Ahad, 5 September 2010

Langsir Raya Oh Langsir Raya

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar saudara saudari? Harap harap sihat hendaknya. Well. Aku dah bunyi macam nak bagi sepatah dua kata kat majlis perasmian bulan kemerdekaan pulak. Malaysia boleh!!! Haha. Tak lama lagi dah nak raya dowh. Tak sampai seminggu pun. Haish. Cepat betul masa berlalu. Tup tup tup dah nak raya kan kan kan? :)


Aku tak tahu lah kat rumah korang macam mana tapi rumah aku dah start pasang langsir kau tahu. Awal kah? Hurmmm... Okay lah kot. Style jugak bila pasang langsir sekarang. Tak perlu nak sibuk sibuk masa malam sebelum raya tu. Haish. Super busy weyh malam sebelum raya nanti. Nak kacau dodol. Nak bakar lemang. Nak masak rendang. Nak goreng nugget. Nak makan aiskrim. Erk. Tak gitu? Apa apa pun aku tolong sikit sikit je tadi. Setakat cucuk cucuk besi kat langsir tu very the small matter lah. Haha. Lepas tu panjat panjat kerusi nak sangkut langsir tu pun very the small matter lah. Siriyes aku siriyes. :)




Esok pulak nak kena lap tingkap, kaut sawang, basuh kipas, sedut habuk, basuh kereta serta tengok movies. Okay okay. Tengok movies tu macam takde kena mengena dengan raya kot. Haha. Eh eh lupa pulak. Aku dapat duit raya daripada Joegrimjow!!! 50 ribu tuuu!!! Teruja seyh... Korang tak nak join ke? Ada peluang lagi nak menang weyh. Jom tinjau kat blog Joegrimjow ni.


potpetpotpet: Assignments? Diabaikan buat sementara waktu. Harap maklum.

27 ulasan:

Qarl berkata...

Zami

mane gmbr langsirnye?
huhu

Alhamdulillah, smpai ramadhan ke 25 ni, i bjaya x menjejakkan kaki ke wayang!!! wat an achievement! o yeah!

pas raya 23 sept wajib serbu MAGIKA

oReNdeViL'89 berkata...

errkk..teruja nk tgk langsir tp xde plak gmbrnya..hik3~

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

qarl,
i mean tengok movies kat laptop ni.
hehe.
:)

Hizami Rahim berkata...

@oReNdeViL'89

haha.
esok la kay?
dah lewat malam ni.
erk.
alasan diterima?
haha.
:)

AROL DSHW berkata...

bagi arol, awal lagi kot nak pasang langsir.
lebih suka pasang malam raya.
lebih teruja. HAHAA. :D

Hizami Rahim berkata...

@AROL DSHW

haha.
okay.
fine.
:P

Nur Fara berkata...

hahaha... awalnya pasang..
nanti tak havoa ar..
hehehe..


btw cam busy giler kan malam raya tu.. hak3..
apa apa pun selamat hari raye... =p

iQa~ berkata...

mak aku pun dh pasang langsir...
ko bleh la geng mak aku ye... =P

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

hehe.
tu la pasal.
macam busy.
tapi entah busy entah tak.
:P

Hizami Rahim berkata...

@iQa~

haha.
aku tolong mak aku pasang langsir dowh.
erk.
:)

Lelord berkata...

ekekkekeke umah mak akak selalunya pasang mlm raya baru meriah...
huhuhu umah akak xde tuko langsir pun pakai thn lepas pya jek dh siap tergantung

adrinaqamarina berkata...

yang penting semangat tu ada. hehe. salu kitorang salu pasang malam raya la. huhu

selamat hari raya untuk tuan blog :D

Zuewairy berkata...

kira ok la tuh.. nak kata awal.. xla sangat..

joegrimjow berkata...

pagi ni baru nak p beli kad raya ni
hehe

soclose2213 berkata...

wow cantikla belog..dah lama tak masuk =.=

hans berkata...

hahaha
xawal sangat dah skrg nih
nak dekat dah

P/S : Aku Maluuu

HonEyBuNNy berkata...

fuhhh..sempat lg tgk movie...ehhhe...btoi2..esmen abaikan dahulu..raya dlu...hahha..camat hari laya...

nadia berkata...

rajin cucuk besi langsir ye? ;p

btw new walker here :)

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

haha.
tahu takpe.
leceh betul nak tukar langsir ni.
erk.
:P

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

oh.
sehari sebelum malam raya zami dah ada kat kampung.
sebab tu tak boleh nak buat malam raya.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Zuewairy

yay!
:D

Hizami Rahim berkata...

@joegrimjow

haha.
okay2.
teruja dah ni.
:)

Hizami Rahim berkata...

@soclose2213

erk.
thanks.
:)
mood raya ni.

Hizami Rahim berkata...

@hans

tahu takpe.
dah dekat pun.
haish.
;)

Hizami Rahim berkata...

@HonEyBuNNy

haha.
tak sempat dowh.
=_=!!

Hizami Rahim berkata...

@nadia

hehe.
takde la rajin mana.
thanks.
rajin2 la singgah.
:)

Aidy Shahiezad berkata...

ko kalo bab memanjat nie mmg ko suka sgt kan... ahaha...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin...

my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/09/iftar-cara-sempurna-di-serambi-pak.html

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com