Selasa, 13 Julai 2010

Taste My Tongue

Hey. Sodap seyh aku bantai dinner neyh. Tak pasal pasal merembes air liur aku. Siriyes. Total duit terbang ialah RM 11 haha. Syok weyh sekali sekala telan benda benda neyh. Jom tengok apa ada kat dalam perut aku malam tadi. Adeh.


Hot Hazelnut Chocolate


Garlic Butter Chicken Rice


potpetpotpet: Aktiviti memanjakan tekak.

27 ulasan:

  1. tolonggggg! toloong!!!


    dni nak minuman & makanan tu! tolongggggggg! babap zami wat dni ngidam nak hot hazelnut choc dengan garlic butter chicken rice..

    tak pe besok dni pegi carik jugak.. huhu tapi kat mana.. sobbbb sobbb...


    nyummm nyummm... makan skrin laptop buleyh tak? kih3 sedapnyaaaa

    BalasPadam
  2. @ardinihumaira

    wakakaka.
    nak makan skrin laptop?
    adeh.
    lepas ni nak tengok blog zami guna apa?
    haha.
    :D

    BalasPadam
  3. zami sila mengarut lagi dlm mereply komen!

    hahahaha

    katne tu mkn2?

    BalasPadam
  4. @Qarl

    haha.
    boleh je.
    as long zami tak termencarut kan?
    adeh.
    ni makan kat Tg Malim je.
    :)

    BalasPadam
  5. Garlic Butter Chicken Rice..macam sodap jeee..lapar laa pulek..hehe:)

    BalasPadam
  6. @Ery Farieha

    lebih menyelerakan daripada biasa.
    haha.
    :D

    BalasPadam
  7. @Amir Rayyan

    tahu takpe.
    adeh.
    :D
    habis la perut neyh.

    BalasPadam
  8. mcm pelik je nasi bwh tu..

    mcm playdoh laa..hehe

    BalasPadam
  9. wuwu..smpai ati tyg makanan yg menggiurkn ni mase ak puasa... wuwu.. xkire..kene blnje ak. cepat!

    BalasPadam
  10. makan dekat mana ni?
    macam nak try jer

    BalasPadam
  11. Erk.. Garlic butter chicken rice? Sedap ke? Huhu.. Pes time nengok.. Hik hik.. :p

    BalasPadam
  12. @aliesha kirana

    haha.
    that's okay.
    dapat pahala lebih.
    dugaan tuuu.
    :D

    BalasPadam
  13. @hans

    kat Tg Malim neh.
    huhu.
    Easy Cafe nama tempat dia.
    :D

    BalasPadam
  14. waahh bab butter tuh yang tak tahan tuh.... hihihihi

    BalasPadam
  15. wah..paling suka makan garlic butter chicken rice tu tpi kat Miri disebut Salad Chicken Rice...tapi x la penuh butter cam tu....

    BalasPadam
  16. @EDDY DY

    haha.
    ye ek?
    lain tempat lain gaya.
    :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com