Jumaat, 17 September 2010

Budak Lelaki Putih

Putih. Suci ? Kenapa putih dikata suci ? Kenapa bukan warna lain ? Hitam ke. Merah ke. Biru ke. Kuning ke. Kelabu ke. Turguoise ke. Kenapa ? Oh. Aku dah mula pening pening lalat ni. Eh eh aku pun tak tahu apahal aku tanya soalan setaraf hotel lima bintang tu. Abaikan. Aku dah malas nak layan soalan yang telah menganggu hidup aku sejak dua jam tiga belas minit dua puluh sembilan saat lalu. Boleh ?


Dengan ini disertakan beberapa keping gambar budak lelaki tak berapa nak putih memakai baju pun tak berapa nak putih. Jadi apa kena mengena dengan putih ? Erk. Aku pun tak pasti. Haha. Salah topik pulak. Nak putih ? Gunalah DAIA ! Lupakan yang lain. Gila kau.






potpetpotpet: Hai sayang... Boleh ? Haha.

40 ulasan:

I n n z berkata...

malam ni,innz mimpi zami, siap lah esok . haha xD

Ery Farieha berkata...

eh
asal innz nak mimpi zami?
gatai

aaahahhaa

=P

Mimi Saidi berkata...

gila la kau.ensem baii! hahaha

Fiffy berkata...

semua orang nak jadi putih. kesian kaum2 yg gelap. (apsal macam rasist gila)

putih, lagi2 kalau putih melayu ni, kalau kena panas, sunburn. lepastu nampak muka hitam berbelang. ohh

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

haha.
mimpi ?
siap pakej ngigau sekali tak ?
;P

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

erk.
tak tahu dia.
haha~
:)

Hizami Rahim berkata...

@Mimi Saidi

haha.
tipu lah kau.
=_=!

Hizami Rahim berkata...

@Fiffy

haha.
putih nak jd gelap.
gelap nak jd putih.
dunia oh dunia.
;D

AhmadFauzi berkata...

Sy suke PUTIH juga....

Aidy Shahiezad berkata...

hai jugak sayang...
(sekadar menjawab potpetpotpet kau tue, boleh ??)

diz lately, makin dahsyat kau bergambar... pergh.. aku kira tabek la !!

puteh kau memang puteh, tapi suci ker ?? uhuks... :D

- Aidy Shahiezad -
http://aidyshahiezad.blogspot.com

Hizami Rahim berkata...

@AhmadFauzi

haha.
give me 5!
;D

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

bluwekkk.
:P
weh.
suci okayyy.
hahahaha sampai batuk batuk.
sudahhh~

Nur Fara berkata...

hahah... sakan bergambar,,

btw memang la putih tu suci takkan la hitam kowt suci.. hee..

potpet2 tu ayatnya tak leh bla.. cam nak mengoda jerk.. hak3..

Aidy Shahiezad berkata...

giler arh..
kau nak muntah ker...
kau okey ker tak nie ??? :P

p/s: part suci kau tue aku leave it ke tepi la... sbb takde sape layak claim dia suci pun... hahaha...

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
kan?
saje je timbulkan benda tu.
adeh.
oh.
potpet2 tu tiba2 dah kering idea.
;D

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

kalau dah bersuci,
kira suci lah kan?
;P
haha~

Aidy Shahiezad berkata...

owh..
yg tue "suci dalam debu" la...
kehkehkeh... :)

p/s: weyh.. aku cm tak sempat je nk singgah rumah ko td... takde jodoh nk jumpe... len2 kali la ek..

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
tu lah.
cikgu zara pun tak sempat nak jumpa.
huaaa~
T-T

FarhanaDr berkata...

Isk3.. Kamu tak putih ke? Kalau kamu tak putih, saye ni layak dapat kaler ape laa agaknye.. Ekeke..

Pet pot: Hai hai sayang.. Haha..

Syida Shukor berkata...

haha . kalau i nak pakai model , i panggil you ye ! hakhak

iQa~ berkata...

ko smakin gila posing... HAHAHA...

teruskan usaha... smoga ko bahgia....

*xde kne mengena ngn entry ko...sekadar menyemak sbb nk guling2 gelak*

Black_roses92 berkata...

haha..igtkn pe bnd la.. rupanye dia sendiri..mengangkat bakul sendiri.. ;D

eqbalzack berkata...

putih mcm ni kalau kena gigit semut pun boleh nampak kesan ni zami...hehe

adrinaqamarina berkata...

gambar last tu macam malu3 kambing je. hehe

ardinihumaira berkata...

pakai baju putih beshhh.. rasa putih berseri hik3

kechixx berkata...

cikgu bertukar putih!:)

rizal jabai berkata...

lau nk putih pkai clorox..cuci muka ari2..kompem muka putih mcm ko zami..ngeeeee
smart2.. :P

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
mana putih.
tu coklat cair.
;P

Hizami Rahim berkata...

@Syida Shukor

haha.
siriyes ?
i okay je.
:P

Hizami Rahim berkata...

@iQa~

erk.
yay!
bahagia ni.
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Black_roses92

haha.
mana ada puji diri sendiri pun.
haish.
=_=!!

Hizami Rahim berkata...

@eqbalzack

oh my.
putih buatan ni.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

malu malu siput sedot okay.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

erk.
macam tu ek ?
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

power ranger warna putih!!!
jeng jeng jeng.
:P

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

wah.
patut la rizal putih je.
clorox rahsia dia.
;D

LORD ZARA 札拉 berkata...

kalau jumpa ni semalam, habis kak zara kamu ni nampak gelap gila~

hahaha~

Hizami Rahim berkata...

@LORD ZARA 札拉

haha.
tak lah.
;)

hari2 sbagai ocelot berkata...

BANG BaNG
dan hilanglah kotoran hahahahaha

mRa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com