Jumaat, 17 September 2010

Budak Lelaki Putih

Putih. Suci ? Kenapa putih dikata suci ? Kenapa bukan warna lain ? Hitam ke. Merah ke. Biru ke. Kuning ke. Kelabu ke. Turguoise ke. Kenapa ? Oh. Aku dah mula pening pening lalat ni. Eh eh aku pun tak tahu apahal aku tanya soalan setaraf hotel lima bintang tu. Abaikan. Aku dah malas nak layan soalan yang telah menganggu hidup aku sejak dua jam tiga belas minit dua puluh sembilan saat lalu. Boleh ?


Dengan ini disertakan beberapa keping gambar budak lelaki tak berapa nak putih memakai baju pun tak berapa nak putih. Jadi apa kena mengena dengan putih ? Erk. Aku pun tak pasti. Haha. Salah topik pulak. Nak putih ? Gunalah DAIA ! Lupakan yang lain. Gila kau.






potpetpotpet: Hai sayang... Boleh ? Haha.

40 ulasan:

  1. malam ni,innz mimpi zami, siap lah esok . haha xD

    BalasPadam
  2. eh
    asal innz nak mimpi zami?
    gatai

    aaahahhaa

    =P

    BalasPadam
  3. gila la kau.ensem baii! hahaha

    BalasPadam
  4. semua orang nak jadi putih. kesian kaum2 yg gelap. (apsal macam rasist gila)

    putih, lagi2 kalau putih melayu ni, kalau kena panas, sunburn. lepastu nampak muka hitam berbelang. ohh

    BalasPadam
  5. @I n n z

    haha.
    mimpi ?
    siap pakej ngigau sekali tak ?
    ;P

    BalasPadam
  6. @Fiffy

    haha.
    putih nak jd gelap.
    gelap nak jd putih.
    dunia oh dunia.
    ;D

    BalasPadam
  7. hai jugak sayang...
    (sekadar menjawab potpetpotpet kau tue, boleh ??)

    diz lately, makin dahsyat kau bergambar... pergh.. aku kira tabek la !!

    puteh kau memang puteh, tapi suci ker ?? uhuks... :D

    - Aidy Shahiezad -
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  8. @Aidy Shahiezad

    bluwekkk.
    :P
    weh.
    suci okayyy.
    hahahaha sampai batuk batuk.
    sudahhh~

    BalasPadam
  9. hahah... sakan bergambar,,

    btw memang la putih tu suci takkan la hitam kowt suci.. hee..

    potpet2 tu ayatnya tak leh bla.. cam nak mengoda jerk.. hak3..

    BalasPadam
  10. giler arh..
    kau nak muntah ker...
    kau okey ker tak nie ??? :P

    p/s: part suci kau tue aku leave it ke tepi la... sbb takde sape layak claim dia suci pun... hahaha...

    BalasPadam
  11. @Nur Fara

    haha.
    kan?
    saje je timbulkan benda tu.
    adeh.
    oh.
    potpet2 tu tiba2 dah kering idea.
    ;D

    BalasPadam
  12. @Aidy Shahiezad

    kalau dah bersuci,
    kira suci lah kan?
    ;P
    haha~

    BalasPadam
  13. owh..
    yg tue "suci dalam debu" la...
    kehkehkeh... :)

    p/s: weyh.. aku cm tak sempat je nk singgah rumah ko td... takde jodoh nk jumpe... len2 kali la ek..

    BalasPadam
  14. @Aidy Shahiezad

    haha.
    tu lah.
    cikgu zara pun tak sempat nak jumpa.
    huaaa~
    T-T

    BalasPadam
  15. Isk3.. Kamu tak putih ke? Kalau kamu tak putih, saye ni layak dapat kaler ape laa agaknye.. Ekeke..

    Pet pot: Hai hai sayang.. Haha..

    BalasPadam
  16. haha . kalau i nak pakai model , i panggil you ye ! hakhak

    BalasPadam
  17. ko smakin gila posing... HAHAHA...

    teruskan usaha... smoga ko bahgia....

    *xde kne mengena ngn entry ko...sekadar menyemak sbb nk guling2 gelak*

    BalasPadam
  18. haha..igtkn pe bnd la.. rupanye dia sendiri..mengangkat bakul sendiri.. ;D

    BalasPadam
  19. putih mcm ni kalau kena gigit semut pun boleh nampak kesan ni zami...hehe

    BalasPadam
  20. gambar last tu macam malu3 kambing je. hehe

    BalasPadam
  21. pakai baju putih beshhh.. rasa putih berseri hik3

    BalasPadam
  22. lau nk putih pkai clorox..cuci muka ari2..kompem muka putih mcm ko zami..ngeeeee
    smart2.. :P

    BalasPadam
  23. @FarhanaDr

    haha.
    mana putih.
    tu coklat cair.
    ;P

    BalasPadam
  24. @Black_roses92

    haha.
    mana ada puji diri sendiri pun.
    haish.
    =_=!!

    BalasPadam
  25. @kechixx

    power ranger warna putih!!!
    jeng jeng jeng.
    :P

    BalasPadam
  26. @rizal jabai

    wah.
    patut la rizal putih je.
    clorox rahsia dia.
    ;D

    BalasPadam
  27. kalau jumpa ni semalam, habis kak zara kamu ni nampak gelap gila~

    hahaha~

    BalasPadam
  28. BANG BaNG
    dan hilanglah kotoran hahahahaha

    BalasPadam
  29. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com