Ahad, 19 September 2010

Kau Rasa Rasa Yang Mana Satu ?


Hey. Kepala tengah serabot bot bot. Tiba tiba nak makan stimbot bot bot. Sukahati kau. Haha. Sekarang aku dalam proses memilih penempatan latihan mengajar (praktikal) for the next semester. Adeh. Nak pilih mana aku tak tahu. Any idea ? Well. For your information, ada 9 buah negeri telah dicadangkan. Calon-calonnya ialah :
  1. Kelantan
  2. Perak
  3. Terengganu
  4. Selangor
  5. Kuala Lumpur
  6. Putrajaya
  7. Melaka
  8. Pahang
  9. Negeri Sembilan

Negeri negeri yang tak tercalon ? Oh. Negeri negeri berkenaan tidak dibuka untuk penempatan latihan mengajar. Harap maklum. Okay. First of all, aku reject Kelantan dan Terengganu. Sebab musabab ? Aku tak pandai speaking London Kelantan or even Terengganu. Masalah besar di situ. Haha. Lantak lah. Kau ada cadangan tak ? Hurmmm ... Aku memang jenis susah nak buat keputusan kau tahu. Aku kena bermastautin dalam gua selama dua puluh tiga hari dulu dan lepas tu baru aku boleh buat keputusan. Eh eh dah tak sempat nak bermastautin dalam gua sekarang. Oleh itu apa kata kau tolong aku ? Sila buang undi please. Haha.

potpetpotpet: Anda mampu mengubahnya. Ayat nak iklan. Haha.



Yang mana satu pilihan kalbu ?
Perak
Selangor
Kuala Lumpur
Putrajaya
Melaka
Pahang
Negeri Sembilan

  

47 ulasan:

Aidy Shahiezad berkata...

ko pilih je la melaka...
senang sket... bole dok rumah je nnt...

takpun, ko pilih la kl je...
nnt boleh gi karaoke slalu ngan aku..
haha...

okey tak zami ??

eiL berkata...

perak la...
pegi ckola sye je...
boley???

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
aku tak kisah kot.
;P

sya mansor berkata...

vote nogori. haa amek kau kene blajar cakap nogori...
(eceyh macam kau ikut cakap aku kan)

jijie berkata...

skali dpat g dol said.. mesti bosan kan kan kan...

pu3iman berkata...

amik perak je la...

bleh bantai mkn durian time dah abis mengajar nanti :p nge nge nge

imanshah berkata...

kat perak cukup...haha, marilah ipoh

ardinihumaira berkata...

dni vote KL...


p/s: deen dulu praktikal kat tganu je.. tapi terlanting kena posting kat sarawak... haa.. zami kena posting manalah nanti tu. hehe

-shaa bonitaa- berkata...

kalo nk senang balek umah mak,pilih la yg dekat sket.
kalo rase nk merantau,pilih la yg jauh..ngeeee~~

asfz lily berkata...

melaka..atau selangor :)

Hizami Rahim berkata...

@eiL

haha.
sekolah mana ?
:)

Hizami Rahim berkata...

@sya mansor

erk.
cakap nogori boleh lagi.
hehe.
:)

Hizami Rahim berkata...

@jijie

tahu takpe.
bosan2.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

@pu3iman

FYI,
aku tak makan durian.
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

@imanshah

best kah ?
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

really ?
nasib badan.
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

@-shaa bonitaa-

erk.
kan ?
;)
mcm nak merantau.

Hizami Rahim berkata...

@asfz lily

hurm.
sedang dipertimbangkan.
;)

Lelord berkata...

akak nak soh g johor xde dlm senarai lak...
alah payah benau ko g jek melaka bandaraya bersejarah hehhehe

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

haha.
tahu takpe.
nak johor jugak.
;)

Nur Fara berkata...

putrajaya sebab putrajaya indah pemandangan mata.. nanti boleh ajak g shopping sekali.. hahaha...

gurau jerk... apa kata wat solat isti.. err.. istikharah erk.. entah i pun tak tahu.. lalalla..

kembatolo™ berkata...

kelantan la wei..
try lepak2 negeri tok guru plak..haha

Yayayong berkata...

putrajaya, sbb rumah aku kat situ,pastu nanti aku boleh bawak kau pegi jalan2. and skrg aku tgh amik tesl, jadi cikgu gak.. boleh timba pengalaman skit. muaahahahah. [jawapan berbentuk selfish]:D

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
shopping ?
takde duit dah.
adeh.
;)

Hizami Rahim berkata...

@kembatolo™

erk.
kan ?
tapi bukan dalam masa yang terdekat ni.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

@Yayayong

haha.
takpe2.
;)
okay la tuh.
selfish yang positif.

Hizami Rahim berkata...

@Yayayong

haha.
takpe2.
;)
okay la tuh.
selfish yang positif.

::wan:: berkata...

ai.. awal2 lagi dah reject trgnu ngan klantan.. try la dlu.. tu blum g sabah n srwk lagi.. hehehe.. gud luck with ur LM!

hana devushka berkata...

pening jgak kepala nak pikir pasal LM ni kan..huhu~

Hizami Rahim berkata...

@Yayayong

haha.
takpe2.
;)
okay la tuh.
selfish yang positif.

Hizami Rahim berkata...

@::wan::

erk.
kalau posting gua tak kisah mana2.
ni praktikum.
dinilai.
;)

Hizami Rahim berkata...

@hana devushka

tu lah pasal.
:)

Rara Nasiha berkata...

selangor suda! banyak tempat shopping.hehe

adrinaqamarina berkata...

ha bila tak de pengalaman ni la pegi cari pengalaman. try je. experience tu.

eh dah wajah baru la. tapi merah tu lagi lawa. hehe.

neway, all da best untuk cikgu hizami :D

mr.syazwan berkata...

kl la ye!!

kl best!! manyak benda leh tgk..

haha

Hizami Rahim berkata...

@Rara Nasiha

haha.
mcm banyak duit je bunyi dia.
haish.
next...
;P

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

wah.
merah lagi lawa ek ?
adeh.
:D

Hizami Rahim berkata...

@mr.syazwan

erk.
kos hidup tinggi.
;)

Adam Arjuna berkata...

kenapa sabah dan serawak tak de dalam list...
baru je nak vate area sana... haish..

adrinaqamarina berkata...

a'a. merah ag lawa and lagi kemas la :P

AiDa AzRyN berkata...

perak j la~ :D

BLOG PUTERA YUSOFF berkata...

knape johor xde dlm list.. tganu ok wat. jai 3x praktikum kat tganu

Hizami Rahim berkata...

@Adam Arjuna

haha.
ni bukan posting ye.
adeh.
;)

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

really ?
hurm.
sekali sekala ubah selera.
;)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

erk.
nanti difikirkan.
;D

Hizami Rahim berkata...

@BLOG PUTERA YUSOFF

hehe.
entah.
hati tak terbuka nak pergi terengganu buat masa ni.
;)

Nisa A. berkata...

hizami..!!!
sila praktikal di shah alam..!!

hehe
:D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com