Sabtu, 25 September 2010

Gambar Separuh Bogel Anu Dalam Botol

Okay. First of all, Anu Dalam Botol dah tukar jadi ... Dalam Botol. Haha. Ni haaa dua keping gambar separuh bogel dalam filem ni. Panas kah ? Panas lah kot. Kau tak nampak ada unggun api kat depan tu ? Sebab tu dua orang lelaki berkenaan tinggal dalam keadaan separuh bogel kau tahu. Haha. Sopan tak alasan tu ? Erk. Apa apa pun filem ni dah diluluskan tayangannya walaupun banyak gila kontroversi yang berlaku. Tunggu je lah kalau kau nak tengok.


potpetpotpet: Lebih hangat daripada biasa.

32 ulasan:

  1. ne filem remy ishak yang gay tu ke?

    BalasPadam
  2. buh tajuk anu dlm botol...
    tjuk tak komersial lgsung...
    sbb tu tak lulus...
    try buh tjuk anu ku ke...
    anu mu ke...
    testis ku testis mu jua ke...
    bru komersial sket...

    (hek3...tserlah kekuningan aku...)

    BalasPadam
  3. @adrinaqamarina

    bukan bukan.
    filem ni belum keluar tayangan dia.
    :)

    BalasPadam
  4. hahaha...
    direct sgt eh...
    yg xdirect pn xlulus...
    how come?

    BalasPadam
  5. hahah!!!! alasan yg menarek.. heheh

    BalasPadam
  6. @ZaCk AzRiN

    kan ?
    bagi lah tajuk a to the n to the u.
    haha~

    BalasPadam
  7. ahhaha... wajib tgk!!kekee

    BalasPadam
  8. zami, gambar kedua tu gelap... dorang main apa tuh?? :P

    BalasPadam
  9. wakakak...nak aircond lah...huhuh

    BalasPadam
  10. ni filem raja azmi kan? yang mula2 dia nak aaron aziz tu. perghh..cinta gay.. haha

    BalasPadam
  11. hahahaha...
    bnyk sgt to the...
    pnonton pning nt nk fham...
    ah...wt pe kte pening2 pk psal tjuk xtahu...
    cter tu dh de tjuk....
    haissshhhh...mmg dasar ckgu suke bfikir...an3....hahahhaa
    ble nk tyang? agak2 boxoffice x?

    BalasPadam
  12. wakakak...sebab panas giler ni...huhu...eh dah kuar ke cerita ni?

    BalasPadam
  13. @ZaCk AzRiN

    haha.
    ingat zami promoter ke ?
    adeh.
    tak tahu bila.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  14. hehehe...
    dh zami pblish cter nie...
    lbih kurang promoter la jgk...
    hek3...
    klu cter nie d tyg kan nt...
    spe la yg nk g tgk...
    msti receptionist tgk smcm je kan3...
    nak2 lak klu yg jge tu awekz2...
    sah2 z xg bli tiket cter nie...
    hak3...sengal

    BalasPadam
  15. @ZaCk AzRiN

    tahu takpe.
    kena suruh mak belikan tiket lah kalau macam tu.
    haha.
    bernas tak idea ?
    =_=!

    BalasPadam
  16. hahaha...
    bernas mcm bras jati idea zami tu...
    kah3...ksian mak jd mgse keadaan...
    aihhh...xkan g wyg dgn mak kot....
    tettttt...hahahha

    BalasPadam
  17. wah zami mkn panas kali nie lebih panas dr unggun api heee...conclusion terbaek!!!! berani hehehehe

    BalasPadam
  18. nk tgk filem ni sbb nk tgk anu??hahahahaha
    abis buta lah mata aku nnt..wakakaka

    BalasPadam
  19. eh eh. gambar ape nie erk? (lepas baca tajuk entri, terus tutup mata) gelaplah. HAHAA. :P

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com