Khamis, 8 Julai 2010

Yang Mana Satu : Werewolf Atau Vampire?

Weyh. Nak nyanyi ni. Jong jong inai mak ipong waja wali. Sekian. Eh eh aku nak tengok The Twilight Saga Eclipse ni!!! Tapi tak tahu bila haha. Teruja seyh. Jong jong inai mak ipong waja wali.


Nah nah nah poster besar gedabak haha. Jacob Black VS Edward Cullen.


Hey. Aku dah check from internet sources. Nak tinjau apa kata dorang dorang yang dah tengok Eclipse ni. Hurmmm. I found out there were mix reviews. Ada kata best. Ada kata tak best. Well well well. We ain't have the same eyes. Maka aku kena tengok dengan mata kepala aku sendiri kalau nak tahu best atau tak best kan kan kan? Jong jong inai mak ipong waja wali.


Nak jadi werewolf atau vampire? Adeh.


potpetpotpet: Bella Swan ni tamak seyh. Eh eh siapa nak dating dengan aku tengok Eclipse ni haha.

69 ulasan:

  1. ikut! (sambil angkt tgn..) heeheh..

    BalasPadam
  2. chopp ! vampire plizzzz ! ngeeeeeeeeee

    BalasPadam
  3. jap jap,
    Jong jong inai mak ipung RAJA wali..

    salah lirik weh

    BalasPadam
  4. Haah.. Ramai kate bosan.. Huhu.. New moon dulu pon saye tak tengok lagi.. Tengok yang first tu jek.. Haha..

    BalasPadam
  5. @cik xxx

    weh.
    aku google dia kata waja wali.
    bantai je la.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  6. sengal la ko ni...haha



    aku suka jacob lagi...badan dia...huuuuuuuuuuuuu mantap seyhhh

    BalasPadam
  7. @@yuE

    haha.
    kau ni.
    mata jaga sikit.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  8. edward ag bgos~
    eclipse ok kot st0ry die.
    konflik jacob ngan bella :)

    BalasPadam
  9. @f ι я α α

    oh.
    dah tengok ek?
    wah.
    tahniah.
    haha.
    :D

    BalasPadam
  10. daa~
    tp separuh je,,
    nk tgk yg real skali

    BalasPadam
  11. @f ι я α α

    erk.
    macam mana pulak boleh tengok separuh?
    :)

    BalasPadam
  12. wahhh~ sumi suke Jacob Black.. hensem seyhh~ :P :P tiba2...

    BalasPadam
  13. x minat lak twilight ni
    dr 1st x tgk
    hohoh

    BalasPadam
  14. @Ery Farieha

    haha.
    hang kan minat Shahir AF8 je.
    adeh.
    :P

    BalasPadam
  15. dua2x pun boleyh tuu... >_<

    BalasPadam
  16. @ishiko

    betul jugak.
    jadi dua dua best jugak.
    haha.
    :D

    BalasPadam
  17. although I dont know what you writing on your blog.. at least just little I know u say..

    it is enough interest n funny blog...
    hehew

    BalasPadam
  18. jom zami tgk kat sunway pyramid...

    huhu

    BalasPadam
  19. nak tengok malam nie..hehehe..tunggu kedatanganku one utama..hahaha..

    BalasPadam
  20. werewolves la cool..
    jadi vampire pucat aje...

    BalasPadam
  21. tiga-tiga!


    opsss ado dua je.. eh.. mana2 je la zami. hehe.. dni lom penah tengok wayang tau

    BalasPadam
  22. @Nazrul

    haha.
    ingatkan kau nak tunggu aku tadi.
    :P

    BalasPadam
  23. @jijie

    haha.
    pucat la best.
    siap berkilat kena matahari.
    wakakaka.
    :D

    BalasPadam
  24. @ardinihumaira

    haha.
    oh.
    zami termasuk sekali ke?
    haha.
    eh eh dni tak pernah tengok wayang?
    seriously?
    jom jom.
    :D

    BalasPadam
  25. ehmmmm~ jom dating tgk eclipse! wawawaaa
    :P

    BalasPadam
  26. aku pun nk tgk gak eclipse nieh..
    tapi ramai org kata tak best..
    hehe

    BalasPadam
  27. @Nisa A.

    erk.
    di panggung wayang.
    haha.
    :D
    mana2.
    jom~
    cewahhh~

    BalasPadam
  28. @ciKeju

    tu la.
    nak tengok jugak.
    haha.
    :D

    BalasPadam
  29. raja wali la weyh...
    hadoi ko nie...

    neway, tiap kali aku nengok header ko tue, mau gelak guling2 aku... ahahahaaa...

    oppsss... sorry, tk sengaja nk gelak... ~ spontan ~

    BalasPadam
  30. nak dating dgn zami .
    zami nak belanja kan ?
    xD

    BalasPadam
  31. pilih dua2! huhu.

    erk, zami nak ajak dating la.
    jom jom. xp

    BalasPadam
  32. Aku nak jadi kauuuuu!!!
    hahaha

    BalasPadam
  33. @Aidy Shahiezad

    haha.
    okay la tu.
    kalau kau nangis guling2 siapa susah?
    kau jugak haha.
    :)

    BalasPadam
  34. @I n n z

    haha.
    adeh.
    siapa dah cashout nuffnang dia sila angkat tangan please.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  35. @asphaq

    haha.
    kau nyesal tak sudah nanti.
    adeh.
    :D

    BalasPadam
  36. dlm acc nuffnang baru ade 3.68 sen.
    tak leyh cash out lagi .
    lalalaalrikkk !

    BalasPadam
  37. @Hizami Rahimcamner nak ajak pi pon x..cancell mengejut bole heart attack woo..hampeh..haha..fruss guling kat tilam dh nie..kui3..

    BalasPadam
  38. @I n n z

    haha.
    cehcehceh.
    tak baik tipu.
    mak kata tipu dosa mati seksa.
    :P

    BalasPadam
  39. haha. ang kan LINDAN, SYAHIR? kan kan? hahaha.

    eh. tak da twitter meh? facebook?

    BalasPadam
  40. @asphaq

    takde maknanya.
    weyh.
    search HIZAMI LI.
    :)

    BalasPadam
  41. go n watch now!!!
    click here...

    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/07/best.html

    BalasPadam
  42. nak pilih yang mana satu yer?
    hurm...

    dua2 bole x?
    hahahaha:)

    nak g tgk jugak lah:)

    BalasPadam
  43. mak aihhhh nak dating ke malaka nunnnn jauh ler =_=" errkk

    haha :P

    BalasPadam
  44. @AdiE

    wow.
    really?
    adeh.
    :D
    ni teruja nak tengok ni.

    BalasPadam
  45. @Cik Wanie

    haha.
    wah.
    pilih satu je.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  46. jdk vampire la weh...br ensem..haha.=D

    BalasPadam
  47. @Hizami Rahimhaha..ok3..set time..confident jerk kan..haha

    BalasPadam
  48. hahaha
    ko gi tgok filem zoo la

    BalasPadam
  49. hahahhaa :P
    gurau je pon~ ngeh3~
    saya sudah tengok eclipse~

    BalasPadam
  50. kita tak dapat dating lagi~

    huwaa~

    BalasPadam
  51. @Fatin Aliyya

    haha.
    okay2.
    werewolf tak handsome ek?
    erk.
    :P

    BalasPadam
  52. @hans

    baik aku gi zoo terus.
    haha.
    tak gitu?
    :P

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com