Rabu, 6 Oktober 2010

Meet Blogger | Seronok Rupanya

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Salam sejahtera. Ceh. Sopan tak intro aku kali ni ? Haha. Eh. Hari Sabtu lepas aku lepak dengan ada sorang blogger ni nama dia Qarl. Seronok gilerrr kau tahu. First time jumpa Qarl ni tapi kitorang dah macam beratus-ratus tahun kenal. Haha. Siriyes aku siriyes. Kitorang tak plan betul betul nak hang out ni pun. Haish. Kitorang jumpa kat Mid Valley, then lepak lepak Pizza Hut. Tak sangka seronok jugak jumpa jumpa ni. Haish.

Lepas ni boleh pulak jumpa Zara Cikgu Popular, Doktor Cinta Farhana, Arol Budak Sekolah, Cahaya Hawa, Aida Meow, Dini Happiness, Mama Najlaa, Bro Eqbalzack, Hans SRK, Zack Tinggi, Innz Malas dan ramai lagi lah. Harap maklum bahawasanya aku tak larat nak taip semua nama. Tak pasal pasal esaimen aku tak siap nanti. Adeh. Eh. Masalahnya korang nak ke jumpa aku yang pemalu ni ? XD

Hizami & Qarl
F.R.I.E.N.D.S

potpetpotpet : Berkawan biar berjuta, bercinta biar setia. Ceh. Sukahati ubah ! Haha. XD

47 ulasan:

  1. ohh hai qarl...

    tetiba...haha

    BalasPadam
  2. waa... Qarl x ajak lepak pon... ngeh3..

    BalasPadam
  3. @Mr. Fix

    haha.
    okay2.
    jom lepak sama2 lepas ni.
    XD

    BalasPadam
  4. Ek. Baru nak cakap, zami x nak jumpe innz ke. Tetibe ada link. Hehe.. See you in seremban soon. Piknik kat ulu bendul jom. Hahaha.

    BalasPadam
  5. haha
    kita bila pulak nak jumpa zami??
    :P

    BalasPadam
  6. mmg seronok..awe pernah jumpa sorg blogger kat mydin tapi kejap je sebab awe kuar beli barang ofis time tu...dia ada jempt open house tapi tak dapat datang sebab ada kerja kawin plak..kita yang satu negeri ni pun belom pernah jumpa kan..kalu jumpa macam mana lah agaknya ek?

    BalasPadam
  7. @Nisa A.

    haha.
    tu lah.
    cepat2 cari tarikh.
    :P

    BalasPadam
  8. @Nur Hawa Mohd Zin

    haha.
    tu lah pasal.
    zami dah lah pemalu.
    siriyes ni.
    XD

    BalasPadam
  9. tak tersenarai!
    huaaaa


    ceh emosi

    BalasPadam
  10. ha ha ha

    pandai edit2 gmbr itu kan

    makin putih qarl disitu

    yeah - beborak cm seratus tahun kenal kan?

    ok. teruskan bersahabat

    BalasPadam
  11. @Ery Farieha

    dun wori.
    anda tetap di hati.
    cehhh.
    :P

    BalasPadam
  12. @Qarl

    kan ?
    biar putih sikit.
    haha.
    XD
    yep.
    teruskan bersahabat !

    BalasPadam
  13. ehh ehhh dni rasa kalau dni terjumpa zami kan zami kena belanja dni kinder bueno, kit-kat, cloud 9, cadbury, blablablabla... sampai pengsan. hehehe.. konfem zami takut ni kan kan kan. okeh.. gurau je :D


    bestnya kan... dni baru sekali terserempak dengan blogger tu pun masing2 tak bertegur sapa kesnya risau salah orang hehehe...


    p/s: hadiah giveaway zami dah sampai belum ^__^

    BalasPadam
  14. @ardinihumaira

    hehe.
    byk betul permintaan.
    kalah puteri gunung ledang.
    XD

    eh.
    hadiah dah sampai?
    tak dapat lagi.
    bila dni hantar ?

    BalasPadam
  15. ala malu ke...alalalalal...heheh

    BalasPadam
  16. lama dah... :D ini tracking numbernya LE100560158MY. rasanya minggu pertama lepas raya ... hehe

    BalasPadam
  17. lepas ni jumpa cuha x hafiz plak... eh tp sape lah akue nak jumpa kan ... huhu T_T http://cuhax.blogspot.com

    BalasPadam
  18. mRa nk jumpe dgn zami gak.. :">

    BalasPadam
  19. @mRa

    haha.
    boleh boleh.
    apa salahnya.
    XD

    BalasPadam
  20. oh, bagus!
    mengeratkan silatulrahim! :)

    BalasPadam
  21. uitt..hang out xajk...
    dkt kowt umah ckin ngan midvalley...
    ley join mkn pizza skali...huhuhu

    BalasPadam
  22. Nak zami belanje kenny rogers laa kalau jumpe.. Hoyeh!!!

    BalasPadam
  23. syeronok nyer dier hangout...huhu...ble ntah nk hangout...hehehe

    BalasPadam
  24. owh Zami xmo jumpe AK..xpelah.. *majok tetiba*

    BalasPadam
  25. @FarhanaDr

    hehe.
    boleh kot.
    kalau ada byk duit,
    XD

    BalasPadam
  26. @aliesha kirana

    hehe.
    alamak.
    byk sgt nama nak tulis.
    sorry.
    boleh je kalau nak jumpa.
    XD

    BalasPadam
  27. Hehheheheh jom jumpe..akak balik mesia bulan 2..tu kite ajak dak awe skali
    Muahahahha x pun akak wat open hse

    BalasPadam
  28. beznya gather camni.. erm..masih belum berpeluang lagi... T_T

    BalasPadam
  29. ok... lepasni kita jumpa dia di UPSI k..hahaha..

    BalasPadam
  30. budak sekolah tak boleh jumpa orang sesuka hati, nanti takut kena culik. :P
    okay, zami tunggu arol depan sekolah.
    kita jumpa kat depan sekolah eh? :)

    zami pemalu? macam tak percaya.
    arol triple pemalu. serius, tak tipu.

    BalasPadam
  31. @Lelord

    wah.
    bagus cadangan tu.
    huhu~
    XD

    BalasPadam
  32. gamba nie jerk..hehehe..gamba den xda pon..kui3..ms ritu terkezut gak...budak yg selalu dok (pot-pet)2 memblog terjumpa kat mid coz ms ritu jumpa kwn dr jb n amir rayyan sekali..haha..lps dok lepak kat secrete recipe tue kena turun bwh coz nak amik pic..kat pizza..hehehe..terperasan hizami..agaga..lawak2..tp masing2 malu2 x hengat..x tegur pon ritu..segannn..hahaha

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com