Ahad, 19 September 2010

Budak Jahat Mak Cili

 
Oh my. Aku tak habis gelak lagi ni. Nak sambung lagi sikit. Hahahahaha selama enam belas harakat. Fuh. Lega rasanya. Kau nak tahu kenapa ? Sila merujuk kepada gambar di atas. Ada orang search pasal BUDAK JAHAT MAK CILI. Haaa ... Aku siap caps lock lagi supaya terang, jelas dan nyata. Haha. I was like biar betul kau ? Sekarang ada cerita panas pasal budak jahat kena cili kah ? Atau kau sedang mencari teknik yang betul bagaimana nak cili budak budak ? Atau nama samaran kau mak cili ? Pelik lah kau.
 
 
 
Aku tak puas hati ni. Aku buka google. Then aku taip BUDAK JAHAT MAK CILI. Haaa ... Terus terkeluar blog aku kat bahagian paling atas sekali kau tahu. Oh mak kau ! Tokojut den. Lambat pulak efek melatah dia. Adeh. Tiba tiba teringat zaman aku kecik kecik dulu. Kalau mulut pandai cakap benda benda lucah atau carut marut tahap MUET band 5, mak aku apalagi terus buat announcement sila ulang sekali lagi please please please i beg your pardon sambil melambai-lambai cili di tangan. Boleh ? Haha. Nasib aku suka gila makan pedas. So aku okay je dengan cili cili ni. Kira a piece of cake lah kalau aku kena cili. Gila berlagak ...


potpetpotpet: Aku selalu order makanan dengan tambahan perkataan pedas gila nak mampos. Boleh ?

28 ulasan:

hans berkata...

hahahaha
nasib aku gelak 4 harakat jer
kehkehkehekehe

I n n z berkata...

gile style lahh mak zami ;p

Hizami Rahim berkata...

@hans

haha.
semput kah ?
;P

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

kan kan kan ?
;P

ishiko berkata...

hahhaaa... aku nak sambung gelaka boleh.. an ke ko punya belog ade kaitan ngan cili la kowt..huhuhuu...

CERITA LEBAT berkata...

haha..budak jahat mak gua lempang.

kembatolo™ berkata...

jgn makan skali nga aku..
aku makan oedas bese2 je..
hahaha

Syida Shukor berkata...

kalau i tekup mulut kuat kuat ! hihi

Darkbatman berkata...

hahaa.. klakar.. zaman budak2 zaman paling best nk layann!

Hizami Rahim berkata...

@ishiko

tu lah.
warna dia sama dgn cili kot.
haha~
;)

Hizami Rahim berkata...

@CERITA LEBAT

wah.
mak gua pun lempang jugak.
tapi ikut mood lah.
:D

Hizami Rahim berkata...

@kembatolo™

haha.
orang kelantan mmg jarang mkn pedas.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Syida Shukor


berkesan tak ?
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Darkbatman

tahu takpe.
comel je masa budak2.
:)

AiDa AzRyN berkata...

Buley tak nak minta resepi telor?Cambest je.. hahahaha~

Nur Fara berkata...

hahaha.. ingatkan ada gosip panas.. wee~~

nasib baik tak gelak so takder harakat.. just senyum sebab kelakar jer.. control control.. ahhaah

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

wah.
perasan ek ?
bagus2.
lepas ni nak buat resipi telur tu.
haha~
:P

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

takpe2.
perempuan kena sopan.
;P

ardinihumaira berkata...

dni pon suka pedas:D hehehe...
tapi orang tua2 selalu marah makan terlalu pedas. takut kang kena buasir kata mereka. adeh

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

tahu takpe.
maka sila beringat.
;)

NUke_Rude berkata...

ni bole wat pengajaran ni bro.

jangan jahat2..

budak jahat mak cili!

Hizami Rahim berkata...

@NUke_Rude

haha.
boleh pulak ?
;)

kyoO~rEz@ berkata...

senonohless sangat entry nieh..hahaha
sekarang laen dah..
BUDAK JAHAT MAK BAKAR..boleh ?huhuhu

kyoO~rEz@ berkata...

senonohless sangat entry nieh..hahaha
sekarang laen dah..
BUDAK JAHAT MAK BAKAR..boleh ?huhuhu

Hizami Rahim berkata...

@kyoO~rEz@

erk.
bahaya tu.
haha~
:P

shaye berkata...

kemain lagi nama. cam joyah pulak ;p

i'm shin... i'm inesen berkata...

bukan ker x elok makan pedas.. boleh merosakkan peparu.. hati.. limpa..dll.. yg penting.. nnt cacing cerawit dalam tu sakit perut... isk isk

hari2 sbagai ocelot berkata...

nak sambung gelak 16.5 harakat lei hahaha
kisah kmu upewnya hahaha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com