Sabtu, 16 Oktober 2010

Hilang | Edisi Tak Masuk Berita

Okay. Aku telah menghilangkan diri selama beberapa hari kau tahu. Dan aku tinggalkan blog handsome ni tanpa sebarang berita perkembangan daripada aku pulak tu. Haish. Mesti korang tertanya-tanya apakah dia perkembangan terbaru aku kan kan kan? Takpe takpe. Aku faham korang. Haha. Bajet lah kau ! Sepanjang kehilangan aku ni, aku dok busy dengan dinner bagi budak-budak kos aku yang berlangsung malam tadi. Oh. Aku antara sepuluh orang ahli jawatankuasa yang menguruskan dinner ni. Kira aku ni orang kuat kot. Haha. Sanggup ketepikan tesis aku tu demi semua ni. For your information, lepas ni aku akan bermati-matian tak tidur malam nak siapkan tesis tu. Haish.

Rindu tak budak lelaki ni ? XD
Seperti biasa, ada banyak masalah yang timbul sebelum dinner ni bermula. Pening kepala nak fikir balik. Kesimpulan dia, aku malas nak fikir dah. Haha. Nasib lah terubat sikit kekecewaan tu bila aku tengok dorang bergumbira tak ingat dunia ! Alhamdulillah. Nampaknya, hampir semua berpuas hati dengan dinner ni walaupun pada hakikatnya, banyak gilerrr dugaan yang datang. Kalau ikutkan hati, aku dah malas nak handle benda benda ni. Tapi, bila tengok dorang gelak gelak, nangis nangis, siapa tahu mungkin dinner seterusnya bakal menyusul. XD


potpetpotpet : Eh. Terima kasih sebab menyokong blog ni. Dah cecah angka 1000 pun. Syukur. Kalau anda rasa anda gumbira, tepuk tangan ! :')

26 ulasan:

mRa berkata...

^__^ happy siapkan tesis! and congratz la dinner yg zami organize,ramai suke.. memang happy kan bile rmi suke. XD

Hizami Rahim berkata...

@mRa

bukan zami sorang je.
hehe.
ramai lagi.
XD

adrinaqamarina berkata...

firstly :
tahniah unuk dinner dan tesis tu :D


secondly :
wah, blog zami dah seriban *wink

lastly : kinda miss updates from budak lelaki dot com :D

mRa berkata...

hehee, silap2.. zami dan ajk2 lain.. ^__^ im fb jap,

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

haha.
thanks.
rezeki.
hehe.
XD

zami sendiri rindu nak update.
hehe.

ZaCk AzRiN berkata...

congrate zami...
penat tp bbalaoi...
dinner sudah...
tsis je blom...
siapkan cpat...
hehehe

Hizami Rahim berkata...

@mRa

tahu takpe.
XD

FarhanaDr berkata...

Baru nak pi repot ade orang hilang.. Hahaha.. Seriban.. Kalah artis.. Hee.. Tahniah2.. :)

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

alhamdulillah.
berbaloi sgt.
hehe.
XD
yep.
pasni nak kena fokus kt tesis pulak.

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

artis lah sgt.
haish.
takde maknanya.
XD

ai na berkata...

percaya tak aku betul2 tepuk tangan??

Hizami Rahim berkata...

@ai na

siriyes ?
bagus lah tu.
maksudnya, cik aina gumbira lah !
XD

Jojo berkata...

yaya... sgt best...
thx 2 u all..
n luv u guys..
sy pun ada post pasal dinner kat fb tapi dlm mandarin la.. haha~~ patutla x terpilih kan?? hehe~~
THX~~

Hizami Rahim berkata...

@Jojo

haha.
jhou, sy tak perasan pulak.
sorry.
XD

Jojo berkata...

xde la.. sy gurau je..
yg sy nk sampai tu bkn tu..
pe yg nk sy nk sampai tu adlh "sy puas hati n sgt enjoy ngan dinner tu, thx~~"
hehe...

Lelord berkata...

gambau mane?

Hizami Rahim berkata...

@Jojo

haha.
saya faham.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

esok baru upload.
XD

Qarl berkata...

cpt2 update psl dinner ye pakcik!

ardinihumaira berkata...

fuhyoooh ramainya pengikut...
:D

Rowena Chasez berkata...

wena ade tgk pix kt fb..
kewl!!
happening dinner tu..
^_^

AiDa AzRyN berkata...

Peewiitttt~ haha~ B)

P/s:npe xletak gambo zami kai spek itam? >_<'

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

haha.
baiklah qarl.
XD

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

eh.
bukan pengikut.
tu kwn2.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Rowena Chasez

really ?
thanks.
XD

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

erk.
belum lagi.
sabo.
hehe.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com