Jumaat, 17 September 2010

Contest Baju Raya Itik Kejam

Nak join ? Sila klik di sini sekarang.


Siapa Itik Kejam ? Aku pun baru kenal dia. Haha. Aku singgah blog dia. Dan aku terus jatuh cinta kat header dia. Creative sungguh. Lagi creative daripada buat kolaj kau tahu. Sudah sudah. Nak tahu betapa creative header dia sila tengok guna mata kepala sendiri dengan skodeng blog dia. Haha. Apa apa pun aku nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada tuan punya blog Cahaya Kewanitaan kerana dia ajak aku join Contest Baju Raya Itik Kejam ni. Nanges!


Terimalah gambar aku memakai baju raya yang tidak seberapa ni. Hukhuk.


Okay okay. Tarikh tutup dia 18 September 2010. Erk. Dah nak tamat kot ? Tapi sempat lagi kalau kau nak join. Sonang sajo. Eh eh aku nak tag tiga bilah blogger yang berpotensi untuk menang. Boleh ? Siapa yang bertuah kot ? 



potpetpotpet: Kemalasan dalam kerajinan.

36 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

eh jangan nanges...nice pic tau..kalah awe..good luck..heheh

intanurulfateha berkata...

confirm menang! ;p

mYbLoGiesToRy berkata...

nice pic..
like it !

hans berkata...

aku gambar pun xamik macam mana nak join
hahahahaha
xpa2
aku doakan ko menang zami

asfz lily berkata...

wow~

adrinaqamarina berkata...

cantik la shot dye. terbaek!

♥cikHanNa ♥ berkata...

background pic tu mmg cantik
ske sgt~

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

haha.
tak lah.
biasa je.
;)

Hizami Rahim berkata...

@intanurulfateha

erk.
amin.
haha~
:)

Hizami Rahim berkata...

@mYbLoGiesToRy

thanks.
;)

Hizami Rahim berkata...

@hans

ala.
sedih.
:'(

Hizami Rahim berkata...

@asfz lily

haha.
wow apa ?
:)

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

erk.
thanks.
:)

Hizami Rahim berkata...

@♥cikHanNa ♥

haha.
kan kan kan ?
:)

Yong Sofea berkata...

memang cantik.. kalah gambar aku.. uuuuuu.. :(

hahahah jkjk

Hizami Rahim berkata...

@Yong Sofea

haha.
tak lah.
haish.
masuk jugak ?
:)

Yong Sofea berkata...

of coz... hehe

Hizami Rahim berkata...

@Yong Sofea

wah.
good luck!
;)

Lelord berkata...

pheewettt

Nisa A. berkata...

auwwww.. terharuuu sebab tag nisa :)

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

haha.
fuyyoh.
;P

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

hehe.
;)

ardinihumaira berkata...

whoa.... ni guna dslr ke zami.. dni tak ado gambo raya ahh.. udusss udusss belaka.. cmano ni. sempat tak dni join. hehehe... gerenti kalah dni join.. sies tak ado gambo raya :D

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

erk.
takpe.
that's okay.
;)

::cikserai:: berkata...

wah..cantek background..kat mane ni..moga2 kamu menang ye!

Hizami Rahim berkata...

@::cikserai::

kat melaka je.
;)
thanks.

Nur Fara berkata...

hajat dihati tak nak cakap gambr cantik sebab semua dah cakap..

tapi..tapi.. harus cakap gak..

sebab

sebab.. memang cantik.. teramat.. suasananya meriah.. suka.. heee..

semoga berjaya..

Qarl berkata...

confirm la menang ni!!

cOnfuSeME berkata...

gud luck...!!nice pic..luv it...;)

i'm shin... i'm inesen berkata...

shin vote pic hizami ngee~

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
siriyes ?
thanks.
;)

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

perli nampak ?
hehe.
:)

Hizami Rahim berkata...

@cOnfuSeME

thanks.
haha
;)

Hizami Rahim berkata...

@i'm shin... i'm inesen

wah.
siriyes ?
;)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

sukew kalew die :)))))

Hizami Rahim berkata...

@miss lolly a.k.a luvfareda

haha.
thanks miss lolly.
;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com