Jumaat, 13 Ogos 2010

Puasa Tak Hari Ini?

Mentang mentang sekarang ni bulan Ramadhan tak habis habis korang nak tanya aku PUASA TAK HARI INI? Haish. Lotih la pulak aku nak jawab soalan tu. Menciii kau tahu haha. Dah dah dah jangan tanya soalan tu lagi. Aku tak nak jawab. Lantak. Eh eh kau tahu tak ibadah puasa tu termasuk dalam Rukun Islam? Jeng jeng jeng. Siapa tak puasa tu aku tak tahu la berapa Islam dia. Pandai pandai la kau nak jawab kat sana nanti. Aiyok tak tayok!


Adeh. Lupa nak beritahu. Aku demam seyh. Sejak hari pertama puasa tuuu. Siriyes lemah lemah satu badan. Kalau boleh aku nak baring sepenuh masa sajo. Tapi tak boleh dol. Aku banyak kerja. Aku ada assignments. Then I have to do presentation. Next micro-teaching pulak. Macam macam hal. Nak berak pun tak sempat haha. Keji betul. Sudehhh. Aku nak sambung makan. :P




potpetpotpet: Aku dah feeling feeling Slim World neyh sempena puasa tiga hari haha.

28 ulasan:

asphaq berkata...

PUASALAHHHHH!!

Hizami Rahim berkata...

@asphaq

haha.
aku pun lah!!!

I n n z berkata...

saya tak puasa.
macam mana nk jwb nanti T___T

kyoO~rEz@ berkata...

puasa kot..hu3 :D

Ery Farieha berkata...

aku tak
sejak puasa ke 2
tp masih dpt sambut ramadhan
ngeh3

FarhanaDr berkata...

Baju tu gambar sape? Hehehe.. :p

Saye pon suke tanye seseorang puase dak.. Pade hal, dia konpem2 akan puasa.. Macam melampau lak rase tny ari2.. Wakaka..

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

haha.
takpe2.
ada sebab.
:)

Hizami Rahim berkata...

@kyoO~rEz@

haha.
kot la?
haiyak.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

oh.
erk.
:)

kechixx berkata...

puasa penuh dengan gaya..hehe..

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

robert pattinson.
huhu.
adat la tu.
takkan nak tanya lunch tadi makan apa?
adeh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

haha.
mcm mana tu?
:)

Mimi Saidi berkata...

gilak la ko! nk berak pon x sempat.keh3

Nur Fara berkata...

waaa puasa baru tiga hari da feeling slim??
cukup sebulan jadi cam lidi la gamaknya anda nantii... pasti melayang ditiup angin.. ahahaha..=p

Hizami Rahim berkata...

@Mimi Saidi

haha.
gurau sajo.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

takde la.
:)

AyuE SurihanyOt berkata...

aku pon demam derr...ces aku ingat aku sorg ja demam...ngeh3

ardinihumaira berkata...

dni posa dengan jayanya :D hik3.. cemerlang gemilang terbilang. ayat melampau2 wakakaka...


selamat berpuasa zami!

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hizami ni MC ke pose? hehehh

yana mohamad berkata...

selamat berpuasa..
sy cari shoutbox kat blog kamu~
tp xde..huhu

visit me :
http://yanae-lurve.blogspot.com/

Azwan@Mr Money berkata...

Salam, selamat berpuasa

Budak Baru Belajar kini dengan imej baru

http://azwansalleh.blogspot.com/2010/08/budak-baru-belajar-kini-berwajah-baru.html

Hizami Rahim berkata...

@AyuE SurihanyOt

haha.
give me 5!!!
:)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

haha.
bagus2.
keep it up!
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

takde la.
tak logik kot nak batal puasa semata2 sebab demam.
:)

Hizami Rahim berkata...

@yana mohamad

oh.
ada kat bawah tu.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Azwan@Mr Money

salam.
selamat berpuasa jugak!
:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

mana tau dapat MC sebab teruk sangat..hehe

adrinaqamarina berkata...

compare kan gambar ni time puasa tahun lepas dengan tahun ni.

heheh. ade perbezaan :P

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com