Rabu, 1 September 2010

If I Were A Robot

 


Guys... Don't worry. I was not wearing baju Melayu untuk Hari Raya Aidilfitri tahun ni. So don't get panic haha. I'm just having fun. Tak boleh? Erk... Apa apa pun aku nak ucap Selamat Menyambut Ulangtahun Hari Kemerdekaan Ke-53 kepada seluruh warganegara Malaysia terutamanya!!! Tiba takde kaitan dengan gambar tuuu. Adeh. :)


Actually aku celebrate merdeka tahun ni dengan lambakan assignments. But don't forget, my thesis. Oh my! I wish I were a robot. Kau tak nak jadi robot? Sonang sikit nak siapkan assignments dowh. Robot tak rasa penat. Tak perlu makan. Tak perlu minum. Tak perlu tidur. Tak perlu mandi. Tak perlu itu. Tak perlu ini. Sonang cerita tak perlu semua. Tinggal fokus kat assignments sajo. Best tak? Okay tak best haha. :)


potpetpotpet: Never regret anything something that once made you smile.

24 ulasan:

ayie berkata...

jadi robot xde feeling cinta..

cinta kat allah
cinta kat rasul
cinta kat ibu bapa
cinta alam sekitar
cinta kat pasangan
cinta semuanyee lee

klu ada robot cinta.perlu kene update..hehe

AiDa AzRyN berkata...

wat assignment tu~

Hizami Rahim berkata...

@ayie

:)
yes.
that's why aku kata tak best.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

okay.
nak buat ni.
adeh.
:)

cik shara gadis bunga berkata...

selamat membuat assgmnt ye :)

Nur Fara berkata...

i tak nak jadi robot..

nak jadi power puff girl..
nanti ada kuasa..
dapat wat assigment ngan penuh mutu gaya dan keunggulan.. hak3..

Hizami Rahim berkata...

@cik shara gadis bunga

thanks.
wish me fun.
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

wah wah.
demand pulak.
:P

flyz berkata...

klau ko robot, conpirm aku bli ko wat owg gaji kat dapur aku...leh makan sedap2 ari2..hu..hu..

*kiddin!!!

aLya berkata...

waa..jd robot berbaju melayu yek..hehehe

Hizami Rahim berkata...

@flyz

erk.
aku tak reti masak.
nak jugak ke?
huhu~
:)

manggosteen berkata...

kacak betol berbaju melayu..

Hizami Rahim berkata...

@aLya

hehe.
keluaran tempatan.
:P

Hizami Rahim berkata...

@manggosteen

alamak.
thanks!
:)

ardinihumaira berkata...

piwit. opsss opsss bukan dni piwit2 tu robot dni yang piwit zami. haha....


zami pakai baju melayu awal2 ni nak kena kasi dni duit raya la tu. bak sni 30 sampul duit raya berisi 10 hingget. :D

Ery Farieha berkata...

hahaha
tensen sgtla tu smpi nak jd robot ye?

Mimi Saidi berkata...

fuyohhh...smart gile pic tu

::FAIZ FARISH:: berkata...

'Robot', sila siapkan assignments... hehehehe

EIPUL berkata...

lagu Jika ku seorang robot sesuai sangat ngan entry ko ni. hehe.

http://www.esnips.com/doc/3fb5d3e2-c0d9-415b-87e6-8ae263c6d8af/Butterfingers-Jika-Aku-Seorang-Robot

best!

Qarl berkata...

zami

siyes i suke pic tuh... nice

[z@ck] berkata...

wah..smart smart =)

ddYanie berkata...

hehe...
tahun ni xpakai baju melayu or xbeli baju melayu baru? awat? =P

kechixx berkata...

macho:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hizami..pic ni katne ek?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com