Isnin, 2 Ogos 2010

Gambar Majlis Pernikahan Aku

Adeh. Lupa nak taip habis tajuk entri tu. Actually tajuk dia gambar majlis pernikahan aku tangkap. Yay! Tanggal 1 Ogos 2010 bersamaan dengan hari Ahad merupakan detik bersejarah bagi Mustadza Mardzi bin Mustapha yang memegang jawatan sebagai sepupu aku haha. Tahniah bro! Kahwin sudah.


Haiyak. Aku nak story sikit. Aku main main dengan Canon one of my cousins neyh. Oh. Canon tu bukan spesies ayam serama. Tu cap DSLR dia haha. Aku pun memandai snap sana lepas tu snap sini. Pulak tu aku boleh pura pura expert kau tahu siap tertonggeng terbongkang terkangkang terlintang terpukang lagi. Bajet hebat sangat la tuh.


Tiba tiba aku menerima suratan atau kebetulan yang mewajibkan aku menyenap (iaitu imbuhan bagi kata akar snap) pictures sepanjang majlis akad nikah tuh. Nak tak nak aku kena bertindak mengikut arahan! Tak pasal pasal kan... Mampuih...  Hamek kau nak sangat haha. Sila tengok hasil dia sambil gelak ramai ramai. :P




potpetpotpet: Bantai sajo.

29 ulasan:

ardinihumaira berkata...

ehh.. zami tukar layout! hehe



zami, okay dah tu... dah leh jadi pakat menyenap gambo. vavavava tahniah! ;)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

:)
ni suka suki.
haha~

NHIDAYAT berkata...

cantiknyaaaaaaaa!!

congrats

Hizami Rahim berkata...

@NHIDAYAT

thanks.
:)

rizal jabai berkata...

pasni aku kawen ko tangkap gambo aku zami..plis3x..aku bayo 20 sen..ngeee..
snap pic yg shemart :)

puteriqaizyan berkata...

cantek gune dslr..
t leh r bukak studio sendirik..huhu :p

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

20sen?
aku demand sikit.
aku nak 28sen.
boleh?
:P

Hizami Rahim berkata...

@puteriqaizyan

haha.
dslr tu orang punya.
takde duit nak beli sekarang.
adeh.
:)

I n n z berkata...

ingatkan slh masuk blog tadi .
tengok URL betul dah .
hehe xD


pengantin lelaki nmpk nye begitu gembira ;)

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

haha.
lain sangat ek?
adeh.
eh eh pengantin lelaki sangat gumbira waka waka.
:)

yangbaik berkata...

suka tengok pengantin pompuan hepi pengantin lelaki lagi la... hepi sangat...

eh eh, tukang tangkap gambar tu bila lagik.... hehehe

Hizami Rahim berkata...

@yangbaik

haha.
adeh.
tukang tangkap gambar lamaaa lagi kot.
:P

EDDYLEBS berkata...

ingatkan saudara kahwin tadi sebab tajuk tu....terkejut plak, tunang x dengar tup2 kahwin....hahahahaha.....cantik layout baru ni tapi xder navbar kan? tak susah ker?

Hizami Rahim berkata...

@EDDYLEBS

oh.
sepupu la yang kahwin.
:)
navbar?
sebelum ni pun takde.
okay sajo.
:)

FarhanaDr berkata...

Zami.. Pas ni saye punye wedding lak ye.. Pree of cas.. Okey? Hik hik.. :p

tiKa_AkiTa berkata...

nice la...

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

eh eh.
bila tu?
tak sabar dah neyh.
huhu.
:P

Hizami Rahim berkata...

@tiKa_AkiTa

thanks.
:)

AiDa AzRyN berkata...

wooooo... nak jadi handal men'snap' dari aida la ni.. wah2... (mcm la aida handal sgt :P) tp siyes,cantek seyh hasil pen'snap'an anda.. :DD

owh lg 1,lawa layout.. haha~ bersih je.. suci dan murni lagi weyh!teringat pulak iklan minyak masak.. erk.. keep it up weyh! :DD

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

haha.
just try & error.
:P
oh.
layout kali ni bertemakan simplicity.
takde kaitan dgn produk kecantikan tu.
adeh.

Hamzah Ian berkata...

ingtkan lu kawen... hahahaha

Hizami Rahim berkata...

@Hamzah Ian

tak jadi.
haha.
:P

ardinihumaira berkata...

Tahniah!


Anda Telah Memenangi Cabutan Bertuah Untuk Giveaway 3 Jam Sahaja #4. sila mengendap ke blog dni sekarang juga. temkyu :D hehe

hans berkata...

memang dah confirm bukan ko kahwin
kalau ko kahwin xada masanya ko nak berblog time nih
hahaha

P/S : Drama Minggu Ini : Awak NAK Guna PC Ker Wahai Si Kacak?

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

haha.
thanks dni!
:)

Hizami Rahim berkata...

@hans

haha.
aku buat apa pulak kalau aku kahwin?
adeh.
:P

::FAIZ FARISH:: berkata...

warna putih tu mmg akan jd warna tema kawen aku nanti... hehehe

Hizami Rahim berkata...

@::FAIZ FARISH::

wah.
betul ke?
bagus2.
putih tu suci.
seronok mata memandang.
:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

pandai amik gmbr..ada pakej ke? huhuh

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com