Isnin, 18 Oktober 2010

Tunggang Langgang Tonggeng Kangkang

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera. First of all, aku nak mengumumkan bahawasanya aku sangat sangat busy for this week. Aku kena hantar esaimen esok. Lepas tu, aku ada program sempena Minggu Alam Sekitar, minggu ni jugak. Last, but not least, I have to submit my thesis by this Friday. Gila kau. Aku rasa hidup aku bakal jadi tunggang langgang tonggeng kangkang untuk minggu ni. Aku pun dah start feeling feeling sakit jiwa. Haha.

Dimulakan dengan bismillah. Disudai dengan alhamdulillah.
Eh. Kau perasan tak ? Tak perasan kau ? Perasan tak kau ? Kau tak perasan ? Yeah. Blog aku dah jadi comel semacam je kan kan kan ? Siap ada robot lagi. Well well well. Aku nak bagi mood ceria tu datang bila korang korang singgah blog budak lelaki sorang ni. Harap harap senang hati korang korang masa tengah skodeng blog ni. Adeh. Betapa suci niat aku kau tahu. Haha. Okay okay. Aku nak siapkan semua semua tu. Kalau ngadap blog je memanjang, sampai kiamat pun tak siap siap kerja aku. Bye ! XD


potpetpotpet : Penat dol. Nanti nanti aku update gambo gambo dinner. Sila sabo.

41 ulasan:

  1. oke. ne dah cantik!

    tunggang langgang tonggeng kangkang? haha. menarik.

    BalasPadam
  2. haha. aku pun

    esok hantar assignment.
    esok kuiz
    esok public speaking
    jumaat anta thesis.


    mari kita gila bersama2. whahahaha

    BalasPadam
  3. selamat mengadap lappy n buat eseimen! minggu ni xkacau dy la gtu. :P nex week mra kacau. tau.haha

    niat sangat suci!mra on blog zami pn senyum2 sebab nmpk robot.. hehe. XD take care!

    BalasPadam
  4. @Fiffy

    wah !
    give me 5 !
    sama2 kita gila ye.
    =_=!

    BalasPadam
  5. Lagi sekali.. Meriah uolls.. Hahaha.. :P

    Zami.. Walau sibuk2 tetap kene senyum.. Heehee.. :)

    BalasPadam
  6. @FarhanaDr

    hehe.
    yesss !
    zami sentiasa senyum.
    kdg2 lebih kpd gelak.
    XD

    BalasPadam
  7. dear

    header tuh dh kurang menarik...

    huhu.

    all d very best with your thesis

    BalasPadam
  8. aku paling suka gambar header kau...gila comel..hahaha



    buat header kat aku boley???huhuhuhu

    BalasPadam
  9. @Qarl

    really ?
    haha.
    buat sendiri.
    sbb tu tak menarik.
    XD

    BalasPadam
  10. ouh, suka wajah baru blog hizami! :)
    walau busy macam mana pun, kesihatan jangan lupa jaga yeah.
    *haha, ayat poyo. :P

    BalasPadam
  11. ahhaa blog makin ceria n cumel....

    good luck for exam n assignment.. :D

    BalasPadam
  12. selamat bertunggang langgang tonggeng kangkang!

    header cantek! xD

    BalasPadam
  13. Haha~ aida pun tuko layout baru ni~ tapi nampak buruk gler~ haish

    header macam #$#%#^%#^%~ haha~ lantak la~ 6t tuko len lau rajin~ ades~ lotih tol benda alah ni~ >_<'

    BalasPadam
  14. huhu..
    tunggang langgang penah la dgr...
    tonggeng kangkang blomprnh g z dgr...
    hahaha...cmne erk gaya tngeng kgkang sbb wat asgment...
    hehehehe...
    x_x

    BalasPadam
  15. woaa.. nampak ranggi dan girang la ini blog.. warna yg meng.. mengggg.. menggg mengmacam macam.. mentang mentang deepavali dah dekat

    BalasPadam
  16. bz, bz pun sempat renovate belog.. hehhee..

    BalasPadam
  17. @AROL DSHW

    haha.
    siriyes ?
    XD
    thanks arol.
    kesihatan selalu terganggu ni.

    BalasPadam
  18. @ZaCk AzRiN

    oh.
    tu nama dia hiperbola.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  19. @ishiko

    senang je renovate blog.
    tak sesusah wat esaimen.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  20. haip! on9! g wat esemen.

    BalasPadam
  21. ok... blog yang chumil...

    BalasPadam
  22. ok... blog yang chumil...

    BalasPadam
  23. hahahahahahahaha...
    taw x pe...
    minggu yang sangat2 bz....
    sme la kite...
    bukan kiter jerk..
    rse2 nyer sume la dak2 ipta sme...

    BalasPadam
  24. tunggang langgang tonggeng bleh dikira menarik gak la... tapi tunggang langgang tonggeng kangkang tu....emmm agak keBIRUan skit bunyinya haha :p

    BalasPadam
  25. lame weyh tk menyinggah kat belog ko nie... terpikir gak, entah kan makin mengembang @ makin menguncup ko nie... tp rupa2nya, dah smp terkangkang pun... hohoho... :D

    visit my newest entry:-

    Tiga Kali Tekan, Berakhir Jadi Tekanan..
    (http://aidyshahiezad.blogspot.com)

    BalasPadam
  26. woooh nampak ada gaya tuh :D

    BalasPadam
  27. terkesian sekejap..muehehe..paper pon take ur time pi buat asemen ngan thesis tue...chaiyooookkk..:-)

    BalasPadam
  28. wowowowowowowowowow!!!


    mantop!!!!

    BalasPadam
  29. cemburu dgn kehidupan ko yg bz...
    AKU BOSAN!! X SUKE CUTI!!

    http://danieldeadie.blogspot.com/

    BalasPadam
  30. wah2..lawa la budak lelaki ni..ekekeek~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com