Isnin, 23 Ogos 2010

Jom Buka Puasa Ramai Ramai

Hey hey. Seperti yang saudara saudari tahu tentang peristiwa memalukan semalam, sekarang aku nak upload pictures hari kejadian pulak. Sila nikmati pemandangan kat bawah ni secara berhemah. Don't get too excited sebab gambar aku tak banyak mana pun haha. Rasa nak bluwekkk dengar statement tu dowh!!! Gambar dorang je yang banyak banyak. Gambar aku terselit sikit sikit sajo. Kecewa betul haha. Tapi takpe takpe. Layankan je la. :P




















potpetpotpet: I just can't wait the farewell dinner. Haish... :)

16 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Wahhhhh.. Banyaknye gambar.. Tapi gambar zami mmg sikit jek.. Haha.. Dan terselit jek celah-celah sampai kadang tak nampak, kene carik, mana zami ni.. Ahaks.. :p

ardinihumaira berkata...

:) sedap2nya makanan tu..
t zami belanja dni berbuka ye. hehe

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

a picture speaks a thousand words. hahah memang beberapa ribu perkataan dah dikarang.
sedap pulak tengok gambar air tu..air tembikai kah? XP

Nur Fara berkata...

hahaha..banyak giler ghambar.. berpinar mata mencari tuan punya belog ni nyer gambar.. hee~~

Qarl berkata...

walaweyh zami


more than 100 pics kan...

hahaha

bile ni nk buka sama2?

Fatin Aliyya berkata...

meriahnyer mcm jamuan raya bukn berbuka puasa.ahahaha.:)

[z@ck] berkata...

gmbr yg sgt byk!

fndrocka berkata...

macam trip pergi kenduri kahwin..

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

hehe.
tahu takpe.
sikit je.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Danial Ikhwan Jaafar

yep.
nak?
sila minom.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

kan?
kalau boleh nak upload lagi banyak.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

tahu takpe.
:P
jom buka puasa sama2.
huhu~

Hizami Rahim berkata...

@Fatin Aliyya

erk.
ye ke?
huhu~
:)

Hizami Rahim berkata...

@[z@ck]

yeah!
sgt byk.
:P

Hizami Rahim berkata...

@fndrocka

:)
siapa kahwin?
huuu~

SafaRsiS berkata...

@Hizami Rahim

zami telah berada di kalangan cewek2. hahahaa

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com