Khamis, 1 Julai 2010

Nyut Nyut Kepala.

Hey hey hey. Hari ni aku kena balik sekolah kol 5 petang weyh. Siriyes penat. Letih gilosss. By the way, kejap lagi ada Latihan Dalam Perkhidmatan 5 (LADAP 5) kau tahu. Okay kau tak tahu kan? Tak payah nak buat-buat tahu nanti aku pijak betis kau haha. Oh. Semua guru terlibat kay. Dan kitorang kena belajar something about computer. Aku dengar dengar macam movie maker kot. Entah. Kalau la betul aku dah kira pakar nak guna movie maker ni. Maka aku tak perlu datang la kan kan kan? Adeh. Tapi aku tetap nak support benda ni weyh. Go go go!!!


Aku dah tambah isi. Korang doa doa supaya kurang isi boleh? :')


potpetpotpet: Hidup mula serabut kepala mula nyut nyut.

33 ulasan:

  1. sbr la chekgu

    lucah je tajuk entry hahahahaha

    BalasPadam
  2. nyut3x kepala rasanya mahu pecah, gara2 kamu marah2 padaku.. ewahhh~~~ eh tergelek kt cni lak..wakaaka~~

    BalasPadam
  3. .uit
    .tembam hapenye
    .okeyh dah tuu ;)

    BalasPadam
  4. pijak betis? uewww.
    better sekeh kepala. haha

    BalasPadam
  5. kamu bkl cekgu subjek ape yerr..huu~~

    BalasPadam
  6. zami.. orag kata tambah isi tu bahagia... hehe.. moga zami bahagia selalu!




    ;)

    BalasPadam
  7. betul lah zami..agak tembemmmm disitu...hehehe..kat pahang tahun ni takde LADAP...sebab jpn takde budget..bagus gak..manjang kena gi sek hari sabtu..

    BalasPadam
  8. qarl:

    adeh.
    apa yang lucah?
    nyut nyut?
    haha.
    :)

    BalasPadam
  9. aliesha:

    haha.
    tak tahu pulak lagu tu.
    adeh.
    minat dangdut ek?
    :P

    BalasPadam
  10. intan:

    haha.
    ada orang cakap dah tembam.
    :'(

    BalasPadam
  11. kasih:

    adeh.
    takkan nak pijak kepala kot.
    :)

    BalasPadam
  12. x kenal maka x cinta:

    erk.
    aku tak jual panadol.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  13. dni:

    thanks.
    bahagia?
    takde la.
    biasa je.
    :)

    BalasPadam
  14. cikgu jaja:

    really?
    haha.
    ni pun ikut je la.
    :)

    BalasPadam
  15. zami..berisi itu sexy..set in ur mind..hu3

    BalasPadam
  16. bertambah isi? hehe tengah bahagia ke?

    BalasPadam
  17. Nyut nyut ke? Nak obat ka? Hehe.. Zami.. Tambah lagi isi.. Takpe.. Orang kate isi banyak sedap peluk.. Hik hik..

    BalasPadam
  18. kyoo:

    haha.
    adeh.
    biar betul?
    T-T

    BalasPadam
  19. nisa:

    oh.
    takde la.
    biasa2 je bahagia.
    haha.
    :)

    BalasPadam
  20. hahaha ye ke biasa2 je?
    ;) hehe

    BalasPadam
  21. kepala nyut nyut.
    mkn panadol keyhh..

    BalasPadam
  22. nisa:

    haha.
    ye.
    biasa biasa je.
    :)

    BalasPadam
  23. rowena:

    haha.
    ni nyut nyut ngengada.
    :P

    BalasPadam
  24. penat x penat,,nk wt cm ne,,sabar je la,,ngee

    BalasPadam
  25. yatre:

    haha.
    sabar je ni.
    :)

    BalasPadam
  26. nak kurang isi jugak.....heheeh...

    BalasPadam
  27. xper beb, dm bangsa n ngr pe slhnyer blk lewt sket..hehe

    alamak, aku pon sm dgn ko la mkn berisi..aiseh cemana ek??huhu

    BalasPadam
  28. g je cikgu~

    cikgu kan comel~

    he he he~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com