Rabu, 27 Oktober 2010

Keindahan Yang Hilang

Haluuu ! Aku ngah gumbira sakan ni ! Tesis aku dah siap ! Tinggal nak hantar je. Eh. Aku dah gi bilik supervisor aku semalam. Nak hantar tesis ni ah. Tapi beliau takde. Aku kol beliau lepas tu. And then, beliau kate sila hantar Jumaat ni sebab beliau takde kat Tanjong Malim sekarang. Kuciwa betul. Aku dah excited gilerrr nak hantar ni. Siriyes ! Lega sikit banyak kalau dah hantar tesis ni. XD

Feeling dol. Tangkap lentok sikit.
Ada story best. Last Sunday, aku join pertandingan sajak sempena Minggu Alam Sekitar. Again, ni kira tanda sokongan kepada kawan kawan yang bertindak sebagai penganjur.mPulak tu, ni first time aku mendeklamasikan sajak depan orang ramai. Adeh. Mati ah. Aku memang hentam habis-habisan. Janji ada bunyi macam baca berita sikit sikit pun kira okay ah. Haha. Such a sweet experience. Aku dengan hancurnya mendeklamasikan sajak bertajuk KEINDAHAN YANG HILANG. Sayup sayup undan tua berlagu hiba ... Boleh ?


potpetpotpet : Belakang parang diasah lagikan tajam.

36 ulasan:

  1. ingat dah hantar. hax.
    wah wah ade bunyi sajak tak ape. tibe tibe zami layan syair, payah lak jadinya. ^____^

    happy for you da siap thesis!~
    sile asah bakat sajak tu lagi. chaiyok2.

    BalasPadam
  2. @mRa

    haha.
    XD
    tak minat sgt bersajak.
    zmai mmg nak hantar tesis tu.
    tp supervisor takde kt bilik dia.

    BalasPadam
  3. keindahan yang hilang..mcm penah dgr..
    bkn ade bljr time skola menengah ke?

    :p

    pasni boleh ler jd penyajak ke penyair ke..
    hoho

    BalasPadam
  4. @puteriqaizyan

    haha.
    tak layak ah.
    XD
    yep.
    sajak tu mase sekolah menengah dulu.

    BalasPadam
  5. zami

    miss u

    eh eh waka waka eh eh

    miss reading your entries laaa

    i leh agak kot cmne u berpuisi itu hahahaha

    BalasPadam
  6. aduss...
    len kali post la video skli....
    nnti leh komen moengomen..hahahaha.

    BalasPadam
  7. sila post video hizami..
    nak tinguk!! wee (:

    BalasPadam
  8. hahaha..cmne tu sajak de bunyik2 baca berita? muyskil nie...hehehe

    BalasPadam
  9. wah wah wah..bsjak lak..sume pn boleh la kan zami :D

    BalasPadam
  10. salam..kamu kan dah menang..kenapa tak hantar e mail kat akak

    BalasPadam
  11. macam mana zami bersajak eh?
    teringin pulak nak tengok.
    hehehe. x)

    BalasPadam
  12. wah...
    bersajak!

    BalasPadam
  13. my thesis sgt banyak problem..
    sedeynye..
    huwaaaa
    :((

    BalasPadam
  14. @aFiz

    video ?
    takpe ah.
    malu seyh.
    XD

    BalasPadam
  15. @ai na

    haha.
    takpe2.
    tak perlu kot.
    :P

    BalasPadam
  16. @kyoO~rEz@

    ni 1st time.
    dan now i know i can't bersajak.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  17. @a i d a ;

    macam mana ?
    mcm baca berita.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  18. okayyy nape mesti salu aku jadi org ke puluh2 komen kat blog cikgu ni. grr xD


    pasni boleh jadi cikgu serba bolehh . ;D

    BalasPadam
  19. aku konpius..
    kau bace sajak atau kau bace berita nie ???
    hehehehe... :)

    visit my latest entry:

    Orang Lain Punya Lagi Besar..
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. len kai anta assgmnt tu last mnute..hahaha
    wah xctve jugak join bnda2 tu..
    huhu :)

    BalasPadam
  22. @I n n z

    haha.
    innz, last entry, inzz dah jd no 1.
    okay lah tu.
    XD
    yep.
    cikgu kena fleksibel.
    semua kena boleh.
    :)

    BalasPadam
  23. @mRa

    haha.
    bakal dihantar.
    don't worry.
    XD

    BalasPadam
  24. @mye

    tak best ah.
    nak hantar awal2 jugak.
    haha.
    :)

    BalasPadam
  25. hahaah..bolehhhhhh sgt.....

    BalasPadam
  26. hahahha...
    yg pelik2 n musykil2 nie...
    z slalu nk dgr...
    zami...poem please...
    z nk dgr...
    hehehhe...
    bleh kan3...
    ^_^"

    BalasPadam
  27. Lama tak bersajak.. Sajak adelah sangat best lagi-lagi kalau naik roh dia.. Hoho.. Dahsyat!! :p

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com