Sabtu, 14 Ogos 2010

Celah Celah Chinatown

Story pasal Singapore lagi? Adeh. Nak buat macam mana. During that day, I have the opportunity to stop over Chinatown. Such a nice place. Chinatown offers a cheaper price for almost all goods there. Berbaloi baloi macam Kamdar. Syok kalau nak beli belah stuff like key chain or decorative items. Siriyes. Banyak pilihan pulak tuuu!!! And the most important thing is kau kena pandai pandai cari kedai yang best. Sebab kadang kadang ada kedai tu jual mahal sikit daripada kedai lain. Tak pasal pasal kau menyesal nanti haha. Apa apa pun Chinatown ni bertambah seronok dia lebih lebih lagi time posing depan DSLR kau tahu. Lotih nak melayan nafsu binatang ni. Adeh. Apalagi? Jom layan gambar gambar ni sampai waktu berbuka puasa.




potpetpotpet: Ada banyak lagi gambar gambar nak upload haha. Silakan muak beramai-ramai.

21 ulasan:

dD Fabulous | sitekateki berkata...

gi bugis street x? situ pun murah2...siap bleh bargain agi...

Hamzah Ian berkata...

fuhyooo.. ko ambik gmbr ngan kamera ape weh??

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hizami ni ada cita2 nak melancong satu dunia ke?

Hizami Rahim berkata...

@dD Fabulous | sitekateki

eh eh.
pergi jugak!
huhu.
yep.
murah2.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Hamzah Ian

guna CCTV.
haha.
ada?
:P

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

takde la.
adeh.
takde duit nak melancong satu dunia.
wakakaka.
:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

heheh....mana lah tau kan

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

haha.
:)
cik hawa belanja saya la.
:P

AyuE SurihanyOt berkata...

hoho penah pegi sini..tp cambiasa ja...huhu

Hizami Rahim berkata...

@AyuE SurihanyOt

haha.
i rasa best sebab kawan2 kot.
:)

asphaq berkata...

Elok sangat lah.
sesuai
muka dah macam cina
hahahhaa.
Ingat tadi memang penduduk tetap kat situ.
hahahaha

Hizami Rahim berkata...

@asphaq

kurang ajaqqq!!!
meh sini aku panggg kau!
haha.
sabau je la.
:)

Nabiel berkata...

pehhh~
cm mnarik jek chinatown nie?
igtkn chinatown petaling street tdi~ahahaha~
xde ole2 ka bro?

Adam Arshad berkata...

eh mcm kenal sorg tu yg pakai white long sleeve shirt.
wan ahmad fathi namanye.
u know him zami?

Hizami Rahim berkata...

@Nabiel

haha.
menarik jugak.
:)
eh.
ole2 tak cukup nak bagi.
adeh.
:'(

Hizami Rahim berkata...

@Adam Arshad

ya.
kenal.
kawan dia ek?
:)

Adam Arshad berkata...

sama sekolah menengah dulu.
oh lupe zami kan kt upsi patut la kenal die kan?

hans berkata...

mana souvenir aku?

P/S : Header Baru H.P.B Blog

intanurulfateha berkata...

merayap je kejenye tau!
envy u!

rizal jabai berkata...

sume nye best..lg best lau aku pon ade kt sane huk huk huk

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

wahahah best2. tiba2 kurasakan mukamu seperti kawanku dari singapore. pulak! LOLz

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com