Parti Di Perpustakaan


Aku kat dalam library ni. Tengah SERONOK berparti memerah otak. SERONOK gilerrr ... Sila percaya aku tipu part SERONOK tu. Haha. Esaimen bertimbun dah macam Banjaran Titiwangsa kau tahu. Tesis pun tak siap lagi. Pulak tu, esok malam aku ada mid-term test untuk paper Kaedah Berangka (Numerical Method). Dengan ini aku mengumumkan bahawasanya kepala otak aku dah kusut kurus serabai misai pening cacing apa apa lah. Dahsyat tak ? Okay okay. Wish me luck dalam menghadapi segala onak duri cehhh yang mendatang what so ever lah. Kini gemilang itu semakin pasti ku genggam ... Teruja tak dengar aku nyanyi secara tulisan ? Haha.

potpetpotpet: Dah lama tak karok.

42 ulasan:

  1. Gudluck! Numerical senang kot nk score... Akak dulu amik Complex... Perghh.. Mari menangis bersama2 akak! hehehe...

    BalasPadam
  2. Bagus Nasib! *sila baca good luck!

    tehee...chaiyok cikgu.. go diego go..go diego go.. hahaahahah~

    BalasPadam
  3. good luck..
    pas exam jom p karok :D

    BalasPadam
  4. gud luck 4 ur test :-)

    BalasPadam
  5. abes sume keje, jum karok! :")

    BalasPadam
  6. @Sofia

    amin.
    hehe.
    amik complex apa ?
    :)

    BalasPadam
  7. @aliesha kirana

    wah.
    boleh kerja dgn google translate ni.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  8. slmt brusaha zami...itu namanya art of student...xpecah pale...xserabut...xbz...bukan student la nama nyer...an3...hehehehe...dh lame xkarok? jommm...hek3

    BalasPadam
  9. slmt brusaha zami...itu namanya art of student...xpecah pale...xserabut...xbz...bukan student la nama nyer...an3...hehehehe...dh lame xkarok? jommm...hek3

    BalasPadam
  10. @ZaCk AzRiN

    yep.
    i know.
    sebagai student jugak, normal lah nak merungut.
    hehe.
    lepas dah habis study nanti, mula lah rindu zaman study.
    :)
    perkara biasa.

    yep.
    dah lama gilerrr tak karok.
    jom !

    BalasPadam
  11. lepas exam jom karok! haha. all da best oke!

    BalasPadam
  12. haha,
    aku pun tgh serabut gak,
    exam berderet sampai sabtu ni, hish

    BalasPadam
  13. ehhhhh...gamba tu sekali imbas macam korean idol :DD

    *tapi sekali imbas jela = =*

    haha

    BILA DUA KALI IMBASSSS

    T______________T
    elehh,,gurau! :DDD

    BalasPadam
  14. kaedah berangka tue weyh...
    giler hardcore punya subjek tue...
    hahaha....

    neway, nak ajak kau karoks rasenya... kau nk tak ?? :D

    visit my latest entry:-

    Mini Novel Kedua - Sebelum Terlewat
    Chapter 2 :: Lelaki Tua Itu
    (http://aidyshahiezad.blogspot.com)

    BalasPadam
  15. aiseh.. sem berapa punye tu..

    BalasPadam
  16. hehehe...
    bese la tu mrungut2...
    zpn sme gak...
    suke merungut...hahahaha
    jom2 karok....
    layan lagu jamal....masyukkkkk

    BalasPadam
  17. hehehe...
    bese la tu mrungut2...
    zpn sme gak...
    suke merungut...hahahaha
    jom2 karok....
    layan lagu jamal....masyukkkkk

    BalasPadam
  18. @fatin shahar :)

    haha.
    okay lah tu.
    at least ada sekali nampak daripada tak nampak langsung.
    :P

    BalasPadam
  19. @Aidy Shahiezad

    hardcore lah jugak.
    huhu~
    :D
    jom karoks !

    BalasPadam
  20. @ZaCk AzRiN

    haha.
    jom lah karoxxx.
    :)
    lagu sharifah aini satuuu.
    haha~

    BalasPadam
  21. fuyooooo....
    syarifah ainiiiiiii....
    hehehhee.....
    msti 'sodap'kan suar zami....
    ^_^ kalu dekat, dh lame outing karoxxxxx...

    BalasPadam
  22. pernah jugak karaoke sampai demam2!

    http://bysandraazwan.blogspot.com

    BalasPadam
  23. peh, banyak tai lalat kat muka :) manis.

    BalasPadam
  24. sedap suara lu walopun dalam bentuk tulisannn.. i like!!

    BalasPadam
  25. lama btul kau membizikan diri weyh..
    aku rindu tulisan kau yg kat sebelah pintu tue la.. uhuks... :P

    ***********
    my new latest entry:

    Hari Terakhir September...
    Pelampiasan Hasrat Tertangguh !!!
    (http://aidyshahiezad.blogspot.com)

    BalasPadam
  26. selamat memerah otak..
    ingt btul2 parti tadi.

    all the best !

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")