Ahad, 26 September 2010

Majlis Simpul Kasih Mesra Aidilfitri 2010


Acara: Majlis Simpul Kasih Mesra Aidilfitri 2010
Tarikh: 24 September 2010
Masa: 08.00 PM - 11.30 PM
Tempat: Cafe Kolej Ungku Omar
Anjuran: Mahasiswa Program Pendidikan Matematik (AT14) Ambilan Julai 2007

Alhamdulillah. Berkat kesungguhan semua, majlis ini telah berlangsung dengan jayanya. Terima kasih kepada mereka yang terlibat sama ada secara langsung atau tidak langsung. Dan majlis ini antara majlis terakhir sebelum kita melangkah ke fasa kerjaya berikutnya. Semoga kenangan ini kekal terindah. :")

Event seterusnya ialah dinner, iaitu pada tanggal 15 Oktober 2010. Yeah ! Event terakhir tuuu ... Wajib melaram habis-habisan. Haha. Dan tema tidak ditetapkan semata-mata bagi memudahkan mereka yang ingin memakai persalinan sedia ada. Faham faham sudah. Nama pun dah hujung semester. Harus poket bocor. Dan aku tak terkecuali oh yeah ! Whatever it is, aku pun tak fikir nak pakai apa lagi. Kau ada idea ? =_=


potpetpotpet: Tak sangka dah nak habis belajar. Pantas betul masa berlalu. Sedar atau tidak aku dah hampir empat tahun belajar di universiti.

12 ulasan:

Yayayong berkata...

walaweh, dah kata last event kan.
pakai lah yg meletops meletops! :D

Roxy zai berkata...

uiyoo..huhu..xsabar nk grade tp ada 3 thn lagi..hadoi2!!

AiDa AzRyN berkata...

jelez ni~ aida lambzt lagi la nak abis blaja~ T-T

ishiko berkata...

taniah.. ta lama lagi da na jd chegu secara rasmi..

Hizami Rahim berkata...

@Yayayong

haha.
tu lah pasal.
:)
apa yg grand ?

Hizami Rahim berkata...

@Roxy zai

sabar ye.
masa berlalu dgn pantas sekali.
:)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

siapa suruh lahir lambat ?
:P

Hizami Rahim berkata...

@ishiko

amin.
:)

ardinihumaira berkata...

dni pon... tak caya gak dah doplohpattahun umo dni.. hahaha tuwer dowh

[z@ck] berkata...

mesti nanti ko rindu zaman ko belajar kan

imanshah berkata...

Nanti sambut raya ngan anak murid pula

imanshah berkata...

Nanti sambut raya ngan anak murid pula

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com