Jumaat, 6 Ogos 2010

Singapore, Here I Come!!!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan salam sejahtera. Tiba skema ni apahal pulak? Adeh. Dah beberapa hari jugak aku tak update blog ni. Kering sudah kepala hotak aku nak fikir nak tulis apa. Siriyes aku tipu.


Hurm. Guys, something bad happened to me last Tuesday. Erk. Well I bet few of you dah tahu pasal ni. Tapi bukan semua orang tahu kot apa dia sebab aku pun tak buat press conference lagi haha. Takde mood weyh nak story mory benda benda sedih ni. Tak pasal pasal aku nangis sambil dengar koleksi lagu Ramlah Ram nanti. Adeh.


Oh. Aku tak nak cerita lagi pasal tu. Tak penting pun kalau kau tahu. :) Anyway, tonight I'll be going to Singapore for one day trip. Sajo nak habiskan duit sepah sepah dalam bank tu haha. Siriyes berlagak. Dosa kau tahu? Okay. Aku gi jalan jalan ni with some friends. Trip ni guna dua ketul bas. Kalau takde apa apa masalah, kitorang sampai Singapore by Saturday's morning. Well. This is the last semester I spend  kat UPSI ni. Maka ni kira nak have fun together konon konon la. Excited seyh. Tak pernah pernah aku pijak bumi Singapore kan kan kan? Eh eh jalan raya dia sama ke dengan jalan raya kat Malaysia ni? Mana la tahu kot kot jalan raya dia warna pink lite lite ke tak pasal pasal aku boleh nangis kat situ jugak haha.


Grrr... :)


potpetpotpet: Dear friends, doakan keselamatan perjalanan aku ke sana. :')

35 ulasan:

ayie berkata...

tetibe lak tertorch light lak baca..hehe..
jenjalan nnt jgn sedih yoo!!..haha

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

nak ikottt!!!!!

Hizami Rahim berkata...

@ayie

adeh.
tak sedih kot.
hurm.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

haha.
sila sila.
:)

FarhanaDr berkata...

Hamboi.. Gitu.. Bersepah kat bank ye.. Ahaks.. Tak leh tido laa camni.. One day trip katenyer.. :)

Safe journey zami.. Abeskan wang yang bersepah dengan sebaiknya.. Ngeee..

Fiffy berkata...

haha aku dok kt utm skudai ni pn tgh carik masa nak seberang selat tu. omg gila busy smpai xde masa nak g jalan sana!

Lelord berkata...

wahhhhh best2...nak g mana jek Singapore Zoo ke?
Ekkekkeeek harus la ke Universal Studio

tiKa_AkiTa berkata...

semoga slmt pegi dan blik.. heheh
nak ole2 dari singapore leyh...

Nur Fara berkata...

wah.. mentang mentang da last sem.. habis semua tempat dijelajahnya...

apa apa pun nak ikut!!! hahaha.. tertiba jer..

selamat bergembira la erk.. tak yah sedih2.. da katanya last sem.. hahaha...=p

kechixx berkata...

wah...bestnyer:)

CERITA LEBAT berkata...

habiskan duit dalam bank??kah3..tak bulih blah.hahah..lawak.

Just_najmiE berkata...

zami dear, have fun in singapore okeh?.. and buy me something.. pastu dah balik, pos to kedah.. boleh kan?.. hehehe.. (^^,)

btw, blog nih telah mengalami perubahan drastik.. wah wah, gilek.. sudah matang nmpknya zami.. good2.. haha.. =D

hans berkata...

oit
gi singapore jgn lupa belikan ole - ole dkt aku

P/S : Kadang - Kadang Perlu Ada Pertimbangan Dalam Merencana Percaturan Hidup

a i d a ; berkata...

nak ole ole?
hehehe. ^___^

have fun on your trip! =)

anisizatyA.J berkata...

Nak tshirt I love singapore satu. Haha. Don't worry jalan raya dia sama hitam.

ishiko berkata...

hoo...singaapuraa~

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
bersepah itu antonim dia.
bayangkan.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Fiffy

oh.
awat tak berenang je gi sana?
jimat sikit.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

haha.
zoo?
adeh.
nak gi sentosa island kot.
:)

Hizami Rahim berkata...

@tiKa_AkiTa

thanks.
ole2?
insyaAllah.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
biasa la tuh.
takkan awal2 sem kot.
:P

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

yep.
ngeee.
:)

Hizami Rahim berkata...

@CERITA LEBAT

tahu takpe.
kau tak nak habiskan jugak ke weyh?
:P

Hizami Rahim berkata...

@Just_najmiE

boleh sajo.
:)
eh eh mana ada.
biasa2 je neyh.
adeh.

Hizami Rahim berkata...

@hans

okay.
lagi kau nak apa?
cepat.
aku nak amik order ni.
:P

Hizami Rahim berkata...

@a i d a ;

okay.
:)

Hizami Rahim berkata...

@anisizatyA.J

wah.
kalau ada boleh sajo.

*konon macam banyak je duit aku.

:P

Hizami Rahim berkata...

@ishiko

singapore!!!
tetap nak english.
:)

kembatolo™ berkata...

urm..
sne ramai cine kan?
harap2 tak tertukar ngan ko.. hakhak.

ardinihumaira berkata...

semoga selamat sampai ke destinasi, zami. jangan lupa bawak balik ole2 singa untuk dni. hik3

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

hahaha aku tumpang bas ko la..hehehe

F@iz berkata...

nak i buat sepanduk x?
WELCOME TO SINGAPORE MR HIZAMI !

ehehe, kiddin
enjoy ur journey!

rizal jabai berkata...

nak ikot!!
dudok ats tayar pon ok jek..nnt bwak kepala singa balik sbg ole2 tau..hehe

hans berkata...

hahahaha
aku minta ole2 jer
key-chain ker button ker
janji kenangan
hohohoho
iyo2 jer ko nak beli
cess
hahaha

P/S : Review Novel/Buku : Naskhah Natrah Karya Fatini Yaacob Wajib Dibeli Dan Dibaca!

LORD ZARA 札拉 berkata...

zami dah balik kan?

kan?

:)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com