Khamis, 1 Julai 2010

Nyut Nyut Kepala.

Hey hey hey. Hari ni aku kena balik sekolah kol 5 petang weyh. Siriyes penat. Letih gilosss. By the way, kejap lagi ada Latihan Dalam Perkhidmatan 5 (LADAP 5) kau tahu. Okay kau tak tahu kan? Tak payah nak buat-buat tahu nanti aku pijak betis kau haha. Oh. Semua guru terlibat kay. Dan kitorang kena belajar something about computer. Aku dengar dengar macam movie maker kot. Entah. Kalau la betul aku dah kira pakar nak guna movie maker ni. Maka aku tak perlu datang la kan kan kan? Adeh. Tapi aku tetap nak support benda ni weyh. Go go go!!!


Aku dah tambah isi. Korang doa doa supaya kurang isi boleh? :')


potpetpotpet: Hidup mula serabut kepala mula nyut nyut.

33 ulasan:

Qarl berkata...

sbr la chekgu

lucah je tajuk entry hahahahaha

aliesha kirana berkata...

nyut3x kepala rasanya mahu pecah, gara2 kamu marah2 padaku.. ewahhh~~~ eh tergelek kt cni lak..wakaaka~~

intanurulfateha ❤ berkata...

.uit
.tembam hapenye
.okeyh dah tuu ;)

kasih berkata...

pijak betis? uewww.
better sekeh kepala. haha

xkenalmakexchenta.blogspot.com berkata...

sabar sajer..

nak panadolll

shaa bonitaa berkata...

kamu bkl cekgu subjek ape yerr..huu~~

ardinihumaira berkata...

zami.. orag kata tambah isi tu bahagia... hehe.. moga zami bahagia selalu!




;)

JaJa'Z berkata...

betul lah zami..agak tembemmmm disitu...hehehe..kat pahang tahun ni takde LADAP...sebab jpn takde budget..bagus gak..manjang kena gi sek hari sabtu..

Hizami Rahim berkata...

qarl:

adeh.
apa yang lucah?
nyut nyut?
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

aliesha:

haha.
tak tahu pulak lagu tu.
adeh.
minat dangdut ek?
:P

Hizami Rahim berkata...

intan:

haha.
ada orang cakap dah tembam.
:'(

Hizami Rahim berkata...

kasih:

adeh.
takkan nak pijak kepala kot.
:)

Hizami Rahim berkata...

x kenal maka x cinta:

erk.
aku tak jual panadol.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

shaa:

matematik je.
:)

Hizami Rahim berkata...

dni:

thanks.
bahagia?
takde la.
biasa je.
:)

Hizami Rahim berkata...

cikgu jaja:

really?
haha.
ni pun ikut je la.
:)

kyoO~rEz@ berkata...

zami..berisi itu sexy..set in ur mind..hu3

Nisa A. berkata...

bertambah isi? hehe tengah bahagia ke?

FarhanaDr berkata...

Nyut nyut ke? Nak obat ka? Hehe.. Zami.. Tambah lagi isi.. Takpe.. Orang kate isi banyak sedap peluk.. Hik hik..

Hizami Rahim berkata...

kyoo:

haha.
adeh.
biar betul?
T-T

Hizami Rahim berkata...

nisa:

oh.
takde la.
biasa2 je bahagia.
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

farhana:

haha.
kan?
:)

Nisa A. berkata...

hahaha ye ke biasa2 je?
;) hehe

Rowena Chasez berkata...

kepala nyut nyut.
mkn panadol keyhh..

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haha.
ye.
biasa biasa je.
:)

Hizami Rahim berkata...

rowena:

haha.
ni nyut nyut ngengada.
:P

Yatre Hayati berkata...

sabar cikgu..sabar..

iszieylyanziy berkata...

penat x penat,,nk wt cm ne,,sabar je la,,ngee

Hizami Rahim berkata...

yatre:

haha.
sabar je ni.
:)

Hizami Rahim berkata...

isziey:

haha.
okay je.
:)

Amir Rayyan berkata...

nak kurang isi jugak.....heheeh...

Fatin Aliyya berkata...

xper beb, dm bangsa n ngr pe slhnyer blk lewt sket..hehe

alamak, aku pon sm dgn ko la mkn berisi..aiseh cemana ek??huhu

LORD ZARA 札拉 berkata...

g je cikgu~

cikgu kan comel~

he he he~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com