Khamis, 26 Ogos 2010

Aku Tak Sabar Nak Masuk Dewan Peperiksaan!

Wah. Draft jadual exam dah keluar!!! Wohooo!!! Tiba tiba tak sabar nak masuk dewan peperiksaan haha. Boleh? Adeh. Ni last semester aku nak jawab exam kat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) ni. Aku praktikal next semester kau tahu. Lepas tu aku habis study. Oh! Cepat betul masa berlalu. Rasa macam baru semalam aku makan belajar ABC.


Sumber oleh printscreen daripada laptop aku haha. Macam laptop aku sorang je boleh printscreen. Say waka waka.


Okay. Ada maklumat pasal praktikal. Kitorang boleh pilih pasangan masing masing untuk mengajar di sekolah yang sama. Ya. Satu sekolah dua orang guru praktikal. Lepas tu satu daerah pulak hanya dibenarkan empat pasangan guru praktikal sahaja. Maksud dia satu daerah ada lapan orang laaa... Dan negeri negeri terpilih ialah Selangor dan Perak sahaja!!! Tapi kan... Tapi kan... Tapi kan... Kitorang tak boleh pilih sekolah. Itu kerja orang pejabat. Adeh. Harap harap semua berjalan dengan lancar. Aku dah neves neves ayam ni nak buat praktikal. Siapa buka puasa dengan nasi lemak kukus ayam berempah tadi? :P


potpetpotpet: Success is a journey, not a destination. The doing is often more important than the outcome.

25 ulasan:

  1. xcited sehhh....hehe gduluck!!!

    BalasPadam
  2. good luck ye.lama tak exam..heheh

    BalasPadam
  3. gerun baca entry ni.. coz tak study lagi.. tapi xpe.. satu paper jer;)

    BalasPadam
  4. @kc @ izz idraqie huznie

    tahu takpe.
    :)
    excited tipu tipuan je ni.
    adeh.

    BalasPadam
  5. @Nur Hawa Mohd Zin

    thanks.
    oh.
    nak exam ke?
    meh zami buat kertas soalan dia.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  6. @Zuewairy

    yeke?
    wah.
    best gile.
    satu paper je.
    :)

    BalasPadam
  7. hahahahah....susah tak? ada soklan spot tak?

    BalasPadam
  8. Okey.. Lepas ni dah boleh panggil cikgu Shahir.. Eh silap.. Cikgu Zami.. Heehee.. :)

    BalasPadam
  9. haha all the best bro! semangat dan attitude itu yang kita mahu! ;)

    aku suke quote kat akhir post ni. =)

    BalasPadam
  10. @FarhanaDr

    haha.
    boleh je.
    :P
    embun pun takkan mampu.
    adeh.

    BalasPadam
  11. zami

    fuhhh!!!

    qarl doakan dpt sekolah kat selangor ni je.. huhu

    suke la kan if dpt kat selangor! ahahaha

    BalasPadam
  12. @Qarl

    haha.
    i choose Hulu Selangor.
    :)

    BalasPadam
  13. @hans

    bersedia?
    macam tak je.
    haha.
    :)

    BalasPadam
  14. denn dulu kat rawang.. hehe... jadi cikgu praktikal best.. budak2 sayang :D

    BalasPadam
  15. gud luck 4da exam...
    wahai..
    ari 2 jdi shahir af8..
    pasniew cpew lak..
    hahaha

    BalasPadam
  16. .•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
    ----==--Kami Mengucapkan---==----
    Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
    '•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


    Salam kunjungan salam ziarah….
    lama betul tak datang ziarah kat sini lahhhh... sorry lah ye...

    hope daopat yang dekat-dekat badar lahhhh senang sikit... nasi lemak kukus ayam berempah sedap tuuuu

    BalasPadam
  17. huihuiyoooo

    skrg cni baru sibuk midterm kot

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com