Khamis, 26 Ogos 2010

Aku Tak Sabar Nak Masuk Dewan Peperiksaan!

Wah. Draft jadual exam dah keluar!!! Wohooo!!! Tiba tiba tak sabar nak masuk dewan peperiksaan haha. Boleh? Adeh. Ni last semester aku nak jawab exam kat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) ni. Aku praktikal next semester kau tahu. Lepas tu aku habis study. Oh! Cepat betul masa berlalu. Rasa macam baru semalam aku makan belajar ABC.


Sumber oleh printscreen daripada laptop aku haha. Macam laptop aku sorang je boleh printscreen. Say waka waka.


Okay. Ada maklumat pasal praktikal. Kitorang boleh pilih pasangan masing masing untuk mengajar di sekolah yang sama. Ya. Satu sekolah dua orang guru praktikal. Lepas tu satu daerah pulak hanya dibenarkan empat pasangan guru praktikal sahaja. Maksud dia satu daerah ada lapan orang laaa... Dan negeri negeri terpilih ialah Selangor dan Perak sahaja!!! Tapi kan... Tapi kan... Tapi kan... Kitorang tak boleh pilih sekolah. Itu kerja orang pejabat. Adeh. Harap harap semua berjalan dengan lancar. Aku dah neves neves ayam ni nak buat praktikal. Siapa buka puasa dengan nasi lemak kukus ayam berempah tadi? :P


potpetpotpet: Success is a journey, not a destination. The doing is often more important than the outcome.

25 ulasan:

kc @ izz idraqie huznie berkata...

xcited sehhh....hehe gduluck!!!

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

good luck ye.lama tak exam..heheh

Zuewairy berkata...

gerun baca entry ni.. coz tak study lagi.. tapi xpe.. satu paper jer;)

Hizami Rahim berkata...

@kc @ izz idraqie huznie

tahu takpe.
:)
excited tipu tipuan je ni.
adeh.

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

thanks.
oh.
nak exam ke?
meh zami buat kertas soalan dia.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Zuewairy

yeke?
wah.
best gile.
satu paper je.
:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hahahahah....susah tak? ada soklan spot tak?

FarhanaDr berkata...

Okey.. Lepas ni dah boleh panggil cikgu Shahir.. Eh silap.. Cikgu Zami.. Heehee.. :)

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

haha all the best bro! semangat dan attitude itu yang kita mahu! ;)

aku suke quote kat akhir post ni. =)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

hehe.
soalan spot?
hurm.
jarang.
:)

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
boleh je.
:P
embun pun takkan mampu.
adeh.

Hizami Rahim berkata...

@Danial Ikhwan Jaafar

yay.
quote tu aku curi.
:P

Qarl berkata...

zami

fuhhh!!!

qarl doakan dpt sekolah kat selangor ni je.. huhu

suke la kan if dpt kat selangor! ahahaha

hans berkata...

wah
ni sah ko dah bersedia dah nih

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

AiDa AzRyN berkata...

gudluck

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

haha.
i choose Hulu Selangor.
:)

Hizami Rahim berkata...

@hans

bersedia?
macam tak je.
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

thanks.
:)

ardinihumaira berkata...

denn dulu kat rawang.. hehe... jadi cikgu praktikal best.. budak2 sayang :D

hari2 sbagai ocelot berkata...

gud luck 4da exam...
wahai..
ari 2 jdi shahir af8..
pasniew cpew lak..
hahaha

asphaq berkata...

Good luck :D

[z@ck] berkata...

good luck! =)

Afzainizam berkata...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah….
lama betul tak datang ziarah kat sini lahhhh... sorry lah ye...

hope daopat yang dekat-dekat badar lahhhh senang sikit... nasi lemak kukus ayam berempah sedap tuuuu

Ery Farieha berkata...

huihuiyoooo

skrg cni baru sibuk midterm kot

Fatin Aliyya berkata...

all da best!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com