Khamis, 2 September 2010

Tak Tahan Lagi Nak Buka

Hey. This is my new template! Okay okay. Aku tahu aku tak habis habis tukar template blog ni. Tapi nak buat macam mana lagi. Nafsu aku dah tak binatang lagi bila tengok blog ni. Nak tak nak aku tukar sajo. Aku tak kira jugak. Alahai... Free je kan? Tukar lagi dan lagi dan lagi haha. :) Apa apa pun aku suka kot dengan design new template ni. Cambest je! Well... Bantai je la.

Eh eh aku start cuti raya bermula hari ni. Yahooo!!! Tak sabar nak balik rumah. Hey Melaka! Wait for me okay? Aku dah tak tahan lagi nak buka puasa with the whole family. I miss them. Adeh. Sepanjang bulan Ramadhan ni aku tak pernah lagi buka puasa dengan dorang. Kesian tak? Kepada siapa siapa yang belum start cuti tu padan muka haha!!! Okay okay. Aku nak buat ucapan ni. Sila dengar betul betul.


Selamat Bercuti
Selamat Mencari Keberkatan Malam Lailatul Qadar
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Selamat Jalan Romeo




potpetpotpet: Nama je cuti tapi ada pulak assignments nak kena siapkan haha.

31 ulasan:

Qarl berkata...

wooohoooo layout

chanteque

apsal wish segala awal sgt

next week leh on9 lg kan?

no no i nk u still merepek kerepek next week

haha

drive safely jap g

AiDa AzRyN berkata...

Haha~ lagu ramlah ram!!

aduy~ (-__-")

::FAIZ FARISH:: berkata...

awalnya wish

kasih berkata...

kah3.
selamat jalan romeo?

alaa.. semua orang pun tukar layout. semangat raya ke apa? nak tukar layout jugak ah camni. tapi malas nak buat coding. ;p

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

haha.
tak tahu nak cakap apa lagi.
:P
kay.
thanks qarl~

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

tahu takpe.
:P

Hizami Rahim berkata...

@::FAIZ FARISH::

really?
haha.
sorry.
:)
takde idea dah~

Hizami Rahim berkata...

@kasih

lebih kurang kot.
raya kan semua nak baru.
haha~

yangbaik berkata...

ewahhh
tajuknya mengancam bukan main lagi...
rupanya... hehehehehe
sori yerk.... akak tipah idakle tertipu... dah tau trick ni..

Hizami Rahim berkata...

@yangbaik

erk.
tak tipu la.
jujur ni~
:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

bertukar wajah utk raya ke? minggu depan wish lagi raya ye

aliesha kirana berkata...

seeelamat.. selamat hari raya..kami ucapkan pada semuaaaaa!!! laaalaalaa~~

selamat hari raya cikgu... n slmbt bukak pose ngan family.. cian2.. AK hari2 mkn dgn family.. hohohoh... *gelak jahat...

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

okay.
lepas ni tiap2 hari ucap slmt hari raya.
semat2 utk cik hawa.
hehe.
:P

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

hey.
sampai hati nak buat zami jealous.
haha.
takpe2.
:P

Zuewairy berkata...

berbalik kepada merah juga eh...

Hizami Rahim berkata...

@Zuewairy

back to basic.
=_=!!

muhd afiq berkata...

Tapi kenapa rasa macam lambat je masuk? Template yang lawa {:

muhd afiq berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hans berkata...

layout baru rupanya

P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

ardinihumaira berkata...

haha.. selamat jalan romeo... eh eh zami lom emailkan dni alamat lagi.. :D


comey layout baru!

Hizami Rahim berkata...

@muhd afiq

ye?
okay...
:)
akan diperbaiki.
huhu~

Hizami Rahim berkata...

@hans

tahu takpe.
:P

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

hehe.
oh.
lupa pulak.
:)

mr.syazwan berkata...

FUUUYOOOOOOOOOOOOO

pose menawan...

salam 7 likur..

=_=

hentakbelipat berkata...

selamat menyambut segla sambutan bro!!

Hizami Rahim berkata...

@mr.syazwan

haha.
perli nampak?
okay okay.
aku dah malu.
o_0!

Hizami Rahim berkata...

@hentakbelipat

selamat sambut!!!
:D

LORD ZARA 札拉 berkata...

bergaya kentang gambarmu!

suka la!

Ery Farieha berkata...

aiyoyooy
new template lagi

...miSS fAi... berkata...

aik, tukar template agi...??? ish ish.. tukar template aku la plak... hehehheheh...


selamat hari raye n maaf zahir batin....

n mostly yg penting....

selamat berpuasa ngn family...!!!!

ayie berkata...

meninggalkan melaka 2minggu..kejap je..huhu..

dan tgu sebulan utk meninggalkan melaka selama 2bulan..horraayy..hehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com