Sabtu, 28 Ogos 2010

Tilu - Album - 2010

Comel dowh!


Aku baru dengar album baru daripada Tilu. Kenal tak? Tilu itu merupakan sejenis ubat ketiak. Okay. Aku tipu. Tilu nyanyi lagu keranamu malaysia kerana diriku bukan aku tiap kali kau menjauh fikiran tak keruan jiwa rasa kekosongan diriku bukan aku tiap kali kau menjauh pulangkan dia ke pangkuanku. Ingat tak ingat tak ingat tak? Lantak la. Anyway, album dia ada lapan buah lagu baru. Sila tengok bawah. Eh eh bukan tengok bawah kau. Tengok bawah ni haaa... Scroll down haha. :P


Malam Minggu
Catchy dowh. Siap ada dialog dialog manja lagi. 4 stars.

Ku Bukan Aku
Siapa tak tahu lagu ni meh sini aku geget pipi dia haha. 4 stars.

Tolong
Okay. This song is different. Fun! 3 stars.

Diam Diam
Layan. 2 stars.

Jangan Jangan Cuba
Aku suka lagu ni. Best! Ada bunyi dangdut sikit sikit. 5 stars!

Yang Ku Ingin Cinta
Muzik dia sodap. Lagi sodap daripada sotong goreng tepung!!! 3 stars.

I.L.U
Intro dahsyat. 4 stars.

Kau Selalu Ada
Simple. Nice. 4 stars.


Personally, aku suka album pertama Tilu ni. Siriyes aku siriyes. Lagu lagu dia fun sajo. Sonang melekat kat telinga. Good job Tilu! Tak sangka Tilu boleh hasilkan lagu lagu best dalam album dia ni. Rugi dowh kalau kau tak gi beli sekarang.


potpetpotpet: First impression is important, isn't it?

19 ulasan:

Qarl berkata...

dh dengar album ni berulang kali

credit to cd abg aizul hahaha

suke sgt jgn2 cuba & malam minggu

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

tahu takpe.
zami pun dah jatuh cinta dengan Tilu.
i thought this group biasa2 je.
tak sangka album dia ni best.
:)

EIPUL berkata...

jami, smart arh vid klip ku bukan aku tuh!

hehe

Hizami Rahim berkata...

@EIPUL

yep.
smart ah!
ngeee.
:)

Malek Ku berkata...

xkenal tilu...keh3

Hizami Rahim berkata...

@Malek Ku

that's okay.
:)

FarhanaDr berkata...

Okey laa.. Mau try ini obat ketiak.. Tak best siap zami.. Haha..

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

best!!!
rasa geli geli sejuk macam tu.
wakakaka.
:P

hans berkata...

wah
nak download lah nanti

P/S : Aku Dah Kata Lisa Surihans Dengan Aku Memang Ditakdirkan Bersama Di Sini..Hahahaha!

Hizami Rahim berkata...

@hans

haha.
sengal.
:)

manggosteen berkata...

videoclip Ku Bukan Aku terbaek..
5 bintang!!

Hizami Rahim berkata...

@manggosteen

hehe.
yeah!
:)

::FAIZ FARISH:: berkata...

Aku suka lagu ku bukan aku....

Hizami Rahim berkata...

@::FAIZ FARISH::

haha.
:)
best kan?
lagu2 lain pun best!
:)

hana devushka berkata...

Zamy..anda telah di tag utk join Back n White contest~~
(^_^)

Hizami Rahim berkata...

@hana devushka

yeke?
okeh.
:)

Fatin Aliyya berkata...

semngtnya kau mempomot.:)

Fatin Aliyya berkata...

semngtnya kau mempomot.:)

hari2 sbagai ocelot berkata...

i love that gurl.. mira..
superb =)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com