Sabtu, 4 September 2010

Sneek Peak Of The Vampire Diaries Season Two

Jeng jeng jeng. Te ne ne net te ne ne net te ne ne net. Tadaaa... Sound effects very the canggih tu!!! Okay okay. The Vampire Diaries Season Two premieres Thursday, September 9 ni. Wow. I just can't wait dowh. Siriyes aku siriyes. Aku dah macam kipas susah mati a.k.a. die hard fan of tv show ni kau tahu. This is better that The Twilight Saga. Erk. Mati lah aku kena hentam dengan peminat peminat Robert Pattinson dan Taylor Lautner. Lantak lah. Tapi, as for me, tv show ni lagi best sebab jalan cerita dia menarik gila. Plus, the tv show has witches. Interesting right? The Twilight Saga takde kan kan kan? :)



Sumber ihsan di sini. The CW ©2010 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.


Aku suka watak Katerina Graham as Bonnie Bennett in The Vampire Diaries. She's a witch and she's Elena's best friend. :) Eh eh aku suka lagi watak Ian Somerhalder as Damon Salvatore. Sebab? Dia jahat tapi tak jahat. Faham tak? Pura pura faham sudah. Apa apa pun aku harap The Vampire Diaries Season Two ni lebih hangat daripada biasa. Okay. That's all for now.


potpetpotpet: Tak habis habis dengan pontianak.

22 ulasan:

ardinihumaira berkata...

lom tengok lagi citer ni.. sobss...
bila nak merasa masuk panggung ni.. adoyai.. pap dahi sendiri ;p

adrinaqamarina berkata...

tak tahu nak komen best ke tak sebab kte memang tak minat vampire. ngee :D

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

hehe.
dni,
zami tengok guna on9.
:)
this is tv series.
bukan filem.
:)

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

haha.
takpe2.
masing2 ada minat.
:)

hans berkata...

xpernah tgok plak

P/S : Jom Makan 'SAQ'

AyuE SurihanyOt berkata...

aku baru tengok VD episod 6...kawan aku kata damon tu baik tp aku tengok cam jahat ja...huh tak paham ahh aku..tapi memang best...hhahaha tak sabar nak donlod season 2 plak nih...=p

malyna berkata...

damon salvatore <3

tak saba nak tgk s2 nih ! hee

Ayumi berkata...

DAMON SALVATORE!!!!

hot!! he's hot!! he's damn hot!!

*histeria tengok pic damon* :D

Ayumi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
k.A berkata...

katherine is back eh?
btw aku tak paham kenapa semua cerita vampire mesti ada 2 watak hero yang tergila2 kan sorang heroin.

Hizami Rahim berkata...

@hans

hehe.
jom lah tengok.
:)

Hizami Rahim berkata...

@AyuE SurihanyOt

really?
cepat habiskan tengok.
best okay!
:)

Hizami Rahim berkata...

@malyna

tahu takpe.
fuhhh~
:)

Hizami Rahim berkata...

@Ayumi

haha.
damon tu memang hangat.
:)

Hizami Rahim berkata...

@k.A

on the last episode of season 1,
katherine is back.
:)

Nur Fara berkata...

hee best sangat kah??
dua dua orang duk citer best.. tapi..
tapi..

dua dua sy tak minat.. hak3..

jadi conclusionnya dua dua tak best.. opsss.. =p

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

hehe.
dua orang?
siapa?
tak faham ni.
:)

Nur Fara berkata...

heeee..
what i mean.. dua dua citer orang cakap best.. orang tu merujuk kepada semua semua la.. manusia2 diluar sana.. hahaha..

sory sory.. hee...=p

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

oh.
okay2.
dah faham.
haha.
sorry2 sebab tak faham tadi.
ngeee...
:)
well.
bukan semua orang minat.
mesti ada yang tak minat.
:)

feeqa berkata...

yup..agree ngn u yg V.D lg best from twilight because this is the real vampire..1st season dah best i bet 2nd season lagi gempak..

bila kuar ek? jgn dekat2 ngn Glee and GG sudah huhu x study i t ;)

hamzah ian berkata...

season satu tak abis lg.. bz owh..

misznanarizal berkata...

suker jugak cerita ni...damon salvator is damn gorgeous

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com