Selasa, 5 Oktober 2010

Pakaian Tradisional The Contest | Baju Melayu

http://hafidzahhafidz.blogspot.com/
Contest lagi ? Haha. Aku dah buang tabiat kan kan kan ? Tak kira tak kira. Aku nak masuk contest ni jugak. Gilerrr ... Pakaian Tradisional The Contest ini dibawakan oleh seorang awek cun. Nama dia Hafidzah Hafidz. Small matter lah kalau kau nak join contest ni. Kau gi pakai baju kebaya mak kau, lepas tu kau suruh adik kau amik gambar kau. Sonang kan ? Dah pakai baju kebaya mak kau tu pandai pandai lah lipat betul betul simpan dalam almari. Okay okay. Senang cite kau gi singgah blog dia kalau teruja sangat nak tahu syarat syarat dia. XD

Alahai. Comelnyerrr. =_=

Haha. Gambar ni lagi ? Nak buat macam mana. This is one of the best pictures from me. Haha. Angkat bakul lepas tu golek golek. Boleh ? Lantak lah. Dah dah. Aku nak tag dua orang lagi ni. Jaga jaga korang. Erk. Sudi sudi lah join sekaki. XD



potpetpotpet : Tak tahu nak kata apa.

28 ulasan:

  1. bapak r, cam model da...hahaha

    BalasPadam
  2. gambar ni lagi.. hehe. ^_^ goodluck!

    BalasPadam
  3. klu pic nie mst mng ny la...huhu...gud luck hizami...:P

    BalasPadam
  4. konform memang macam hari tu gak...heheh

    BalasPadam
  5. Alaaaaaa.. Konpem laa saye kalah kalau zami pertandingkan gambar ni.. Sob sob.. Takde plak pakaian tradisional punye gamba.. Adesss.. Takpe.. Nnt try cari.. :)

    BalasPadam
  6. Haha~
    gudluck baybeh! @.@

    BalasPadam
  7. holloh holloh holloh..
    tomei nya.
    =P

    BalasPadam
  8. @FarhanaDr

    erk.
    baju kurung takde ke ?
    huhu~
    alah.
    doktor mesti menang !
    posing sambil pegang stetoskop ye.
    XD

    BalasPadam
  9. CEK!! cukup semua syarat..hehe..Hencik Hafidz sukew..gambar nampak natural..btw, tq 4 joining the contest!! XoXo

    BalasPadam
  10. encik jury sukee.. wah. saingan hebat ni dari zami. :P

    BalasPadam
  11. owait..nie email fiza: yamaguchi.sachi@yahoo.com

    BalasPadam
  12. zami, jgn lupa email pd fieza ea no account bank..bgtau nama bank sekali, n ur full name..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com