Ahad, 17 Oktober 2010

KARAOKEHOLIC

Siapa gilerrr karok ?
Halo halo. Another contest ? Hell yeah ! Haha. Kali ni aku join Karaokeholic Contest pulak dah. Siapa punya contest ni ? Oh. Farah Liyana. Siapa pulak tu ? Oh. Aku pun tak berapa nak kenal dia sangat. Erk. Sebelum terlupa, Aida Azryn tag nama aku untuk contest ni. Dah lama gilerrr kau tahu. Tak sempat sempat aku nak update pasal ni. Fuhhh ... Nasib aku berjaya join contest ni, at last. Eh. Contest ni untuk mereka mereka yang tergolong dalam kategori karaokeholic je. Bagi alcoholic alcoholic sekalian, harap maklum akan ketaksamaan tersebut. XD

Destiny's Child Special Edition. Gila kau ! XD
Ni malam dinner hari Jumaat lepas. Haish. Dah nama karaokeholic, kat mana mana pun aku boleh bantai nyanyi. Haha. Sedap atau tak, tu belakang kira. Tapi aku rasa macam sedap je. Boleh ? Okay okay. Aku ni memang tak penat kalau bab bab angkat bakul ni. Adeh. Apa apa pun, aku terlalu teramat gilerrr karok sekali sangat. Dahsyat tak ? Kalau boleh, aku nak semua esaimen tu memerlukan aku karok semata-mata. Hurm. Aku nak tag beberapa nama ni. Kalau berkesempatan, korang join lah contest ni. Nanti boleh karok sama sama. XD


potpetpotpet : Ada tesis one of my friends pasal hubungan antara matematik dan muzik.

39 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

math dengan muzik. terbukti la.

sebab tu time add math dulu, ktorang curi bawak masuk mp3 dalam dewan. *wink

erk. untuk shopaholic tak de ke? workhaholic ke, eskremholic ke.

Ery Farieha berkata...

pergh

mmg suka gila karoke

hhahhaa

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

haha.
siriyes ?
masa exam ?
dahsyat tuuu.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

tahu takpe.
gilerrr pun tak berapa sukerrr.
XD

ZaCk AzRiN berkata...

hahaha...
zamiiii....
mulut xbukak habis tu...
hahahha

ardinihumaira berkata...

fuhyohh ada gaya :D

FarhanaDr berkata...

Mak aih.. Over kejap ngan mulut nganga kannn.. Hahaha.. Sedap kan suare zami.. Afgan? Kikiki.. :p

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

dah habis dah tu.
haish.
nak besar mana lagi ?
haha.
XD

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

gaya je lebih.
huhu.
XD

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
kalau nak banding dgn afgan, mcm beskot marie dgn chipsmore.
:P

AiDa AzRyN berkata...

Haha!
Gud job! ;)

AiDa AzRyN berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
[z@ck] berkata...

konfirm menang ni =)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

haha.
siriyes ?
thanks.
XD

Hizami Rahim berkata...

@[z@ck]

tak lah.
hehe.
XD

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

mantap giler ah! memang gila! hahaha
ada video, letak sekali heheeh.

Hizami Rahim berkata...

@Danial Ikhwan Jaafar

haha.
video ?
haish.
tengok lah.
XD

Roxy zai berkata...

menang mulut terbesar la ni..hehehe..joking bebeh^_^

adrinaqamarina berkata...

tekedu jup tengok header zami. header lawa~!!!!!!!!!!!!!

and sempoi. tapi background

T__T

Hizami Rahim berkata...

@Roxy zai

haha.
tak kisah.
:P

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

haha.
ye ?
XD

ZaCk AzRiN berkata...

@ Zami:
nak besar lagi....
besar punyerrrr...
hahahaa

beLalanG berkata...

mana satu beyonce? :P

beLalanG berkata...

mana satu beyonce? :P

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

haha.
tak boleh maaa.
XD

Hizami Rahim berkata...

@beLalanG

entah.
XD

ZaCk AzRiN berkata...

@ Zami:
bleh...
len kali klu ase xleh luas...
sumbat mic tu...
gerenti luas...
hahahaha....
z grau jew eh....
^_____^

yoe berkata...

ooo yeahhh!! karok mmg masyukkkk!!!

I n n z berkata...

terbukti cikgu seorang karaokehloic .
huhu xD

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

erk.
rabak ah mulut nanti.
haish.
=_=!

Hizami Rahim berkata...

@yoe

sgt2 masyukkk.
XD

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

terbukti sudah.
XD

amin hafiz berkata...

tahniah ur friend followers dah mncapai 1003 org tahniah skali lagi keep it up cikgu huhuhu

ZaCk AzRiN berkata...

hahaha...
:D

fittiariri berkata...

agak2 ley kalahkan faizal tahir x? huu

Hizami Rahim berkata...

@amin hafiz

XD
thanks.

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

XD

Hizami Rahim berkata...

@fittiariri

sama taraf kot.
haha.
bluwekkk.

EIPUL berkata...

camane nak enter contest ni jami? Huhu

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com