Isnin, 4 Oktober 2010

Kekasih Gelap & Kekasih Separuh Masa



Aku menghabiskan minggu ini dengan kekasih gelap aku semata-mata. Tanpa disedari, aku telah mengabaikan kekasih separuh masa aku. Aku berharap agar kekasih separuh masa aku tak perasan. Aku jadi kesian bila tengok kekasih separuh masa aku gara gara aku selalu biar dia sorang sorang. Hurm ... Aku terpaksa melupakan kekasih separuh masa aku selama beberapa hari lepas sebab aku tak nak melukakan perasaan kekasih gelap aku yang dahagakan kasih sayang daripada aku. Gilerrr ... Aku betul betul dalam dilema. Help me !

Oh. Aku mengenali kekasih gelap aku terlebih dahulu. Kemudian aku bertemu dengan kekasih separuh masa aku pulak. Hurm. Aku tak tahu macam mana aku boleh ada hubungan dengan dorang dalam satu masa yang sama. Arghhh ... Aku tak boleh hidup tanpa kekasih gelap aku. Dan aku jugak tak boleh hidup tanpa kekasih separuh masa aku.


potpetpotpet : Siapa kekasih gelap aku ? Siapa kekasih separuh masa aku ? Jeng jeng jeng. Kekasih gelap aku ialah cik puan esaimen. Kekasih separuh masa aku pulak ialah budak lelaki dot com. Boleh ?

29 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

boleh~!

samalah jugak, kekasih sepenuh masa kte pun medical books dan mayat3 dalam lab :D


blog mungkin kekasih separuh masa je kot.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

nebes crite anda...hehehe

amin hafiz berkata...

huhuhu dasyat noooo0000

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

yes.
gimme five !
hehe.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)

haha.
neves sgt.
=_=

Hizami Rahim berkata...

@amin hafiz

haha.
perli nampak.
:D

kechixx berkata...

boleh2:)hehehehhehe...

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

haha.
thanks !

mRa berkata...

wah2. player2 ea. jeles lah dgn kekasih2 awk.

*kidding*

btw, nice pics. dah gaye model lah tu.

Hizami Rahim berkata...

@mRa

thanks.
haha~

HairiAks berkata...

Hahaha..
Aku tertipu lagi..
ngee..

CERITA LEBAT berkata...

at last,gua nak tawu siapa tapi gua kena trick..yes!

ajid berkata...

brilliant la kau. ade perkataan gelap je kau pun taruk gambar pakai cermin mata gelap.haha.

izzad b* berkata...

kekasih gelapku adalah kucingku namanyer black...

ardinihumaira berkata...

kekasih cerah dan sepenuh masa zami saper lak? hehehe

Hizami Rahim berkata...

@HairiAks

haha.
tipah tetipu.
=_=

Hizami Rahim berkata...

@CERITA LEBAT

yeah.
itu yang kita cari.
haha~

Hizami Rahim berkata...

@ajid

thanks.
haha~
XD

Hizami Rahim berkata...

@izzad b*

siriyes ?
dahsyat betul.
kapel dgn kucen.
haha~

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

tak jumpa lagi lah.
:)

tieha ismail berkata...

boleh plak dier kan...

yangbaik berkata...

kekasih gelap = negro...
kekasih separuh masa = ... PLK ker PJJ ker...
hehehe

Zuewairy berkata...

kwang2...

Hizami Rahim berkata...

@tieha ismail

:)

Hizami Rahim berkata...

@yangbaik

oh.
okay2.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Zuewairy

haha.
:)

Roxy zai berkata...

alaaaaa..cuba buka spek mata hitam tu..mesti nmpak kekasih cerah..xkan gelap punya!!hehehe^_^

EIPUL berkata...

haha.
patut ar ko da lama tak update~
kalo tak sehari 3 4 entry kuar,
keke

btw, nice layout. Tantik~
=D

Ery Farieha berkata...

ngeh3

boleh laaa

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com