Jumaat, 29 Oktober 2010

Jom Telan Black Pepper Spicy Chicken McDeluxe

Hey hey ! I'm going back to Malacca in just few minutes. Kejap lagi nak gi hantar thesis kat supervisor. Lepas tu, aku terus pecut balik kampung hoi hoi hoi balik kampung hoi hoi hoi balik kampung. Eh. UPSI dah start cuti kau tahu. Aku cuti sampai raya haji ni. Gilerrr heaven ah. Haha. Cuti lebih kurang tiga minggu tuuu ... Rasa macam cuti semester ah pulak. Padahal ni cuti study week tambah cuti raya haji. Lepas dah habis cuti tu, final exam pulak. This is going to be my last time duduk kat dalam dewan peperiksaan dengan kawan kawan lain. Adeh. Gilerrr sedih ah.

Sedap ah jugak. Nak rasa ? Sila sila sila gi McDonald's.
Semalam two of my friends ada dinner. So, diorang nak beli attire yang sesuai petang tu. Tak pasal pasal diorang ajak aku gi One Utama, nak shopping. Oh my ! Aku tengok dompet, ada RM2 sahaja ! Diulangi, RM2 sahaja ! Haha. Aku siriyes ah ni. Nak tak nak, aku ikut diorang setelah dipujuk beberapa kali. Boleh ? Nasib tak guna duit. Eh. Lunch kat McDonald's tu je ah guna duit. Tu pun pinjam. Haha. Dan aku nampak menu baru - BLACK PEPPER SPICY CHICKEN McDELUXE. Fuhhh ... Nama beliau sangat menggoda apatah lagi menyelerakan. Aku pun order ah. Sedap la jugak. For me, kalau kau nak tahu rasa dia macam mana, kau gi beli SPICY CHICKEN McDELUXE lepas tu kau tabur black pepper yang dia letak kat sebelah sos tu banyak banyak. Dijamin jimat okayyy ! Rasa pun takde ah beza sangat kot. Paling best, black pepper tu free ! Haha. Harga SPICY CHICKEN McDELUXE pun kurang seringgit daripada BLACK PEPPER SPICY CHICKEN McDELUXE. Gilerrr haji bakhil cadangan aku ! XD

Mirror mirror on the wall.

potpetpotpet : Selamat bercuti !


50 ulasan:

mRa berkata...

waaaaahh!
jauh jalan sampai OU!
ni jeles ni!.
haha.sile balek bawak buku2 utk study ye.
selamat belajar mase cuti!
mra stay kl kot sebab kene masuk lab utk fyp.(sedih)

XD hati hati balek kampung! jangan nak pecut je pandai. tau!

take care!~

Ery Farieha berkata...

grrrr


x pedas ke?

pedas spicy chicken mcdeluxe pun ery xleh control

hahahaha

ZaCk AzRiN berkata...

huhu...
meleleh air liur...
tappp...tapppp...tapppp...
atas laptop nie...
kah3...hiperbola tol...

blik cti nt jgn bwk buku ye...
wat brat beg je nt...
smpai umah bkan bkak pown...
kannn...hehehe

mengenaldiri berkata...

salam..
melihat kepada makanan2 seperti ini..
mendatangkan rasa bersalah pd diri sy..
;(

mye berkata...

nak jugak!!!
belanja r..hehehe

Roxy zai berkata...

lalala~..tgh diet!!wakakkaa

aliesha kirana berkata...

kata ade rm2 je, lepas ke byr beger tu..ahahaha... geget dl baru telan okey, kalu tak, sia2 saja beli tapi xnikmati..hahahahaha

hari2 sbagai ocelot berkata...

pehhh....
cmbulu ni coz x dpt cti laye..
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

zikeryhassan berkata...

sedap nye.

cuti nnti mkn banyak2. jangan study banyak okey

;)

adrinaqamarina berkata...

wah! heavan. kat sini pon, tak sabar nak tunggu winter break , baru nak cuti.

selamat bercuti zami! blog cuti tak?

Syazwana berkata...

kami cuti sebulan before final exam..
tp tamau balik umah sebab nnt x boley study kat umah..
umah tempat utk lepak jek..
huuuuu

puteriqaizyan berkata...

cuti stdy week = online week puas2..
hehehe :p

sodap tuh beger..
tp diet..kne tgk gmbr sudey.. hoho :p

muhd afiq berkata...

