Rabu, 15 September 2010

Jom Buat Kolaj

Tak puas tengok ? Sila klik pada gambar.


Eh. Kolaj ? Ingat lagi ? Buat kolaj guna kertas warna, guna kertas surat khabar, guna kertas majalah, guna kertas turas, guna bunga kertas, guna macam macam kertas lagi. Then we koyak kertas kertas by using a pencil on a paper. Oh. I miss that moment. Nostalgia betul. Bersungguh okay nak buat kolaj tu. Dan sesungguhnya hasil kerja aku sentiasa mendapat pujian melambung-lambung. Boleh tak bongkak macam tu ? Adeh. Termerentas desa daripada topik pula.


Okay okay. Aku saja saja buat kolaj daripada gambar gambar ni kau tahu. Dan kau ingat aku saja saja buat kolaj daripada gambar gambar ni ? Betul lah tu. Erk. Kelebihan kolaj ni ialah korang tak payah nak scroll down sampai ke lubang cacing semata-mata nak skodeng aku haha. Boleh ? Hurm. Kekurangan kolaj ni pula ialah korang tak berapa nak nampak muka bajet comel aku kerana saiz yang kecil haha lagi. Sekian.


potpetpotpet: Raya habis-habisan.

24 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

salam eid mubarak...meriah raya...:)

Nisa A. berkata...

teringin la buat kolaj jugak
:D
hehee~

Hizami Rahim berkata...

@Amir Rayyan

salam.
hehe.
meriah kah ?
sikit lah.
:D

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

jom buat.
:D

Aidy Shahiezad berkata...

bagus jugak bila skali skala nampak kecik je "muka bajet comel" (nie ayat kau okey) kau tue... takut kalau slalu nampak besar, org bosan plak kan... haha.. :P

my latest entry:
Kompilasi Kisah Raya - (http://aidyshahiezad.blogspot.com)

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
ye lah.
T-T

Black_roses92 berkata...

haha...tu mujur la ada yg besar gak.. kalau tak ilang da sume..tak nampak.. ;D

Hizami Rahim berkata...

@Black_roses92

erk.
hilang ?
hilang apa ?
huhu~
:)

Qarl berkata...

Zami

takut laaa

hehehe

saje je

tu gune picasa ke?

EIPUL berkata...

wah, cantek nyew gambo... macam tahun 50an

haha,
dhuan pun ada ek?
meriah~

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

haha.
betul tu.
guna picasa.
:)
pandai qarl.
ten marks!
nah sugus.

Hizami Rahim berkata...

@EIPUL

yep.
kitorang kan schoolmates.
;D

Rozana Razali berkata...

bgs ni buat cmni, jimat space.. =P

Rozana Razali berkata...

bgs ni buat cmni, jimat space.. =P

ardinihumaira berkata...

:D leh p cuci pastu frame kan.. cun tau

AdiE berkata...

SUKE2!!
nnti kite raya lg k same2 zami..
well, bile nak g karok nie???
dh gian nie..

http://danieldeadie.blogspot.com/2010/09/fantasia-raya-2010.html

Hizami Rahim berkata...

@Rozana Razali

haha.
tahu takpe.
jimat jimat.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

kan?
tak terfikir pulak.
thanks.
:)

Hizami Rahim berkata...

@AdiE

haha.
ye.
nanti tu tahun depan lah kan?
;D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

pernah dengar...huhuh....kalu pandai buat nampak nice..kalu tak..nampak serabut

adrinaqamarina berkata...

buat kolaj time tadika, sekolah rendah. best! hehe.

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

hehe.
yep.
kena buat elok2.
:D

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

tahu takpe.
best.
;)

Afzainizam berkata...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah….

yupppp aku dedulu time tadika ade cekgu ajar gunting gambar pastu tampal aje

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com