Jumaat, 8 Oktober 2010

Anuar Zain | Ku Berjanji Karna Cinta

Sebelum ni, aku dah dengar sikit sikit lagu baru Ku Berjanji Karna Cinta, nyanyian Anuar Zain ni. Dengar sikit sikit pun dah feeling feeling kau tahu. Haha. Eh. Baru semalam aku dengar lagu ni ke udara. Well well well. In my opinion, lagu ni menampakkan kematangan daripada Anuar Zain, secara susunan muzik dan vokal. Nak kata Ku Berjanji Karna Cinta ni sedap gilerrr babeng tu, takde lah sangat. Tapi menusuk kalbu lah jugak. Haha. Apa apa pun, aku tak sabar nak tunggu album baru dia. Dengar dengar kos dia lagi mahal daripada album sebelum ni. Banyak duit kau ! XD

Sedutan Lirik Lagu Ku Berjanji Karna Cinta
Ku berjanji karna cinta ...
Ku berharap karna kasihmu ...
Selamanya dan tak akan pernah berpisah ...
Sampaikan nanti ...

Eh. Terupload gambo Maher Zain pulok. Haha. XD
Haaa ... Ni dia Anuar Zain. XD

 potpetpotpet : Tiba tiba rasa nak demam. Haish. Macam macam hal. =_=!

13 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

hairan gak macam mana leh muncul gambar maher zain ni.

haha

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

hahaha...aku tertipu. aku tertanya2 apakah kaitan antara maher zain dan anuar zain? mentang2 ada zain zain kat belakang LOL =P

Hizami Rahim berkata...

@Hazzy Ishak

haha.
tak sengaja.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Danial Ikhwan Jaafar

erk.
aku tak tipu lah.
=_=!

muhd afiq berkata...

Harap single kedua dia lagi sedap :}

Amir Naufal berkata...

Anak2 pak zain.hehe

mRa berkata...

lagu best!

jangan demam tau!

Hizami Rahim berkata...

@muhd afiq

yeah.
harap2.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Amir Naufal

haha.
tahu takpe.
XD

Hizami Rahim berkata...

@mRa

hehe.
insyaAllah.
XD

Syida Shukor berkata...

suka maher zain ! tak nak anuar zain :P

EIPUL berkata...

aah, best lagu dia ni, aku baru dload kat youtube, haha

nisaGemok berkata...

huaa,suke giler kat anuar zain!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com