Ahad, 29 Ogos 2010

Bila Gadis Cun Ketagih

Aku dapat award daripada Gadis Cun. Award Addicted atau Anugerah Ketagih. Siapa dia Gadis Cun? Nak tahu kau kena klik nama Gadis Cun ni.


Talking about addicted to ganja blogging, aku pernah rasa sebelum ni. Bak kata pepatah once upon a time dulu dulu. Kau tahu masa tu aku tak boleh kalau tak update blog satu hari. Rasa macam makan sambal belacan tapi tak guna belacan pun sambal belacan tu. Adeh. Kalau boleh aku nak update blog setiap jam kau tahu. Erk. Okay okay. Bayangkan kot kot aku post entri setiap jam hari hari mahu tak meletop kebaboom blogspot aku ni nanti. Whatever it is sila jangan addicted to blogging. Sebab? Nanti kau boleh jadi sengal sengal ubi kalau kau tak dapat nak update blog nanti. It is simply because you can't live without it. Siriyes aku siriyes.


Well. Sekarang aku tak addicted to blogging like the old days iaitu masa first first aku belajar nak taip entri dulu. Hurm... Sekarang aku cuma post entri kalau aku rasa perlu. Ya. Kalau aku rasa macam nak post baru aku tekan button Publish Post tu. Kalau tak faham faham sudah. Apa apa pun aku sayang blog aku dah macam bini aku. Ala bucuk bucuk cayang lolita manja kucipom pom pom. Okay. Aku nak muntah sebab geli geli. :P


potpetpotpet: If nothing changed, there would be no butterflies.

28 ulasan:

Nisa A. berkata...

heeeeeeee.....:D

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

haha.
tahniah.
dapat nombor satu.
:)

ayie berkata...

"siapa tak sayang bini" hehe mcm cite ali baba bujang lapok..hehe

Hizami Rahim berkata...

@ayie

haha.
memandai je.
aku tak sebut pun.
:)

ayie berkata...

aziz satar yg pegang watak ali yang sebut..trademark post ni..huhu

hari2 sbagai ocelot berkata...

haa.. tu dia..
kucipom pom pom...
ala tomei nya hahahaha

Hizami Rahim berkata...

@ayie

haha.
oh.
okay2.
lantak kau la.
:P

Hizami Rahim berkata...

@hari2 sbagai ocelot

erk.
comel ke?
haiyak.
:P

Aidy Shahiezad berkata...

aku rase semangat ko dah tak berapa membara macam masa mula2 ko muncul ngan tema blog merah membara cili tue... kan ?? kan ??

bile skrg tema blog ko kaler pelangi, semangat ko pun jadi ala2 pelangi gak... lepas hujan muncul, pastu hilang... hikhikhik... :)

aku rase la... :p

my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/08/mini-novel-sebelum-terlewat-chapter-1.html

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
mungkin jugak.
:)
pelangi penuh warna warni.
cakap je nak warna apa.
erk.

Nisa A. berkata...

hehe nombor satu??
wahhh
cekguuu zami..!!
saya mau hadiah :D
ngeee~

I n n z berkata...

name blog zami lolita ke ?
hihi .comel ;)

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

haha.
hadiah?
erk.
jap nak check dompet.
alamak.
tinggal 75 sen.
:P

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

haha.
boleh pulak.
:)

Nisa A. berkata...

adehhh...
75sen boleh buat blnje air suam utk berbuka puasa. yeayy~

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

nisa,
ada tempat air suam tu free.
erk.
jom?
haha~
:)

Zuewairy berkata...

asalkan still post entry sudah.. jangan lama sgt mendiam;)

ardinihumaira berkata...

dni tak addicted sangat skang ni cuma 'bertanggungjawab' update blog sebab ada penyewa ruangan iklan.. kalau tak update cam bersalah pada mereka.. sobsss

fndrocka berkata...

sejak sebulan ni...aku ada sedikit rasa addicted.huuhu.camner nak menangani ketagihan ni?

Yatre Hayati berkata...

gambar last tak bley blah.,...hahah

Afiqah Azmee berkata...

wahh addicted ehh. tahniah yek dapat award :D

Hizami Rahim berkata...

@Zuewairy

tu la pasal.
haish.
takut jugak lama sgt diam.
nanti takde siapa nak baca my blog.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

oh.
that's okay.
:)
dni ada tanggungjawab.

Hizami Rahim berkata...

@fndrocka

oh.
really?
sila jumpa kaunselor.
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Yatre Hayati

:P
awat?

Hizami Rahim berkata...

@Afiqah Azmee

yep.
thanks.
:)

aliesha kirana berkata...

hahaha... AK masih addict kot.. xleh nk tggl.. huhuhh... tp nk jd slow motion balik... sbb penat pk idea nk menaip entry..hehe~

[z@ck] berkata...

aku pun kelupuq kalau tak boleh update blog sehari..rasa macam tak sempurna hidup ini..ecewah

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com