Isnin, 11 Oktober 2010

Tak Sempat Ke Kayangan Bersama Sheikh Muszaphar & Halina

Everyone keeps talking about Datuk Dr Sheikh Muszaphar and Dr Halina ! Heboh semua orang update status kat facebook pasal majlis dorang. Tak kira lagi dengan blog blog yang update pasal majlis dorang jugak. Hey! Waka waka lah kau ! Aku kat sini takde tv nak tengok kau tahu. Sadis betul. Nak tengok online pun tak boleh. Wuuu ... Best sangat kah ? Aku tak tahu sebab aku tak tengok tadi. Entah. Rasa ketinggalan zaman pulak bila tak tengok dorang kahwin. Boleh ? Haha.

Buai laju laju sampai pluto. Boleh ? XD

potpetpotpet : Bila giliran aku pulak ? Erk. Lama lagi tuuu ...

16 ulasan:

  1. eh herlina mana ne ha? wewit.

    eceh, lepas ni hizami pulak :P

    BalasPadam
  2. @adrinaqamarina

    haha.
    silap tadi.
    wuuu.
    XD
    zami lama lagi.

    BalasPadam
  3. ala zami..xrugi pon xtgk..
    kalo tgk takot kang terdemand lak time nk kawen kang..hak2..

    BalasPadam
  4. bukak jer youtube skrg.. mesti bnyk video tu skrg..
    http://www.duitlama2u.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. hahahaa..
    hizami dah berangan nak kawen ke??
    ngeeeeeeee~

    BalasPadam
  6. kt cni ad tv pun xtgk jugak. heh~

    nak tggu zami pnye kt tv lak. heh. XD

    BalasPadam
  7. dni tengok sampai habis.. siap berangan.. kalau dni kawen.. dot dot dot hahaha

    BalasPadam
  8. @Nisa A.

    erk.
    tak sempat nak berangan lagi.
    byk esaimen.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  9. @ardinihumaira

    wow.
    kalau dni nak kawen mcm tu,
    jgn lupe jemput zami ye.
    XD

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com