Jumaat, 8 Oktober 2010

Aku Lupa | Edisi Terlampau

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera. Hawau u ? Haha. Hari ni sedih sikit. Ada konflik dalaman berlaku tadi. Cehhh ... Dah dah. Abaikan part tak best ni. Aku ada tesis nak kena siapkan. Next week dah kena hantar kat supervisor. Eh. Doakan aku berjaya siapkan tesis sebelum waktunya. =_=!

Status mengada_ngada petang tadi. Haha. XD
Okay. Back to the topic ! Aku gi stesen minyak tadi. Nak beli ikan masin. Boleh ? Opkos lah aku nak gi isi minyak. Haha. Aku nak isi RM20 je, cukup untuk beberapa hari kot. Harap harap ! So, aku keluarkan not RM50, then, bank in kat Maybank. Haha. Sila siriyes ! Okay. Aku keluarkan not RM50, then, bayar kat kaunter. Dah bayar, aku patah balik semula kat kereta. Eh. Takde siapa nak tolong tuangkan minyak ke ? Sampai hati kau. Haha. Aku tuang minyak dengan suasana pilu. Boleh macam tu? Eh. Tiba tiba ada mak cik datang dekat kau tahu. Hurm ... Mula mula aku curious jugak. Nak kata jual kerepek, tak nampak pulak bakul kat pinggang dia. Musykil gilerrr. Jeng jeng jeng.

"Adik, ni duit baki RM30."

Nak ngajar. Jom ?
potpetpotpet : Ah ... Tanda dah tua tu. XD

30 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

nak kta muda sangat sampai tak tau ada baki, macam tak je.

kalau nak kaver malu cakap je, saya nak sedekah ne.

+qAsiH naDiRa+ berkata...

he2.sesak sgt 0tak 2..nice st0ri.

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

haha.
cover malu ?
adeh.
mmg betul2 terlupa.
XD

Hizami Rahim berkata...

@ qAsiH naDiRa

mungkin lah kot.
haha.
XD

ayie berkata...

huhu bese le tu..
den pon kekadang teshashul pegi kete

I n n z berkata...

banyak makan kueh sarang semut ni .
hehe xD

perkara biasa jeh tuh ;)

Qarl berkata...

hai-o zami

like dis one

kerepek merepek

if cikgu BM baca, harus bunuh diri kat stesen minyak gak

hahha.

"ingatlah semua, hari tua pasti menjelma"
fauziah latif - tua mengejar HIZAMI

boleh?

FarhanaDr berkata...

Jual kerepek? Ape laa zami ni.. Isk3.. :p

Jangan kecewa2 ye.. Ingatalah Cahaya Yang Riang Gembira.. Pasti riang gembira selalu.. Heehee..

Hizami Rahim berkata...

@ayie

okay.
bagus lah ada orang sama kes.
XD

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

erk.
tapi suka makan kuih teow.
=_=!

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

cikgu tu bunuh diri ?
dasat tu.
haish.
eh.
lagu tu ditujukan kepada anda jugak ye.
harap maklum.
haha.
=P

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

insyaAllah.
=)

thanks.

ardinihumaira berkata...

hehuhehu...
nasib baik beliau jurjur amanah fathonah.. kalo tak, dia simpan rm30 dalam poket dia;D

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

tahu takpe.
syukur.
XD

Lelord berkata...

hehehhehe tapi ok la makcik tu jujur

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

tahu takpe.
nasib baik lah.
XD

mRa berkata...

banyak fikir sangat ek..
tape..rasenye ramai mcm tu. :)
seb bek dpt baki lek. kan kan.

take care, goodluck writing tesis k dear.

Gadis Kuda Terbang berkata...

hahahaha!!! pale mesti ingat esaimen + tesis je tain tu kan..?? hahaha

Hizami Rahim berkata...

@mRa

yep.
thanks a lot !
XD

Hizami Rahim berkata...

@Gadis Kuda Terbang

tahu takpe.
tesis menghantui.
XD

Gadis Kuda Terbang berkata...

hahaha..sabar jela..
kan korang da sem akhir kan..?
so pasni blaey rilak siket.
*kot
hehe

aliesha kirana berkata...

ish3..dah tuaaaaaaaaaaaa...heheeheh~

Nazrul berkata...

hahaha...nasib m.cik tue bg balik bakinya, kalau x..yg diisi cuma doploh tp dibayar 50..ahahah..rugi3..hahaha..lps nie sila jgn bler2..haha

Hizami Rahim berkata...

@Gadis Kuda Terbang

erk.
relax sikit ?
lepas ni nak kena ngajar sekolah.
=_=!

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

haha.
mungkin jugak.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Nazrul

nak buat mcm mana.
semula jadi blur.
huhu.
XD

Nazrul berkata...

@Hizami Rahimhahaha...semua jd bler yerk..ketuk sket pala kat dinding..nanti ok kot..good suggestion niieeehh..huakaka

Hizami Rahim berkata...

@Nazrul

haha.
takde maknanya
=_=!

muhd afiq berkata...

Wah payah kalau cikgu dah lupa, agaknya kalau masa ajar lupa camtu apa akan berlaku erk hahaha, mungkin tertelan semut kot haha, takpa cari petua hilang lupa :}

Hizami Rahim berkata...

@muhd afiq

haha.
semut ?
tak tahu pulak selama ni makan semut.
hurm.
=_=!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com