Rabu, 6 Oktober 2010

Meet Blogger | Seronok Rupanya

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Salam sejahtera. Ceh. Sopan tak intro aku kali ni ? Haha. Eh. Hari Sabtu lepas aku lepak dengan ada sorang blogger ni nama dia Qarl. Seronok gilerrr kau tahu. First time jumpa Qarl ni tapi kitorang dah macam beratus-ratus tahun kenal. Haha. Siriyes aku siriyes. Kitorang tak plan betul betul nak hang out ni pun. Haish. Kitorang jumpa kat Mid Valley, then lepak lepak Pizza Hut. Tak sangka seronok jugak jumpa jumpa ni. Haish.

Lepas ni boleh pulak jumpa Zara Cikgu Popular, Doktor Cinta Farhana, Arol Budak Sekolah, Cahaya Hawa, Aida Meow, Dini Happiness, Mama Najlaa, Bro Eqbalzack, Hans SRK, Zack Tinggi, Innz Malas dan ramai lagi lah. Harap maklum bahawasanya aku tak larat nak taip semua nama. Tak pasal pasal esaimen aku tak siap nanti. Adeh. Eh. Masalahnya korang nak ke jumpa aku yang pemalu ni ? XD

Hizami & Qarl
F.R.I.E.N.D.S

potpetpotpet : Berkawan biar berjuta, bercinta biar setia. Ceh. Sukahati ubah ! Haha. XD

47 ulasan:

AyuE SurihanyOt berkata...

ohh hai qarl...

tetiba...haha

Mr. Fix berkata...

waa... Qarl x ajak lepak pon... ngeh3..

Hizami Rahim berkata...

@AyuE SurihanyOt

haha.
hai kat qarl je ?
=_=

Hizami Rahim berkata...

@Mr. Fix

haha.
okay2.
jom lepak sama2 lepas ni.
XD

I n n z berkata...

Ek. Baru nak cakap, zami x nak jumpe innz ke. Tetibe ada link. Hehe.. See you in seremban soon. Piknik kat ulu bendul jom. Hahaha.

Nisa A. berkata...

haha
kita bila pulak nak jumpa zami??
:P

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

haha.
jom jumpa !
XD

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

mmg seronok..awe pernah jumpa sorg blogger kat mydin tapi kejap je sebab awe kuar beli barang ofis time tu...dia ada jempt open house tapi tak dapat datang sebab ada kerja kawin plak..kita yang satu negeri ni pun belom pernah jumpa kan..kalu jumpa macam mana lah agaknya ek?

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

haha.
tu lah.
cepat2 cari tarikh.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

haha.
tu lah pasal.
zami dah lah pemalu.
siriyes ni.
XD

Ery Farieha berkata...

tak tersenarai!
huaaaa


ceh emosi

Qarl berkata...

ha ha ha

pandai edit2 gmbr itu kan

makin putih qarl disitu

yeah - beborak cm seratus tahun kenal kan?

ok. teruskan bersahabat

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

dun wori.
anda tetap di hati.
cehhh.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

kan ?
biar putih sikit.
haha.
XD
yep.
teruskan bersahabat !

ardinihumaira berkata...

ehh ehhh dni rasa kalau dni terjumpa zami kan zami kena belanja dni kinder bueno, kit-kat, cloud 9, cadbury, blablablabla... sampai pengsan. hehehe.. konfem zami takut ni kan kan kan. okeh.. gurau je :D


bestnya kan... dni baru sekali terserempak dengan blogger tu pun masing2 tak bertegur sapa kesnya risau salah orang hehehe...


p/s: hadiah giveaway zami dah sampai belum ^__^

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

hehe.
byk betul permintaan.
kalah puteri gunung ledang.
XD

eh.
hadiah dah sampai?
tak dapat lagi.
bila dni hantar ?

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ala malu ke...alalalalal...heheh

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

haha.
:P

ardinihumaira berkata...

lama dah... :D ini tracking numbernya LE100560158MY. rasanya minggu pertama lepas raya ... hehe

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

ye ?
okay2.
XD
nanti zami check.

cuha_x berkata...

lepas ni jumpa cuha x hafiz plak... eh tp sape lah akue nak jumpa kan ... huhu T_T http://cuhax.blogspot.com

mRa berkata...

mRa nk jumpe dgn zami gak.. :">

Hizami Rahim berkata...

@cuha_x

hehe.
boleh je.
XD

Hizami Rahim berkata...

@mRa

haha.
boleh boleh.
apa salahnya.
XD

zEeQa ~ aJiE berkata...

oh, bagus!
mengeratkan silatulrahim! :)

cOnfuSeME berkata...

uitt..hang out xajk...
dkt kowt umah ckin ngan midvalley...
ley join mkn pizza skali...huhuhu

FarhanaDr berkata...

Nak zami belanje kenny rogers laa kalau jumpe.. Hoyeh!!!

ZaCk AzRiN berkata...

syeronok nyer dier hangout...huhu...ble ntah nk hangout...hehehe

aliesha kirana berkata...

owh Zami xmo jumpe AK..xpelah.. *majok tetiba*

Hizami Rahim berkata...

@zEeQa ~ aJiE

yep.
XD
eratkan silaturrahim.

Hizami Rahim berkata...

@cOnfuSeME

ye ?
manalah nak tahu.
XD

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

hehe.
boleh kot.
kalau ada byk duit,
XD

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

seronok.
hehe.
XD

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

hehe.
alamak.
byk sgt nama nak tulis.
sorry.
boleh je kalau nak jumpa.
XD

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Wahhh blogger² hebat bertemu :)

Love,
PojiePooh Abdullah

Lelord berkata...

Hehheheheh jom jumpe..akak balik mesia bulan 2..tu kite ajak dak awe skali
Muahahahha x pun akak wat open hse

jijie berkata...

beznya gather camni.. erm..masih belum berpeluang lagi... T_T

Zuewairy berkata...

ok... lepasni kita jumpa dia di UPSI k..hahaha..

AROL DSHW berkata...

budak sekolah tak boleh jumpa orang sesuka hati, nanti takut kena culik. :P
okay, zami tunggu arol depan sekolah.
kita jumpa kat depan sekolah eh? :)

zami pemalu? macam tak percaya.
arol triple pemalu. serius, tak tipu.

::FAIZ FARISH:: berkata...

trus qarl jadik Glamor....

Hizami Rahim berkata...

@||| PöJìé PööH |||

haha.
gua x hebat.
qarl yg hebat.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

wah.
bagus cadangan tu.
huhu~
XD

Hizami Rahim berkata...

@jijie

hehe.
cepat lah buat.
XD

Hizami Rahim berkata...

@AROL DSHW

triple ?
zami fourple !
haha.
XD

Hizami Rahim berkata...

@::FAIZ FARISH::

haha.
dia dah mmg glamor.
XD

Nazrul berkata...

gamba nie jerk..hehehe..gamba den xda pon..kui3..ms ritu terkezut gak...budak yg selalu dok (pot-pet)2 memblog terjumpa kat mid coz ms ritu jumpa kwn dr jb n amir rayyan sekali..haha..lps dok lepak kat secrete recipe tue kena turun bwh coz nak amik pic..kat pizza..hehehe..terperasan hizami..agaga..lawak2..tp masing2 malu2 x hengat..x tegur pon ritu..segannn..hahaha

Hizami Rahim berkata...

@Nazrul

haha.
tahu takpe.
segan.
XD

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com