Jumaat, 20 Ogos 2010

Aksi Panas Lagi Hangat Hangat Hot

Siriyes. Kau ingat aku tipu helah semata-mata? Well. Semalam ada sesi photoshoot dengan bebudak kos neyh. Tapi kan... Tapi kan... Tapi kan... Sesi tu dijalankan pada jam 1.00 pm ye. Matahari betul betul atas kepala kau tahu. Peluh pulak menitis keluar hampir tiga baldi setengah kalau aku tak silap. Sempat pun aku cari baldi nak tadah peluh. Adeh. Habis luntur seratus peratus tepung jagung yang aku sapu kat muka neyh. Okay. Melampau betul aku bila bab bab menokok tambah neyh.


I was supposed to wear baju batik kau tahu. Hurm. Tapi baju batik aku tak siap lagi. Kain dia pun tak hantar kedai lagi macam mana nak siap kan kan kan? Tak pasal pasal aku jadi lagi handsome bila pakai baju lain daripada korang haha. Eh eh this was the second time kitorang buat sesi photoshoot neyh. Since this is the last semester we spend together, then this should be the beautiful memory. I'm gonna miss you guys! :')













potpetpotpet: Kalau ada sumur di ladang... Pandai pandai sambung sendiri.

24 ulasan:

aliesha kirana berkata...

hehe...hot laa! ish sadis tol gmbo last tu.nape tutup muka kwn tu..ish ish~~

FarhanaDr berkata...

Gile tak hot.. Kan? Cikgu zami tu.. Ahaks.. :p

Tengah panas? Sure berpeluh ketiak uolls.. Kan? Hehehe..

asphaq berkata...

MEMANG BERBEZAAAAA xD

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ngapain sih kamu memeluk pokok...hehehehe

Zuewairy berkata...

cayolah zami..

mcm model kot:)

Jam ade Bom???

I n n z berkata...

zami, pas grad , trs apply jadi model .tanpa was was org tuh akan hire .
wakaka ;D

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

haha.
adeh.
ingatkan style buat mcm tu.
:P

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
agak la.
basah lite lite je.
:P

Hizami Rahim berkata...

@asphaq

beza.
memang berbeza.
iklan tu ke?
haha~

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

erk.
takut nak peluk orang.
bahaya.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Zuewairy

adeh.
takde la.
:)

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

haha.
cik innz jadi manager boleh?
:P

hudhud berkata...

ok dah blh apply jd model haha :P

Hizami Rahim berkata...

@hudhud

haha.
takde maknanya~
:)

NuR 'aQiLaH berkata...

cegu !!!

nape x pakai baju bunga2 huhu

Ery Farieha berkata...

haha
memang "hot"

ardinihumaira berkata...

kenangan terindah ;)

hans berkata...

semua biru haih
asal sama jer post ko nih
hehehhe

P/S : Kejadian Lucu Di Jalan Raya Yang Kadang - Kadang Tak Lucu!

Hizami Rahim berkata...

@NuR 'aQiLaH

aha.
tak nak.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

katanya.
:P

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

yep.
indah.
:)

Hizami Rahim berkata...

@hans

ye ek?
lain la.
cuba check betul2.
haha.
:O

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe tau param pun kat blog ni...heheheh...

Aidy Shahiezad berkata...

apesal ko tak pakai baju batik ??
haish.... :p

my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/08/abstrak-sebuah-susunan-kata.html

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com