Ahad, 25 Julai 2010

Sikit Sikit Lama Lama Jadi Bukit Tak Boleh Pakai!

Haiyak! Dah ketul-ketul lengan aku dok menyental baju, suar, kain pelikat, singlet dan jugak spenda haha. Tak perlu gi gym semua tu konon konon la. Tu la sebab dan akibat bila aku mengamalkan konsep sikit sikit lama lama jadi bukit. Maka berbukit sudah pakaian terkumpul setakat neyh. Hamek!!! Terketar-ketar kepala lutut aku tadi dok canggung cangkung sambil sental sental haha. The moral of the story is aku tak reti nak lukis mural. Erk.




Eh eh aku dah siap hantar laporan ROS semalam. Fuhhh... Lega sudah. Hampir dua hari jugak aku tak cukup tidur. Kusut kepala hotak dok fikir fikir menatang neyh. Nasib dah selesai. Alhamdulillah. So lepas ni nak buat tesis pulak. Mampuih. Satu hape pun tak taip lagik. Tapi aku dah kutip data semua tuh cuma aku tak sempat nak analisis data tuh. Tengok la kalau rajin nanti. Entah bila kan nak rajin rajin tuh. Lantak.


potpetpotpet: Nak jalan gi Lost World Of Tambun kot.

39 ulasan:

I n n z berkata...

mcm busy.
tp nk berjln lagi ye ;)
report kat mak zami xP

ardinihumaira berkata...

lawa la layout baru ni zami ;)


bestnya dah siap report. kalau lom siap, leh nanges ooo ;p hehe

asphaq berkata...

hantar dobi sudah~ xD

JaJa'Z berkata...

tu la..kumpul lagi banyak2...

Sofia berkata...

hantar dobi sudeyy... bukan duit dah masuk ke? hehehe..

assgnmnt xpe lg dok membukit..
tp..

tesis jgn dok simpan smpi jadi bukit, nnt dah smpi dateline, mmg seyes xcukup kakitgn nk buat even kelas ada 5jam seminggu

FarhanaDr berkata...

Lorh.. Applikasi pada bende yang salah.. Ape daa cikgu ni.. Isk3.. :p

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

adeh.
kawan2 punya pasal.
:D
lagipun dah sem last.
huhu~

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

thanks a lot.
oh.
nasib dah siap.
masa nak siapkan tuh dah nangis dah pun.
haha.
:D

Hizami Rahim berkata...

@asphaq

tak nak.
tak jimat.
haha~
:P

Hizami Rahim berkata...

@JaJa'Z

alamak.
sorry cikgu.
haha.
:D

Hizami Rahim berkata...

@Sofia

yep.
betul2.
nak buat la next week.
haha~
:D

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

tak sengaja wahai doktor.
haha.
:D

Nur Fara berkata...

wah kata kerje banyak.. tapi sempat fikir nak g jalan .. hahaha.. bagus.. sambil menyelam minum air.. erkk sesuai ker ayat tu.. huhu=p

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
sem last study neyh.
nak tak nak enjoy lebih.
adeh.
:P

AiDa AzRyN berkata...

Haha~ mampuih la~ rajin jangan xrajin no~ Bekorban demi nusa dan bangsa~ *tiba2

Qarl berkata...

chekgu chekgu

nk ikut!

hans berkata...

Sikit - Sikit Lama - Lama Jadi Bukit tu sesuai untuk menabung duit jer lah
adesss

P/S : Review Filem : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb! Terbaik!

eqbalzack berkata...

zaman skrg sapa lambat tertinggal zami...
zaman skrg kena cepat je...klau perlu langgar je lampu merah...saman belakang kira! hehe

ain fathihah berkata...

ROS? cikgu-to-be ke ni?

salam kenal

M a W a D D a H berkata...

wah..rajin basuh baju pakai tangan...

slmt menempuh alam wat tesis..hehe

diraja22 berkata...

kn dh dpt bukit..

rizal jabai berkata...

berketul ketul tgn ye..gud exercise..ckit2 lame3 tgn berbukit.bz gak ko nih..tp bz berjalan tu aku plg suke..ahaha

Dark Half berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Dark Half berkata...

mencangkung tu kira cam senaman gak tu, bro...sep duit byr gym XD

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

Yatre Hayati berkata...

hahaha....dia kena apply kat tempat yang betul...kalu apply kat baju kotor memang tak sesuai..

Fatin Aliyya berkata...

rajin nyer ko..haha.=D..leh lah ak hire jdk maid.nak??

haha.amboi2 bz 2pun smpt nk g lost world lagik..nk itot..haha

kyoO~rEz@ berkata...

fuyOoh..ketul2x..huhuhu

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

haha.
tu la.
demi waktu sesungguhnya manusia kerugian.
erk.

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

u bz kan?
haha.
:D

Hizami Rahim berkata...

@eqbalzack

really?
hadoi.
ingatkan boleh guna ikut sukahati.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@hans

adeh.
salah konsep la neh?
huhu~

Hizami Rahim berkata...

@ain fathihah

betul.
10 markah utk anda.
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

@M a W a D D a H

yep.
rajin sgt.
darurat weyh.
wakakaka~

Hizami Rahim berkata...

@diraja22

dah sampai tahap gunung pun.
adeh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

haha.
tahu takpe.
semua benda nak bz.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Dark Half

tu la pasal.
save gilosss.
dah kurus kering ni pun.
haha~

Hizami Rahim berkata...

@Yatre Hayati

haha.
saje je nak cuba try test.
adeh.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Fatin Aliyya

tahu takpe.
rajin yg amat.
wakakaka.
nak tolong jom?

Hizami Rahim berkata...

@kyoO~rEz@

haha.
kan?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com