good luck for exam n assignment.. :D

SitiMashitahSaidin berkata...

chumel2....~

puteriqaizyan berkata...

selamat bertunggang langgang tonggeng kangkang!

header cantek! xD

AiDa AzRyN berkata...

Haha~ aida pun tuko layout baru ni~ tapi nampak buruk gler~ haish

header macam #$#%#^%#^%~ haha~ lantak la~ 6t tuko len lau rajin~ ades~ lotih tol benda alah ni~ >_<'

ZaCk AzRiN berkata...

huhu..
tunggang langgang penah la dgr...
tonggeng kangkang blomprnh g z dgr...
hahaha...cmne erk gaya tngeng kgkang sbb wat asgment...
hehehehe...
x_x

i'm shin... i'm inesen berkata...

woaa.. nampak ranggi dan girang la ini blog.. warna yg meng.. mengggg.. menggg mengmacam macam.. mentang mentang deepavali dah dekat

ishiko berkata...

bz, bz pun sempat renovate belog.. hehhee..

Hizami Rahim berkata...

@AROL DSHW

haha.
siriyes ?
XD
thanks arol.
kesihatan selalu terganggu ni.

Hizami Rahim berkata...

@miMiE aZiMaSK ^V^

thanks.
haha.,
XD

Hizami Rahim berkata...

@SitiMashitahSaidin

siriyes ?
XD
thanks.

Hizami Rahim berkata...

@puteriqaizyan

yeah.
tak nak ikut sama ?
XD

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

oh.
okay.
tengok lah nanti.
XD

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

oh.
tu nama dia hiperbola.
haha.
XD

Hizami Rahim berkata...

@i'm shin... i'm inesen

haha.
deepavali ?
haish.
=_=!

Hizami Rahim berkata...

@ishiko

senang je renovate blog.
tak sesusah wat esaimen.
haha.
XD

mRa berkata...

haip! on9! g wat esemen.

wawa berkata...

ok... blog yang chumil...

wawa berkata...

ok... blog yang chumil...

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

hahahahahahahaha...
taw x pe...
minggu yang sangat2 bz....
sme la kite...
bukan kiter jerk..
rse2 nyer sume la dak2 ipta sme...

pu3iman berkata...

tunggang langgang tonggeng bleh dikira menarik gak la... tapi tunggang langgang tonggeng kangkang tu....emmm agak keBIRUan skit bunyinya haha :p

Aidy Shahiezad berkata...

lame weyh tk menyinggah kat belog ko nie... terpikir gak, entah kan makin mengembang @ makin menguncup ko nie... tp rupa2nya, dah smp terkangkang pun... hohoho... :D

visit my newest entry:-

Tiga Kali Tekan, Berakhir Jadi Tekanan..
(http://aidyshahiezad.blogspot.com)

ardinihumaira berkata...

woooh nampak ada gaya tuh :D

...miSS fAi... berkata...

ceria...!!!!!!!!!!!!!!1

Nazrul berkata...

terkesian sekejap..muehehe..paper pon take ur time pi buat asemen ngan thesis tue...chaiyooookkk..:-)

Zuewairy berkata...

wowowowowowowowowow!!!


mantop!!!!

AdiE berkata...

cemburu dgn kehidupan ko yg bz...
AKU BOSAN!! X SUKE CUTI!!

http://danieldeadie.blogspot.com/

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Wahhh smart!

Love,
PojiePooh Abdullah

aliesha kirana berkata...

wah2..lawa la budak lelaki ni..ekekeek~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com