Isnin, 11 Oktober 2010

Masalah Terkejut Mengejut

Hai hai. Apa khabar ? Moga sihat sejahtera hendaknya. Eh. Aku ada masalah ni. For your information, key SHIFT sebelah kiri laptop aku dah rosak. Masalah yang timbul ialah sebelum ni aku tak pernah pernah nak guna key SHIFT sebelah kanan laptop ni. Siriyes aku siriyes. Sekali pun aku tak pernah nak tekan dia. Haha. Sekarang aku sedang mengalami kesukaran untuk menekan key SHIFT sebelah kanan laptop ni haaa. Kekok gilerrr kau tahu. Entah bila aku nak gi betulkan.

Terima kasih ! Tak sangka rajin pulak korang nak komen status aku. XD
Aku saspek ramai kot dah tahu aku bakal berpraktikal kat mana tahun depan. Erk. Jeng jeng jeng. Aku praktikal kat SEREMBAN okay. Diulangi dengan gaya rapping, S to the E to the R to the E to the M to the B to the A to the N. Haha. I'm excited ! Tapi ada sikit cuak lah. XD


potpetpotpet : Aku belum sihat sepenuhnya lagi.

36 ulasan:

I.Hazwani berkata...

nape tak praktikal kt kuantan jeee. haha

Fatin berkata...

Cara sorak SEREMBAN tu power ouh .
haha :)

adrinaqamarina berkata...

bila start praktikal ni? wah sekolah perempuan sume tu kan, yang zainab tu. :D

zami, get well soon. moga fully recovered b4 practical :D

I n n z berkata...

Esaited. Haha. Welkam3 . Nanti amek adk skola, leh skodeng ckgu ensem. Hahaha

Qarl berkata...

haha

i tau ape yg tersirat n tersurat disini..

bleh i komen cmtu je?

nnt i text u hahaha

ayie berkata...

wow dapek skola dato redza ko..hehe.. dokek ampangan tu.. ampangan tompek mkn satay.. lopeh ni kono la mkn lauk masak lomak cili api..hehe.. ghaso eh dato' redza bdk2 eh okay kot.. boleh tahan la pandai..hehe.. slamat dtg cikgu..hehe

FarhanaDr berkata...

Seronok anak2 murid dapat cikgu hencem.. Argghh!!! Tak aci budak2 sekolah seremban tu.. :p

Rara Nasiha berkata...

seremban pun besh jugak tau. :)

fittiariri berkata...

seremban besh tawwwww.....even xmanyak tempat ley jejalan tapi besh...

kechixx berkata...

saya x zainab school...hehehehe...sekolah perempuan yang best!:)

ardinihumaira berkata...

oooooooooomak datuk!zami dapat praktikal kat sana? waaaah


best ape smk zainab satu... sekolah elit.. perempuan sahaja... ramai budak cun, dan majoriti di kalangan anak orang elit2 gak kat sana... fuhhh cayalah zami leh praktikal kat situ... dekat dengan town kb... tempat dni suka tawaf hik3

tapi zami takmo ke sana... hehe

mRa berkata...

wish u to have full recovery soon

sorry

Sofia berkata...

G kelate la... Amik pengalaman kt tempat org.. hehe

hari2 sbagai ocelot berkata...

makan masak lomak cili api lor
hahaha

Hizami Rahim berkata...

@I.Hazwani

kuantan ?
negeri tu x buka utk praktikal lah.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Fatin

haha.
jom rosak sama2 !
XD

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

hurm.
start praktikal pertengahan bulan januari kot.

thanks.
XD

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

wah.
boleh jumpa innz nanti.
haha.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

haha.
apa yg tersurat ni ?
wat saspen je.
adeh.

Hizami Rahim berkata...

@ayie

okay.
aku dah memang makan pedas.
kalau boleh nak pedas mencucuk peparu.
boleh ?
XD

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
takde maknanya.
=_=!

Hizami Rahim berkata...

@Rara Nasiha

really ?
harap2 begitu lah.
XD

Hizami Rahim berkata...

@fittiariri

really ?
okay2.
XD

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

wah.
ex zainab ek ?
bagus2.
XD

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

hehe.
dia x bagi lah.
die bagi seremban je.
XD

Hizami Rahim berkata...

@mRa

thanks.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Sofia

tak dapat.
nak wat cane lagi.
XD

Hizami Rahim berkata...

@hari2 sbagai ocelot

haha.
zami mmg suka pedas2 neh.
XD

::FAIZ FARISH:: berkata...

good luck...

Syida Shukor berkata...

wahh dah nak praktikal ! bestnyaa ! :D

Gadis Kuda Terbang berkata...

okay. semoga berjaya abangku.
how bout dol said..? Siaplah kalau kamu lupakan sekola nihh. HAHAH

AiDa AzRyN berkata...

Wah dapat kat seremban?gud2! aida tompang gombira~ :)

eqbalzack berkata...

seremban...abg eq sekolah kat sana dulu...

rizal jabai berkata...

gud luck ye :P

Umie Nadhirah berkata...

HALO CIKGU.
SELAMAT PAGI CIKGU (dengan nada yg skema habisss)

kak ina kl berkata...

salam..nanti tolong edit ..ada sponsor baru..

oo praktikal dekat ajer..seremban..taklah jauh bonar

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com