Khamis, 2 September 2010

Tak Tahan Lagi Nak Buka

Hey. This is my new template! Okay okay. Aku tahu aku tak habis habis tukar template blog ni. Tapi nak buat macam mana lagi. Nafsu aku dah tak binatang lagi bila tengok blog ni. Nak tak nak aku tukar sajo. Aku tak kira jugak. Alahai... Free je kan? Tukar lagi dan lagi dan lagi haha. :) Apa apa pun aku suka kot dengan design new template ni. Cambest je! Well... Bantai je la.

Eh eh aku start cuti raya bermula hari ni. Yahooo!!! Tak sabar nak balik rumah. Hey Melaka! Wait for me okay? Aku dah tak tahan lagi nak buka puasa with the whole family. I miss them. Adeh. Sepanjang bulan Ramadhan ni aku tak pernah lagi buka puasa dengan dorang. Kesian tak? Kepada siapa siapa yang belum start cuti tu padan muka haha!!! Okay okay. Aku nak buat ucapan ni. Sila dengar betul betul.


Selamat Bercuti
Selamat Mencari Keberkatan Malam Lailatul Qadar
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Selamat Jalan Romeo




potpetpotpet: Nama je cuti tapi ada pulak assignments nak kena siapkan haha.

31 ulasan:

  1. wooohoooo layout

    chanteque

    apsal wish segala awal sgt

    next week leh on9 lg kan?

    no no i nk u still merepek kerepek next week

    haha

    drive safely jap g

    BalasPadam
  2. Haha~ lagu ramlah ram!!

    aduy~ (-__-")

    BalasPadam
  3. kah3.
    selamat jalan romeo?

    alaa.. semua orang pun tukar layout. semangat raya ke apa? nak tukar layout jugak ah camni. tapi malas nak buat coding. ;p

    BalasPadam
  4. @Qarl

    haha.
    tak tahu nak cakap apa lagi.
    :P
    kay.
    thanks qarl~

    BalasPadam
  5. @kasih

    lebih kurang kot.
    raya kan semua nak baru.
    haha~

    BalasPadam
  6. ewahhh
    tajuknya mengancam bukan main lagi...
    rupanya... hehehehehe
    sori yerk.... akak tipah idakle tertipu... dah tau trick ni..

    BalasPadam
  7. bertukar wajah utk raya ke? minggu depan wish lagi raya ye

    BalasPadam
  8. seeelamat.. selamat hari raya..kami ucapkan pada semuaaaaa!!! laaalaalaa~~

    selamat hari raya cikgu... n slmbt bukak pose ngan family.. cian2.. AK hari2 mkn dgn family.. hohohoh... *gelak jahat...

    BalasPadam
  9. @Nur Hawa Mohd Zin

    okay.
    lepas ni tiap2 hari ucap slmt hari raya.
    semat2 utk cik hawa.
    hehe.
    :P

    BalasPadam
  10. @aliesha kirana

    hey.
    sampai hati nak buat zami jealous.
    haha.
    takpe2.
    :P

    BalasPadam
  11. berbalik kepada merah juga eh...

    BalasPadam
  12. Tapi kenapa rasa macam lambat je masuk? Template yang lawa {:

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. haha.. selamat jalan romeo... eh eh zami lom emailkan dni alamat lagi.. :D


    comey layout baru!

    BalasPadam
  15. @muhd afiq

    ye?
    okay...
    :)
    akan diperbaiki.
    huhu~

    BalasPadam
  16. FUUUYOOOOOOOOOOOOO

    pose menawan...

    salam 7 likur..

    =_=

    BalasPadam
  17. selamat menyambut segla sambutan bro!!

    BalasPadam
  18. @mr.syazwan

    haha.
    perli nampak?
    okay okay.
    aku dah malu.
    o_0!

    BalasPadam
  19. bergaya kentang gambarmu!

    suka la!

    BalasPadam
  20. aik, tukar template agi...??? ish ish.. tukar template aku la plak... hehehheheh...


    selamat hari raye n maaf zahir batin....

    n mostly yg penting....

    selamat berpuasa ngn family...!!!!

    BalasPadam
  21. meninggalkan melaka 2minggu..kejap je..huhu..

    dan tgu sebulan utk meninggalkan melaka selama 2bulan..horraayy..hehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com