Rabu, 1 September 2010

Lagi Cute Daripada Justin Bieber



I don't know what to say. Speechless. Siriyes aku siriyes. Budak budak ni boleh pulak melawak dengan ekspresi muka dorang tanpa segan silu pulak tu. Kagum aku dengan kesungguhan dorang dalam berusaha untuk menjadi cute macam Justin Bieber haha. Masalahnya cute kah? Cute hokehhh. Adeh. Takpe kan kalau tipu manja manja time puasa ni? Erk. Anak siapa la ni kan kan kan? Kecik kecik lagi dah pandai miming kau tahu. Macam mana dorang nak nyanyi ikut pitch yang betul kalau kecik kecik pun dah miming? Ni nak marah ni. Haish. Meh sini aku ajar do re mi fa so la ti dooo... Erk. Apa apa pun sila enjoy dengan video daripada YouTube ni. :P 


potpetpotpet: Lebih sengal daripada biasa.

29 ulasan:

ardinihumaira berkata...

nanti suh dia masuk idola kecil yer. hehe

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

haha.
adeh...
tak kenal dia siapa.
lol~

Azmi berkata...

kah2..kiut la tu...

nisaGemok berkata...

haha:))
kelakar gile mukenye.

muhd afiq berkata...

Yang tak menahan tu siap mata sekali haha.Kalau Justin Bieber dengar mahu dia saman budak ni hihi {:

Hizami Rahim berkata...

@Azmi

kan kan kan?
:D

Hizami Rahim berkata...

@nisaGemok

tahu takpe.
dasat tol.
:)

Hizami Rahim berkata...

@muhd afiq

haha.
tak kot.
budak ni pun saje2 je.
:)

aliesha kirana berkata...

giler klakar..ahahaha..adeh putus urat perut!

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

hahahaha! ni nak jadi selebriti youtube yang baru la ni! hahaha XD

rizal jabai berkata...

sangat comel...budak ni ade "X" factor..pengsan sume yg tgk..syabass adik!

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

haha.
dah putus ke?
pantas betul.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Danial Ikhwan Jaafar

kan?
sokong sokong.
:)

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

tahu takpe.
x faktor.
y faktor.
z faktor.
semua ada.
:D

jijie berkata...

yang belakang tu lak bole la plak main gelek2... hehe...

flyz berkata...

dua2..gigi xleh blahhh

Hizami Rahim berkata...

@jijie

haha.
takde keje la tu.
:)

Hizami Rahim berkata...

@flyz

kan?
nasib ada lagi sikit.
kalau takde terus algi sian.
:)

manggosteen berkata...

makin ramai la JB skang ni..
ahahaha

fatin shahar :) berkata...

ehhhhhh...nape due due takde gigi :O
macam dah agak beso je budak ni..xde gigi?? = ="

Hizami Rahim berkata...

@manggosteen

haha.
berjemaah katanya.
:)

Hizami Rahim berkata...

@fatin shahar :)

tu la pasal.
tapi nampak bahagia je.
erk.
:)

EIPUL berkata...

homaigod,


tak penah aku tgk budak secomel ini.
T__T

ayue berkata...

HAHA .
semangat giler seyh budak nih .
bagos2 . wakakak ;pp

Hizami Rahim berkata...

@EIPUL

kan?
teruja aku tengok dia.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ayue

semangat tu penting.
haha.
:)

Emilia Emira berkata...

gigi dye xde!
mmg lebih sengal dr y biasa!!

Hizami Rahim berkata...

@Emilia Emira

hehe.
:)
i love his spirit.

Lelaki Pengorek Gigi berkata...

@Hizami Rahimerm, setahu saya kawan saya britahu yang budak dlm video tu budak'istimewa'. faham kan.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com