Ahad, 26 September 2010

Resepi Udang Goreng Berlalat Ada Berani ?


Sila tarik nafas dalam dalam. Dan lepas perlahan-lahan. Hurm ... Aku nak tanya kau ni. Kau nampak tak bendasing dalam hidangan kat atas ? Oh. Lalat rupanya. Comel pulak lalat tu bila terbaring manja sebelah udang udang berkenaan. Haha. Rasa macam nak geget geget je. Erk. Peristiwa ni berlaku semasa lunch semalam. Siriyes aku siriyes. Apa apa pun, nasihat aku supaya makan jangan gelojoh. Kalau makan secara gelojoh for sure kau telan sekali lalat tu. Nak ? Dan last but not least, baca doa sebelum dan selepas makan. Okay ? Bye. Aku nak gi muntah lite lite lepas ni. Haha.

potpetpotpet: Un[sangka]rable.

24 ulasan:

ardinihumaira berkata...

huaaaarghh!
kenapa ado lalat di situ? sayangnya kat udang tu. sobsss

JaJa'Z berkata...

wah! mesti badan zami penuh dengan nutrisi ni..bervitamin dr lalat..hehhe

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

haha.
:)
tahu takpe.

Hizami Rahim berkata...

@JaJa'Z

tu lah.
nak nangis jap.
=_=!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

isk3....gelilah! hehehe..

Hizami Rahim berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem

haha.
:)

Zuewairy berkata...

ewwwwww...
gelinya..
mau makan ngok ngek seminggu;)

Sofia berkata...

alaaa... nape nmpk sebelum makan,, kn lg best nmpk selepas makan.... hehehe...

Emilia Emira berkata...

wakaka i pn penah kene kot..
gler nk muntah!

Lelord berkata...

uwekkkk...
lagi la uwekkks kalau ade telor

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

waaaa....ada resepi baru..hehehe..rangup macam udang tak? huhu...macam mana blh tak pasan ek..selamat hizami pasan..kalu tak..ngap terus

Hizami Rahim berkata...

@Zuewairy

haha.
tahu takpe.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Sofia

wah.
sampai hati.
haha.
=_=!

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

erk.
telur lalat ?
oh my.
T-T

Hizami Rahim berkata...

@Emilia Emira

hehe.
give me 5 !
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

haha.
tak tahu pulak rangup atau tak.
tak sempat nak rasa.
adeh.
=_=!

Farah MR berkata...

hohoho..memang sangat 'cute' lalat itu..
tengok gambar je pun dah nak termuntah..

kynkong berkata...

very nice meal.
i'm dying to have that
*muntah bedarah*
hahahahah :))

kechixx berkata...

hehehe...mesti udang tu rasa lalat kan?heheheheheh...bhy2...kena hati2 kan..

Hizami Rahim berkata...

@Farah MR

wah.
tengok gambar pun dah nak termuntah ?
belum LIVE lagi tu.
:P

Hizami Rahim berkata...

@kynkong

haha.
siriyes ?

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

ke lalat tu yang rasa mcm udang ?
erk.
:P

AiDa AzRyN berkata...

Resepi or resipi yunk?hahaha~ ;)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

haha.
nasib baik aida perasan.
=_=!
sowie.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com