Rabu, 1 September 2010

If I Were A Robot

 


Guys... Don't worry. I was not wearing baju Melayu untuk Hari Raya Aidilfitri tahun ni. So don't get panic haha. I'm just having fun. Tak boleh? Erk... Apa apa pun aku nak ucap Selamat Menyambut Ulangtahun Hari Kemerdekaan Ke-53 kepada seluruh warganegara Malaysia terutamanya!!! Tiba takde kaitan dengan gambar tuuu. Adeh. :)


Actually aku celebrate merdeka tahun ni dengan lambakan assignments. But don't forget, my thesis. Oh my! I wish I were a robot. Kau tak nak jadi robot? Sonang sikit nak siapkan assignments dowh. Robot tak rasa penat. Tak perlu makan. Tak perlu minum. Tak perlu tidur. Tak perlu mandi. Tak perlu itu. Tak perlu ini. Sonang cerita tak perlu semua. Tinggal fokus kat assignments sajo. Best tak? Okay tak best haha. :)


potpetpotpet: Never regret anything something that once made you smile.

24 ulasan:

  1. jadi robot xde feeling cinta..

    cinta kat allah
    cinta kat rasul
    cinta kat ibu bapa
    cinta alam sekitar
    cinta kat pasangan
    cinta semuanyee lee

    klu ada robot cinta.perlu kene update..hehe

    BalasPadam
  2. @ayie

    :)
    yes.
    that's why aku kata tak best.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  3. i tak nak jadi robot..

    nak jadi power puff girl..
    nanti ada kuasa..
    dapat wat assigment ngan penuh mutu gaya dan keunggulan.. hak3..

    BalasPadam
  4. klau ko robot, conpirm aku bli ko wat owg gaji kat dapur aku...leh makan sedap2 ari2..hu..hu..

    *kiddin!!!

    BalasPadam
  5. waa..jd robot berbaju melayu yek..hehehe

    BalasPadam
  6. @flyz

    erk.
    aku tak reti masak.
    nak jugak ke?
    huhu~
    :)

    BalasPadam
  7. kacak betol berbaju melayu..

    BalasPadam
  8. piwit. opsss opsss bukan dni piwit2 tu robot dni yang piwit zami. haha....


    zami pakai baju melayu awal2 ni nak kena kasi dni duit raya la tu. bak sni 30 sampul duit raya berisi 10 hingget. :D

    BalasPadam
  9. hahaha
    tensen sgtla tu smpi nak jd robot ye?

    BalasPadam
  10. fuyohhh...smart gile pic tu

    BalasPadam
  11. 'Robot', sila siapkan assignments... hehehehe

    BalasPadam
  12. lagu Jika ku seorang robot sesuai sangat ngan entry ko ni. hehe.

    http://www.esnips.com/doc/3fb5d3e2-c0d9-415b-87e6-8ae263c6d8af/Butterfingers-Jika-Aku-Seorang-Robot

    best!

    BalasPadam
  13. zami

    siyes i suke pic tuh... nice

    BalasPadam
  14. hehe...
    tahun ni xpakai baju melayu or xbeli baju melayu baru? awat? =P

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com