Khamis, 7 Oktober 2010

Raya Sebulan | Tak Habis Lagi

Hey. Raya sebulan okay ! Oleh itu, raya tak habis lagi. Haha. Maka, jamuan raya pun ada lagi kau tahu. Dan aku baru balik daripada jamuan raya kat kolej kediaman aku ni haaa. Fuh. Letih betul. Rasa macam nak tidur terus ni. Eh. Aku tak puas makan kat jamuan raya tadi. Tak cukup ! Boleh ? Huaaa ... Lapar ! Lapar ! Lapar ! Haha. Nak ngap apa pulak lepas ni ? Hurm. Nak check almari siapa ada megi. Aku nak tibai satu. Haha. Oh. Esok aku ada micro teaching pulak. Do wish me luck ! XD


 
Kami budak budak semester tujuh okay ! Dah final year pun. Oh yeah ! XD


potpetpotpet : Sila fokus.

23 ulasan:

eqbalzack berkata...

dah final year...lepas ni boleh sambung master dan PhD...

Hizami Rahim berkata...

@eqbalzack

insyaAllah.
XD

FarhanaDr berkata...

Ish3.. Asik jamuan jek ni.. Cuba ukur lilit pinggang.. Kot betambah.. Hehehe.. :p

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
alhamdulillah.
rezeki jgn ditolak.
erk.
ukur lilit tu tolak ke tepi.
haha.
XD

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

tau takpe..awe masih terima jemputan raya...semala je jamuan raya UMNO..heheh

adrinaqamarina berkata...

zami makin chubby la. haha.

jaat betol. nak megi jugak la! asam laksa.

shera haifa berkata...

tadaa,,kami kat cnie ada jamuan raya kolej juga.kene p sbb nie dh final year

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

hehe.
sama2 lah kita memeriahkan jamuan raya ye.
XD

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

haha.
chubby ?
drpd dulu mmg dah chubby.
XD

Hizami Rahim berkata...

@shera haifa

tahu takpe.
XD

mRa berkata...

jamuan raya! makan banyak2 ye. XD
micro teaching tu ape zami?
pape pun, goodluck lah. k? :)

cOnfuSeME berkata...

bse la 2...pose sbln,raye pon sbln...clap2 lbey kowt rye..haha...ckin sok pon de ag jmuan raye...huhu

ZaCk AzRiN berkata...

huhu...kuat mkn jugak erk zami nie...boleh tahan...hehehehe

fndrocka berkata...

Mak aku siap tgk kalendar..sebab nak beraya sampai hari last

ardinihumaira berkata...

wooHooo bestnya ada jamuan..
:D

sya mansor berkata...

muka macam Lin Dan versi innocent. tapi aku x suka Lin Dan tu. ko suke? (tibe2)

Hizami Rahim berkata...

@mRa

haha.
makan sikit je tadi.
wuuu~
XD
eh.
micro teaching tu pengajaran mikro.
haha.
thanks.

Hizami Rahim berkata...

@cOnfuSeME

yeah.
XD
best lah jamuan2 ni.
hehe.

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

eh.
takde lah kuat sgt.
sikit2.
XD

Hizami Rahim berkata...

@fndrocka

ye ?
dasat tol.
haha~

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

best.
XD

Hizami Rahim berkata...

@sya mansor

haha.
aku biasa2 je.
:P

mRa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com