Shahir AF8 Kemalangan

Raya tinggal beberapa hari lagi.


Neno neno neno ... Itu dia kesan khas daripada ambulans. Amacam ? Real tak bunyi dia ? Erk. Shahir AF8 terlibat dalam kemalangan kat lebuh raya di Sungkai, Perak. Masa tu hujan turun dengan lebat katanya. Dan Shahir AF8 macam mana ? Okay tak dia ? Jeng jeng jeng. Alhamdulillah. Shahir AF8 terselamat dengan jayanya. So don't worry be happy guys. Eh eh kau tahu Shahir AF8 bawa kereta apa ? Nissan Fairlady okayyy ...


Aku tanya Google, dia jawab ni dia Nissan Fairlady. Nangis !


To Shahir AF8, lepas ni bawa hati hati sikit. Yeah ! Bak kata pepatah, biar lambat asalkan selamat. After this sila bawa kereta kancil daripada mana-mana pusat latihan memandu sahaja. Boleh ? Haha. Apa apa pun, aku dah pernah mengalami benda yang sama. Aku dah pernah terlibat dalam kemalangan sebelum ni. Alhamdulillah. Aku takde apa apa. Dan aku tahu rasa dia. Kau nak tahu rasa apa ? Kau cuba kemalangan dulu. Susah nak gambarkan perasaan tu. Abstrak sungguh. Haha. Bye ! ;)


potpetpotpet: Belum cuba belum tahu. :P

26 ulasan:

  1. tu ke kete dye menang af? eh shahir menang ke? haha. ketinggalan betol den!

    BalasPadam
  2. betullah cakp student kau.
    muka kau ni ada sikit2 muka shahir.
    muahahah

    BalasPadam
  3. aha,,,iras ngn shahir??ade2,,ngee

    BalasPadam
  4. @adrinaqamarina

    haha.
    dia menang af.
    tapi bukan kereta tu dia menang.
    kereta lain.
    :)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah.. dia xde pape;)

    BalasPadam
  6. bwak keta sorong pun ok...

    ciann kt shahir,baru aritu nk bawak aku jln2,,huhuhu

    BalasPadam
  7. haha.. abstrak rupanya rasa dia. nakal betul zami ni...

    ;p

    BalasPadam
  8. Xsampai setahun jadi artis dah pakai kete fairlady? hebattt!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  9. erkk..nangis jap kete dye excident..bak sini laa kete dye tuh...muahaha

    BalasPadam
  10. erkkk...kasihan.....ko jgn nanges eh...

    BalasPadam
  11. Err...xda kereta lain kaa dia nak hancurkan??agak2 laa..aduss!!!

    BalasPadam
  12. Nasib baik kereta nya tak pe ape...hehe

    BalasPadam
  13. @Emilia Emira

    wah.
    bagus2.
    :P
    ada duit nak repair ni ?
    haha~

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")