Isnin, 26 Julai 2010

Program Jom Habiskan Duit, Masa Dan Tenaga Di Lost World Of Tambun!

Halo halo. Nak minum Milo jap serta donut Mimi Lolo sambil pakai baju Baby Milo. Erk. Aku pun tak faham weyh. Lantak. Eh eh kalau kalau kau faham kau boleh kerja kat Dewan Bahasa Dan Pustaka haha. Mampuih. Sila abaikan.


Aku gi Lost World Of Tambun semalam. Siriyes letih gilosss. Aku baru je tunjuk skill konon konon terer berenang tu pun kaki dah ponat. Tapi best weyh dapat jalan jalan dengan kawan kawan neyh. As we all concern, this is the final semester that we together spend in the main campus. Lepas neyh masing masing buat hal sendiri ... kot. Adeh. Harap harap tak macam tu.


Tapi kan ... ada beberapa orang tak dapat nak mandi. There were three girls. I felt sorry for them. Ya. They brought tracksuits which they can't wear them. Life guards kat situ tak bagi pakai seluar spesies tracksuits neyh. Well. Nak buat macam mana. Peraturan dia ketat sangat kot. Entah. Oh. Aku tahu sajo semua peraturan tu demi keselamatan. Hurm... However ever ever ever... Kau tak kesian ke? They all bought tickets before knowing that they can't go for mandi manda. So dorang hanya tengok orang lain mandi manda sajo. Eh eh nasib ada mini zoo and games kat situ. At least they had something to do there. Takpe takpe. Anyway it was a wonderful Sunday to be honest. :)




potpetpotpet: Gara gara Lost World Of Tambun, aku melepaskan dua tanggungjawab lain. Adeh. I had to choose. That's what we called as life. Suka atau tak aku kena pilih haha.

36 ulasan:

Ery Farieha berkata...

x penah gi lagi
adoi
lamenye x main air

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

haha.
jom jom.
:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

huhuh...UUM.slalu wat g sini tapi tak pernah g pun...best tak?

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

erk.
lain orang lain pendapat dia.
bagi zami tempat dia biasa2 je.
tapi moments kita habiskan dgn kwn2 tu yg best.
:)

Nisa A. berkata...

kenapa xleh mandi lak?

rizal jabai berkata...

best2..mandi manda smpai lebam..bilik air kt umh aku nnt nk transform mcm tpt nih bolehh??..ahaha

AiDa AzRyN berkata...

haha~ wah,Riang ria raya disana ye~ bagus2~ :)

ardinihumaira berkata...

best kan ke sana... ;)

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

oh.
dia tak bagi pakai tracksuits.
dia betul2 jaga tuh.
hurm.
:D

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

haha.
boleh je.
kalau boleh sila buat lagi best.
:)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

erk.
puasa pun belum.
dah buat kuih raya?
:P

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

had fun la jugak.
:)

diraja22 berkata...

seronoknya bersama2 kawan2..

Nur Fara berkata...

wah!! tak ajak.. baru jer nak ikut.. hahaha.. *tertiba je..

♥ αmynαbillα ♥ berkata...

wah. pergi tambun x ajak pon. :'( tapi sian dengan that 3 girls tu la. rase mahu nanges2 ni.

ishiko berkata...

adeyh..best yer~

FarhanaDr berkata...

Wahhhh.. Dah sampai ipoh tak roger2 saye ponnnn..

c-jhou berkata...

zamie, jgn lupa janji kite ea...
ada lg byk trip nie..
kumpul byk duit~~
hehe~~

Hizami Rahim berkata...

@diraja22

seronot.
seronot.
(konon2 pelat)
:D

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
okeh.
lepas neyh zami buat iklan kat surat khabar ajak org ramai.
erk.
:P

Hizami Rahim berkata...

@♥ αmynαbillα ♥

yep.
sian seyh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ishiko

best gilosss.
kot.
haha~
:)

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

adeh.
ingatkan doktor bz merawat pesakit.
:D
sorry meh.

Hizami Rahim berkata...

@c-jhou

erk.
saya dah habis duit pun.
waaa...
:)

kasih berkata...

gua ada baju baby milo. erk. rock tak?

Hizami Rahim berkata...

@kasih

rock gilosss.
aku pun takde.
:D

nurayunni berkata...

beznyer...

Hizami Rahim berkata...

@nurayunni

:)

c-jhou berkata...

@Hizami Rahim

lol..
dh abis??
mana mungkin nie...
kite sama2 dpt biasiswa kpm kan..
sy x abis lg mana mungkin kmu punye dh abis nie..
hehe~~

asphaq berkata...

haih.. Ingat nak letak gambar ngan swimming suit apa ka. hahahaha.

hana devushka berkata...

uhh..g tambun x ajak pown..haha~

Hizami Rahim berkata...

@c-jhou

dah tinggal sikit.
uwaaa~
:'(

Hizami Rahim berkata...

@asphaq

haha.
tu private dowh.
erk.
:D

Hizami Rahim berkata...

@hana devushka

nak ajak.
tapi segan.
:)

hans berkata...

aku juga yang tak pernah pergi sana lagi

P/S : Rajnikanth Nak Datang Malaysia? Biar Betul?? Nak Kena Pergi Jumpa Nih!

c-jhou berkata...

@Hizami Rahim

mcm 2 ea??? erm...
g yg dekat je la...
sungat samak...
wahaha~~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com