Isnin, 2 Ogos 2010

Boom Boom Pow Waka Waka Eh

Alhamdulillah. This blog now officially has 800 followers. What an achievement! Tak sangka dowh. Thanks guys! I truly appreciate you guys! Rasa macam nak lari masuk kat bilik lepas tu melompat atas katil sambil tutup muka dengan bantal dan nangis haha. Dahsyat tak? Mampuih nanti aku kena cop mohor sebagai drama king. Adeh. :P




Blog aku ni tak habis habis cakap pasal aku sajo kan kan kan? Adeh. Nasib ada jugak manusia manusia sudi nak baca pulak. Terharu seyh. Anyway thanks to Ardini Humaira sebab aku baru menang Giveaway from her! Adeh. Murah rezeki katanya. Bak kata pepatah rezeki jangan ditolak bala jangan dicari. Bak kata pepatah lagi kecil tapak tangan nyiru aku tadahkan.




potpetpotpet: Tengsss.

34 ulasan:

Ery Farieha berkata...

congrats :)

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

tengsss.
:)

FarhanaDr berkata...

wow.. gaya mutu keunggulan last tu suke.. ade kelas tersendiri.. hik hik..

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
adeh.
:)
sajo tu.

alisha berkata...

wahhh , tahniah ! :)

Hizami Rahim berkata...

@alisha

:)
tengsss.

hakimfaridzul berkata...

wahhhhhh

hebat2!!!!

tahniah zami!!!!

ardinihumaira berkata...

sebab blog zami beshhh..
hehe..


p la lompat2 atas katil sampai roboh pastu malam ni tdo kat lantai aje wakakakaka.. eh silap..
waka waka hey hey :p


tahniah zami!

AiDa AzRyN berkata...

syabas bette~ :DD

Hizami Rahim berkata...

@hakimfaridzul

tengsss.
:)
terharu~

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

adeh.
mana ada.
blog biasa biasa je.
:)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

tengsss~
:)

Rozana Razali berkata...

tahniah tahniah..

Hizami Rahim berkata...

@Rozana Razali

tengsss.
:)
rezeki.

Mimi Saidi berkata...

tahniah!

Nur Fara berkata...

wah wah wah.. hapy cam gitu sekali yerk.. ahahha...
btw congrats..
kekalkan gaya mutu dan keungulan anda itu.. huhuhu... =p

Hizami Rahim berkata...

@Mimi Saidi

:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
i try.
:P

eqbalzack berkata...

gambar pakai serban tu mcm imam muda laa...hehe

diraja22 berkata...

tahniah3.. teruskan berkarya..

izzad b* berkata...

congrats!

Hizami Rahim berkata...

@eqbalzack

adeh.
boleh pulak.
:)

Hizami Rahim berkata...

@diraja22

:)
tengsss.

Hizami Rahim berkata...

@izzad b*

haha.
tengsss jugak~
:)

I n n z berkata...

hizami, kenapa ensem sangat ?
sila jwb dengan berkaliber xD

arek berkata...

beshh la ko..

Jadual Waktu Berbuka Puasa & Imsak 2010

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

anugerah Allah.
cewahhh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@arek

tengsss.
:)

a i d a ; berkata...

tahniah tahniah. =)

hans berkata...

hahaha
kalau ko buat apa yg ko taip tu memang emosi ko tu xleh dikawal
hehehehe

P/S : Anda Semua Dah Daftar Sebagai Pengundi?

asphaq berkata...

"Mampuih nanti aku kena cop mohor sebagai drama king. Adeh. :P "


=_____________=

anisizatyA.J berkata...

Kenapa tak buat je sume tu? Kunci je pintu bilik then tade sape nampak. Haaaa. Hehehe

anisizatyA.J berkata...

Kenapa tak buat je sume tu? Kunci je pintu bilik then tade sape nampak. Haaaa. Hehehe

Fatin Aliyya berkata...

peewit2.WOW.:)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com