Ahad, 26 September 2010

Contest Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

Siapa Kak Ina KL ? Personally, aku tak berapa kenal Kak Ina KL. Aku baru jumpa website Kak Ina KL ni. From what I know, Kak Ina KL lebih suka berkongsi tentang resepi dan masakan di samping personal life. Quite interesting. Nak kenal Kak Ina KL ? Singgah lah. :)


Kak Ina KL telah menganjurkan Contest Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) semata-mata menghargai visitors/pengunjung blog Kak Ina KL yang telah mencecah 400 000 orang. Banyak gilerrr ... Nangis aku tengok jumlah tu. Maka dengan itu, aku nak mencuba nasib. Hadiah lumayan dol. Boleh ?

Nak baca dialog ? Sila klik pada gambar untuk tumbesaran maksimum.

Tarikh: 14 September 2010 (Hari Raya ke-5)
Masa: 02.00 PM
Lokasi: Rumah Asyraf Salleh (Melaka Tengah)



potpetpotpet: Suka suka. :)

8 ulasan:

kak ina kl berkata...

salam ziarah dik..auntie berbesar hati sebab kamu sudi join contest auntie ni..

memang lawak lah gambar kamu ni..yang paling best sebab kamu edit ke hitam putih..apa-apa pun juri yang menentukan..

tentang sponsor utama tu akak di update dari masa ke semasa..kalau ada penaja lagi...kenalah tambah nama dan hadiah makin bertambah...cuma edit ajer yer..

terima kasih sekali lagi

Hizami Rahim berkata...

@kak ina kl

hehe.
terima kasih.
:)
boleh je edit nanti.

Lelord berkata...

good luck

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

thanks.
:)

AROL DSHW berkata...

apa yang terjadi pada kancil selepas itu? dia jumpa makan makanan tak? hehe.

GOOD LUCK ! ;)

nba-Nur berkata...

Kelakarlah caption dalam gambar tu.. Anyway.. good luck..

nurazzah8 berkata...

Salam,
tahniah ya..dah tengok keputusan di blog Kak InaKL?

nnti sila tinggalkan nama penuh, alamat dan no hp di blog akak (http://www.nurazzah8.blogspot.com) supaya senang akak nak pos hadiah.
oh ya, boleh tahu tinggal di mana? kalau dekat tak payah pos, boleh ambil sendiri aje kan...

anyway..tahniah sekali lagi

-rahz- berkata...

salam..
tahniah menang tempt ke 5.
sy sponsor hadiah choc chip, so rasanya awk duk melaka kan.area mana? better bg by hand je possible x?
apapun plz emel ye..
z.muhaimin@gmail.com
thanks

www.rahzbakers.com

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com