Berapalah kalori agaknya tu yer hahaha :}

shera haifa berkata...

okehh pergi lah balik kg..(nada jeles)

Hassanah berkata...

pedas gile weyh,terbakar mulut!
haha propaganda :D

ardinihumaira berkata...

zaaaaaaaaaaaami!


nak tahu tak?


ado orang nak babap zami





sebab zami tak belanja dia beger tuh!


nama dia dni!!!


babap zamiiii! haha

ai na berkata...

wahhh!! ni yg wat terliur ni!!

isk isk gud luck exam!!

Qarl berkata...

zami

nk gelak

ha ha ha

leh?

mlm ni jgn lupe tgk konsert tribute p ramlee 9.30 mlm astro prima, astro HD, astro history hahahah

best dgr katenya

tieha ismail berkata...

eh kite cuti same....3 minggu..memang cam heaven...tp sakit laa, cuti dulu bru exm....wawawawawa.....

Hizami Rahim berkata...

@mRa

tumpang je ah.
XD
yep.
akan study.
insyaAllah.

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

tak ah.
biasa2 je.
XD
zami orang melaka.
makan nak kena pedas gilerrr.

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

haha.
biar betul meleleh ?
adeh.
yep.
betul tu.
tak buka buku kalau dah kat rumah.
XD

Hizami Rahim berkata...

@mengenaldiri

kenapa ?
:)

Hizami Rahim berkata...

@mye

belanja ?
boleh je.
if i were a billionaire.
haha.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Roxy zai

rugi siapa yg diet.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

oh.
zami mintak sedekah dulu.
duit dah cukup, terus gi mekdi.
haha.
XD

Hizami Rahim berkata...

@hari2 sbagai ocelot

wah.
tak dapat cuti raye ?
kesian.
kesian.
kesian.
:P

Hizami Rahim berkata...

@zikeryhassan

haha.
sindir ke ni ?
XD

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

hehe.
bile winter break ?
hurm.
blog ni tak cuti kot.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Syazwana

betul tu.
kat rumah memang susah nak buka buku.
siriyes.
XD

Hizami Rahim berkata...

@puteriqaizyan

puas2 sampai terbeliak bijik mata.
:)
oh diet jugak ?
haish.
rugi2.

Hizami Rahim berkata...

@muhd afiq

amboi.
aku pun tak sempat nak kira kalori dia.
telan je.
XD

Hizami Rahim berkata...

@shera haifa

haha.
sabar2.
nanti giliran anda akan tiba.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Hassanah

tak ah pedas sangat.
macam kena cubit semut je.
haha.
apakah ?
XD

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

erk.
okeh2.
nanti zami pos burger ni ye.
haha.
XD

Hizami Rahim berkata...

@ai na

sila sila sila terliur.
XD
thanks.

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

baiklah.
XD

Hizami Rahim berkata...

@tieha ismail

kan ?
tapi ...
sama je kalau exam dulu baru cuti.
takde beza sgt.
hehe.
:)

AdiE berkata...

dh ade kat melaka ek?
JOM G KAROK KAT SEREMBAN!!

~DanieL AdiE~

ZaCk AzRiN berkata...

btollll...
hbis basah keyboard...
wakakaka...

ZaCk AzRiN berkata...

adie:
karok jew keje...
hehehehe...

asfz lily berkata...

BLACK PEPPER SPICY CHICKEN McDELUXE memang sedappp :)

-likes being here-
(^_^)

EIPUL berkata...

ahaha,
gigih makan mcd even ada rm2 ek?
wah, tesis ko da siap jami? best nye, aku tak start pape pun lagi, sebab anta sem depan, ngee

HairiAks berkata...

Slmt bcuti.. best sgt2 McD. Aku pon nk gi makan gak..

hafidzah hafidz berkata...

woww..sedap giler..heee~ btw, already got it..nanti fieza postkan top up rm10..okei.. =)

AdiE berkata...

Zack:

hobby..haha...suare x sedap kn..so, g karok je la layak...feeling2 artis dlm bilik karok tu,,hahaha

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Tak best sangat pun kannn.. I love the origial spiy chic mcduluxe :)

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ berkata...

sodapnyeeeeeeeeee :)

SnowladieS berkata...

budak lelaki sebelah pintu? banyaknye hahahh

ZaCk AzRiN berkata...

Adie:
hehehee....
z pn slalu gak feeling artis dlm karok room...
wakakakaka

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com