Isnin, 23 Ogos 2010

Jom Buka Puasa Ramai Ramai

Hey hey. Seperti yang saudara saudari tahu tentang peristiwa memalukan semalam, sekarang aku nak upload pictures hari kejadian pulak. Sila nikmati pemandangan kat bawah ni secara berhemah. Don't get too excited sebab gambar aku tak banyak mana pun haha. Rasa nak bluwekkk dengar statement tu dowh!!! Gambar dorang je yang banyak banyak. Gambar aku terselit sikit sikit sajo. Kecewa betul haha. Tapi takpe takpe. Layankan je la. :P




















potpetpotpet: I just can't wait the farewell dinner. Haish... :)

16 ulasan:

  1. Wahhhhh.. Banyaknye gambar.. Tapi gambar zami mmg sikit jek.. Haha.. Dan terselit jek celah-celah sampai kadang tak nampak, kene carik, mana zami ni.. Ahaks.. :p

    BalasPadam
  2. :) sedap2nya makanan tu..
    t zami belanja dni berbuka ye. hehe

    BalasPadam
  3. a picture speaks a thousand words. hahah memang beberapa ribu perkataan dah dikarang.
    sedap pulak tengok gambar air tu..air tembikai kah? XP

    BalasPadam
  4. hahaha..banyak giler ghambar.. berpinar mata mencari tuan punya belog ni nyer gambar.. hee~~

    BalasPadam
  5. walaweyh zami


    more than 100 pics kan...

    hahaha

    bile ni nk buka sama2?

    BalasPadam
  6. meriahnyer mcm jamuan raya bukn berbuka puasa.ahahaha.:)

    BalasPadam
  7. macam trip pergi kenduri kahwin..

    BalasPadam
  8. @Nur Fara

    kan?
    kalau boleh nak upload lagi banyak.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  9. @Qarl

    tahu takpe.
    :P
    jom buka puasa sama2.
    huhu~

    BalasPadam
  10. @Hizami Rahim

    zami telah berada di kalangan cewek2. hahahaa

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com