Ahad, 25 Julai 2010

Sikit Sikit Lama Lama Jadi Bukit Tak Boleh Pakai!

Haiyak! Dah ketul-ketul lengan aku dok menyental baju, suar, kain pelikat, singlet dan jugak spenda haha. Tak perlu gi gym semua tu konon konon la. Tu la sebab dan akibat bila aku mengamalkan konsep sikit sikit lama lama jadi bukit. Maka berbukit sudah pakaian terkumpul setakat neyh. Hamek!!! Terketar-ketar kepala lutut aku tadi dok canggung cangkung sambil sental sental haha. The moral of the story is aku tak reti nak lukis mural. Erk.




Eh eh aku dah siap hantar laporan ROS semalam. Fuhhh... Lega sudah. Hampir dua hari jugak aku tak cukup tidur. Kusut kepala hotak dok fikir fikir menatang neyh. Nasib dah selesai. Alhamdulillah. So lepas ni nak buat tesis pulak. Mampuih. Satu hape pun tak taip lagik. Tapi aku dah kutip data semua tuh cuma aku tak sempat nak analisis data tuh. Tengok la kalau rajin nanti. Entah bila kan nak rajin rajin tuh. Lantak.


potpetpotpet: Nak jalan gi Lost World Of Tambun kot.

39 ulasan:

  1. mcm busy.
    tp nk berjln lagi ye ;)
    report kat mak zami xP

    BalasPadam
  2. lawa la layout baru ni zami ;)


    bestnya dah siap report. kalau lom siap, leh nanges ooo ;p hehe

    BalasPadam
  3. hantar dobi sudah~ xD

    BalasPadam
  4. tu la..kumpul lagi banyak2...

    BalasPadam
  5. hantar dobi sudeyy... bukan duit dah masuk ke? hehehe..

    assgnmnt xpe lg dok membukit..
    tp..

    tesis jgn dok simpan smpi jadi bukit, nnt dah smpi dateline, mmg seyes xcukup kakitgn nk buat even kelas ada 5jam seminggu

    BalasPadam
  6. Lorh.. Applikasi pada bende yang salah.. Ape daa cikgu ni.. Isk3.. :p

    BalasPadam
  7. @I n n z

    adeh.
    kawan2 punya pasal.
    :D
    lagipun dah sem last.
    huhu~

    BalasPadam
  8. @ardinihumaira

    thanks a lot.
    oh.
    nasib dah siap.
    masa nak siapkan tuh dah nangis dah pun.
    haha.
    :D

    BalasPadam
  9. @Sofia

    yep.
    betul2.
    nak buat la next week.
    haha~
    :D

    BalasPadam
  10. @FarhanaDr

    tak sengaja wahai doktor.
    haha.
    :D

    BalasPadam
  11. wah kata kerje banyak.. tapi sempat fikir nak g jalan .. hahaha.. bagus.. sambil menyelam minum air.. erkk sesuai ker ayat tu.. huhu=p

    BalasPadam
  12. @Nur Fara

    haha.
    sem last study neyh.
    nak tak nak enjoy lebih.
    adeh.
    :P

    BalasPadam
  13. Haha~ mampuih la~ rajin jangan xrajin no~ Bekorban demi nusa dan bangsa~ *tiba2

    BalasPadam
  14. chekgu chekgu

    nk ikut!

    BalasPadam
  15. Sikit - Sikit Lama - Lama Jadi Bukit tu sesuai untuk menabung duit jer lah
    adesss

    P/S : Review Filem : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb! Terbaik!

    BalasPadam
  16. zaman skrg sapa lambat tertinggal zami...
    zaman skrg kena cepat je...klau perlu langgar je lampu merah...saman belakang kira! hehe

    BalasPadam
  17. ROS? cikgu-to-be ke ni?

    salam kenal

    BalasPadam
  18. wah..rajin basuh baju pakai tangan...

    slmt menempuh alam wat tesis..hehe

    BalasPadam
  19. berketul ketul tgn ye..gud exercise..ckit2 lame3 tgn berbukit.bz gak ko nih..tp bz berjalan tu aku plg suke..ahaha

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. mencangkung tu kira cam senaman gak tu, bro...sep duit byr gym XD

    Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

    BalasPadam
  22. hahaha....dia kena apply kat tempat yang betul...kalu apply kat baju kotor memang tak sesuai..

    BalasPadam
  23. rajin nyer ko..haha.=D..leh lah ak hire jdk maid.nak??

    haha.amboi2 bz 2pun smpt nk g lost world lagik..nk itot..haha

    BalasPadam
  24. fuyOoh..ketul2x..huhuhu

    BalasPadam
  25. @AiDa AzRyN

    haha.
    tu la.
    demi waktu sesungguhnya manusia kerugian.
    erk.

    BalasPadam
  26. @eqbalzack

    really?
    hadoi.
    ingatkan boleh guna ikut sukahati.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  27. @hans

    adeh.
    salah konsep la neh?
    huhu~

    BalasPadam
  28. @ain fathihah

    betul.
    10 markah utk anda.
    haha.
    :)

    BalasPadam
  29. @M a W a D D a H

    yep.
    rajin sgt.
    darurat weyh.
    wakakaka~

    BalasPadam
  30. @diraja22

    dah sampai tahap gunung pun.
    adeh.
    :)

    BalasPadam
  31. @rizal jabai

    haha.
    tahu takpe.
    semua benda nak bz.
    :P

    BalasPadam
  32. @Dark Half

    tu la pasal.
    save gilosss.
    dah kurus kering ni pun.
    haha~

    BalasPadam
  33. @Yatre Hayati

    haha.
    saje je nak cuba try test.
    adeh.
    :P

    BalasPadam
  34. @Fatin Aliyya

    tahu takpe.
    rajin yg amat.
    wakakaka.
    nak tolong jom?

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com