Selasa, 10 Ogos 2010

Apa Ada Di Merlion Park

Siapa tahu aku pergi Singapore last week? Best weyh. Hampir putus kaki aku jalan jalan haha. Ni aku nak tunjuk koleksi gambar kat Merlion Park. Oh. Merlion tu Mermaid kacukan Lion. Bukan Merong Mahawangsa kacukan Zaiton Sameon tau. Harap maklum. Apa lagi? Cuci la mata korang tengok muka suci aku neyh haha. :P




potpetpotpet: Selamat menjalani ibadah puasa wahai kawan kawan! Salah dan silap harap dimaafkan. :)

32 ulasan:

Qarl berkata...

wah3x sungguh meriah

eh eh ni g solat terawikh tak ni?

Ery Farieha berkata...

xtau pon ko gi singapore
ngahahaha!

err btw, selamat berpuasa zami~

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

amboi...berjalan sakan hizami ni....dah pose tak da nak jalan2 ye...heheh

FarhanaDr berkata...

Hamboi.. Memang cuci mate sangat.. Kiri kanan sume gambar dia.. Hik hik.. :p

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

dah.
kat sini lapan rakaat sajo.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

ye ke?
adeh.
malu malu.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

takde la sakan.
terketar ketar jugak masa nak keluarkan duit.
siriyes.
:)

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
cuci jgn tak cuti.
:P

Nazz@Purple berkata...

bestnye dpt jalan2..

Salam ramadhan hizami..

hana devushka berkata...

ceria skali..(^_^)

Nur Fara berkata...

wah sungguh suci muka anda.. ahahah..
da u kata suh tengok muka suci ..

btw sungguh2 teruja nak pergi bila tengok gambar ni.. tp takder rezeki lagi.. ahahha..

last.. selamat menyambut bulan ramadhan juga buat kamu..=p

I n n z berkata...

mane sobenier ?
kate nak bwk balik kepala singa .
i'm waitingggg ~

haha .

Hizami Rahim berkata...

@Nazz@Purple

best.
sekali sekala.
salam ramadhan jugak.
:)

Hizami Rahim berkata...

@hana devushka

:)
tengsss~

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
adeh.
konon konon suci neyh.
:P
salam ramadhan.
:)

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

zami dah try nak angkat kepala singa tu.
tapi ada sorang makcik tu berebut nak jugak.
kerana zami menghormati orang tua, zami pun bagi la dia.
erk.
:)

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

best2..mana lagi pergi bro? gambar lagi! hahaah XP

zamdayz berkata...

sampai hati korang tinggalkan aku sorang-sorang.huhu~

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

Salam kunjungan salam ziarah…. Maaf kerana lama tak singgah blog sini…esok puasa wehhhh...

Mimi Saidi berkata...

berjln kt singapore..alamat duet kuar mcm air..

Hizami Rahim berkata...

@Danial Ikhwan Jaafar

ada lagi.
sabar.
:)

Hizami Rahim berkata...

@zamdayz

haha.
siapa suruh lahir kat Sarawak?
tiba.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Afzainizam

selamat berpuasa jugak.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Mimi Saidi

tu la.
sampai banjir.
erk.
:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wakaka...menggigil kuar duit..huhu...cian dia

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

haha.
:)
gurau.

ardinihumaira berkata...

bestny zami ke sana ;)


selamat berpuasa dan menjalani ibadah di bulan ramadhan yang penuh keberkatan. semoga segala amalan kita diredhai dan diberkati Allah, amin...

;)



p/s: nanti emailkan dni alamat ye

SH berkata...

Selamat berpuasa.Ada gi pulau sentosa tak? hehe.

kechixx berkata...

saya tahu Hizami pergi Singapura last weeekk...hehheheehe...waaah...berjalan sakan b4 ramadhan ek??heheheh:)

selamat berpuasa pakcik!:)
hehehehhe:)

Aidy Shahiezad berkata...

baru aku tau yg kau suci lg rupanya weyh... ahaha....

neway, pegi tak ajak aku pun... hurmm... :(

and neway lagi, salam ramadhan al-mubarak.. jgn ponteng pose cm tahun lepas k... uhuks :)

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/08/dah-puase-rupanya-weyh.html

asphaq berkata...

Tak tahan tengok baju hang.
seriussssss..

Selamat berpuasa :D

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

hoooooooooooooooo

ada ole2 tak ?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com