Rabu, 1 September 2010

Lagi Cute Daripada Justin Bieber



I don't know what to say. Speechless. Siriyes aku siriyes. Budak budak ni boleh pulak melawak dengan ekspresi muka dorang tanpa segan silu pulak tu. Kagum aku dengan kesungguhan dorang dalam berusaha untuk menjadi cute macam Justin Bieber haha. Masalahnya cute kah? Cute hokehhh. Adeh. Takpe kan kalau tipu manja manja time puasa ni? Erk. Anak siapa la ni kan kan kan? Kecik kecik lagi dah pandai miming kau tahu. Macam mana dorang nak nyanyi ikut pitch yang betul kalau kecik kecik pun dah miming? Ni nak marah ni. Haish. Meh sini aku ajar do re mi fa so la ti dooo... Erk. Apa apa pun sila enjoy dengan video daripada YouTube ni. :P 


potpetpotpet: Lebih sengal daripada biasa.

29 ulasan:

  1. nanti suh dia masuk idola kecil yer. hehe

    BalasPadam
  2. @ardinihumaira

    haha.
    adeh...
    tak kenal dia siapa.
    lol~

    BalasPadam
  3. haha:))
    kelakar gile mukenye.

    BalasPadam
  4. Yang tak menahan tu siap mata sekali haha.Kalau Justin Bieber dengar mahu dia saman budak ni hihi {:

    BalasPadam
  5. @muhd afiq

    haha.
    tak kot.
    budak ni pun saje2 je.
    :)

    BalasPadam
  6. giler klakar..ahahaha..adeh putus urat perut!

    BalasPadam
  7. hahahaha! ni nak jadi selebriti youtube yang baru la ni! hahaha XD

    BalasPadam
  8. sangat comel...budak ni ade "X" factor..pengsan sume yg tgk..syabass adik!

    BalasPadam
  9. @rizal jabai

    tahu takpe.
    x faktor.
    y faktor.
    z faktor.
    semua ada.
    :D

    BalasPadam
  10. yang belakang tu lak bole la plak main gelek2... hehe...

    BalasPadam
  11. dua2..gigi xleh blahhh

    BalasPadam
  12. @flyz

    kan?
    nasib ada lagi sikit.
    kalau takde terus algi sian.
    :)

    BalasPadam
  13. makin ramai la JB skang ni..
    ahahaha

    BalasPadam
  14. ehhhhhh...nape due due takde gigi :O
    macam dah agak beso je budak ni..xde gigi?? = ="

    BalasPadam
  15. @fatin shahar :)

    tu la pasal.
    tapi nampak bahagia je.
    erk.
    :)

    BalasPadam
  16. homaigod,


    tak penah aku tgk budak secomel ini.
    T__T

    BalasPadam
  17. HAHA .
    semangat giler seyh budak nih .
    bagos2 . wakakak ;pp

    BalasPadam
  18. gigi dye xde!
    mmg lebih sengal dr y biasa!!

    BalasPadam
  19. @Hizami Rahimerm, setahu saya kawan saya britahu yang budak dlm video tu budak'istimewa'. faham kan.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com