Isnin, 2 Ogos 2010

Boom Boom Pow Waka Waka Eh

Alhamdulillah. This blog now officially has 800 followers. What an achievement! Tak sangka dowh. Thanks guys! I truly appreciate you guys! Rasa macam nak lari masuk kat bilik lepas tu melompat atas katil sambil tutup muka dengan bantal dan nangis haha. Dahsyat tak? Mampuih nanti aku kena cop mohor sebagai drama king. Adeh. :P




Blog aku ni tak habis habis cakap pasal aku sajo kan kan kan? Adeh. Nasib ada jugak manusia manusia sudi nak baca pulak. Terharu seyh. Anyway thanks to Ardini Humaira sebab aku baru menang Giveaway from her! Adeh. Murah rezeki katanya. Bak kata pepatah rezeki jangan ditolak bala jangan dicari. Bak kata pepatah lagi kecil tapak tangan nyiru aku tadahkan.




potpetpotpet: Tengsss.

34 ulasan:

  1. wow.. gaya mutu keunggulan last tu suke.. ade kelas tersendiri.. hik hik..

    BalasPadam
  2. wahhh , tahniah ! :)

    BalasPadam
  3. wahhhhhh

    hebat2!!!!

    tahniah zami!!!!

    BalasPadam
  4. sebab blog zami beshhh..
    hehe..


    p la lompat2 atas katil sampai roboh pastu malam ni tdo kat lantai aje wakakakaka.. eh silap..
    waka waka hey hey :p


    tahniah zami!

    BalasPadam
  5. @ardinihumaira

    adeh.
    mana ada.
    blog biasa biasa je.
    :)

    BalasPadam
  6. wah wah wah.. hapy cam gitu sekali yerk.. ahahha...
    btw congrats..
    kekalkan gaya mutu dan keungulan anda itu.. huhuhu... =p

    BalasPadam
  7. gambar pakai serban tu mcm imam muda laa...hehe

    BalasPadam
  8. tahniah3.. teruskan berkarya..

    BalasPadam
  9. hizami, kenapa ensem sangat ?
    sila jwb dengan berkaliber xD

    BalasPadam
  10. hahaha
    kalau ko buat apa yg ko taip tu memang emosi ko tu xleh dikawal
    hehehehe

    P/S : Anda Semua Dah Daftar Sebagai Pengundi?

    BalasPadam
  11. "Mampuih nanti aku kena cop mohor sebagai drama king. Adeh. :P "


    =_____________=

    BalasPadam
  12. Kenapa tak buat je sume tu? Kunci je pintu bilik then tade sape nampak. Haaaa. Hehehe

    BalasPadam
  13. Kenapa tak buat je sume tu? Kunci je pintu bilik then tade sape nampak. Haaaa. Hehehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com