Jumaat, 3 September 2010

Adam Lambert & Paramore Di Kuala Lumpur!!!

Tadi bosan bosan aku gi baca surat khabar. Haha. Dah naik bosan baru nak baca surat khabar? Erk. Belek punya belek, aku nampak Konsert Adam Lambert di Kuala Lumpur. Fuhhh... Sesak nafas tiba tiba ni. Adeh. Siriyes kah? Dengar dengar dia nak datang 14 Oktober 2010 ni.


 
Adam Lambert


Okay okay. Aku minat gila dengan Adam Lambert. Eh. Takde gila sangat kot. Well. Aku start excited tengok dia perform sejak dia nyanyi lagu SATISFACTION masa Top 36 kat American Idol dulu. I was wowed by his performance. Siriyes aku siriyes. Aku suka dowh bila dia nyanyi ala ala meneran dia tu. Fuhhh... Lagi dahsyat daripada suara kucing kucing sebelum gaduh tu. :P


Paramore


Ops... Lebih lebih pulak cerita pasal Adam Lambert ni. Aku sampai lupa pasal Paramore nak datang Kuala Lumpur jugak pada 19 Oktober 2010. Fuyyyoh!!! Dahsyat tuuu... Betul betul meriah dengan konsert artis-artis antarabangsa kat Malaysia ni. Sila buat standing ovation sambil nyanyi berlalulah sudah Ramadhan sebulan berpuasa tiba Syawal kita rayakan dengan rasa gembira... Boleh?


potpetpotpet: Bila giliran Maher Zain pulak?

24 ulasan:

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

paramore = best!
tapi aku tak pernah pergi tengok lagi konsert2 ni. kalau pergi konsert paramore, ambik gambar banyak2 ye. XD

Just_najmiE berkata...

nak tunggu maher zain datnag.. wheee!~~ hi zami!!.. cantik template baru, tp masih merah nampak.. =D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

nape awe tak kenal ek? hehe

ardinihumaira berkata...

dni nak mintak duit raya dengan dia hehehe

Hizami Rahim berkata...

@Danial Ikhwan Jaafar

haha.
aku pun tak pernah gi konsert.
lol~
:P

Hizami Rahim berkata...

@Just_najmiE

yep.
merah membara semangat waja.
erk.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

ops.
cik hawa tak dengar lagu2 mcm ni.
:)
takpe2.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

jom mintak ramai2 kat dorang.
haha.
:)

Nabiel berkata...

cambest jek?
bawak aku skali bro!hehehehe

Hizami Rahim berkata...

@Nabiel

adeh.
jom la.
kalau la aku pergi.
:P

Ery Farieha berkata...

zami!!

tengok adam lambert ajak pelis~

aiyoyoyo gila gak ni

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

haha.
okay.
nanti kalau dapat tiket percuma baru zami ajak ery.
:P

AiDa AzRyN berkata...

HAHA~ ukiey gua sambung pulak~
ehem3~~~

test2.. 1 , 2 , 3..

Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira~~

hah! sambung2!

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

haha.
ngade!
tak nak sambung.
:P

adrinaqamarina berkata...

wah sangat suka paramore dengan adam lambert tu. haha. suka gitaris paramore tu. hensem!

ps* suka lagu no boundaries ag :D

Qarl berkata...

if maher zain, sure i g!

hehe

oct ni i g konsert dato sheila! yeaH!

berdoa kencang2 tuk konsert ziana zain plak ye

hehe

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

hehe.
no boundaries tu masa finale.
:)
oh.
zami minat hayley williams tu.
sodap suara dia.

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

wah.
bestnya!
:)
hurm.
harap2 ziana zain berjaya buat konsert.
fuhhh.

rizal jabai berkata...

zami bila lak konsert duet kita??hahahaha

kalau maher zain..insya'allah aku gi
insya'allah~

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

heheheh....kat blog hizami baru awe kenal mereka.. :)

eh ketinggalan tak kalu tak kenal mereka ni? heheh

Nisa A. berkata...

oh-em-gee...!!!!!!!!!!
suke nye adam n paramore!!!!!!!!!!

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

haha.
tu la.
nanti nak check schedule bila free.
erk.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

eh.
takde la cik hawa.
okay je.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

haha.
give me 5!!!
:)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com