Isnin, 27 September 2010

Ziana Zain | Album Baru Tahun Hadapan


Hey ! Ziana Zain bakal muncul dengan sebuah album baru pada tahun hadapan. Album mini tersebut memuatkan lima buah lagu sahaja. Nak tahu walaupun kau dah tahu ? Jeng jeng jeng tak neves langsung. Haha. Tengoklah senarai dia :

Pawana ciptaan Sharon Paul
Kaulah Satu-Satunya ciptaan Julfekar
Dirimu Satu ciptaan Julfekar
Cinta Agung ciptaan Ajai

Dan sebuah lagi lagu merupakan ciptaan Cat Farish, tidak diberikan judul lagi. Okay okay. Apa apa pun, all the best Ziana Zain ! Kalau boleh rakam dua puluh buah lagu please ? Lima buah lagu tak puas dong. Haha. Sekian. Terima kasih. :)


potpetpotpet: Lapar lah. Nak makan apa yang best malam ni ?

13 ulasan:

Qarl berkata...

bleh i nk LIKE entry ni sejuta kali??

hahah

heart ZIANA ZAIN always

dh g tgk MAGIKA x?

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

haha.
thanks.
:)
i x sempat berjalan mana2 lagi.
hurm.

ardinihumaira berkata...

kak ziana!
kalau farah mustak tengok tentu dia like dua juta kali tau qarl! hehe

kyoO~rEz@ berkata...

kak ZZ mesti best..huhu
nk tgk magika..huk3

nurayunni berkata...

wah..xsabar nk tggu album die..

AiDa AzRyN berkata...

nasi goreng pataya..esdap.... hehe~ ;)

adrinaqamarina berkata...

tapi dye ne memang mantap kan? haish. adore betol.

lapar jugak. eskrem jom!. haha

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

haha.
farah pun minat gila ZZ ?
:)

Hizami Rahim berkata...

@kyoO~rEz@

hehe.
:)
best lah.

Hizami Rahim berkata...

@nurayunni

yesssa.
tak sabar jugak ni.
:)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

haha.
zami makan nasi goreng kampung pedas gile.
:)

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

yeah !
dah lama tak geget eskrim.
kat sini owez hujan.
tak sesuai nak geget eskrim.
:)

AROL DSHW berkata...

sekali pandang dress purple tue macam rihanna pulak. :P dua tiga empat lima kali pandang ziana zain rupanye. =.='

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com