Khamis, 15 Julai 2010

Mulut Biar Wangi Supaya Tak Busuk.

Adeh. Bak kata pepatah terlajak perahu boleh diundur terlajak kata haaa tak boleh nak buat apa dah. Ya. Siapa suruh tak jaga mulut tu biar wangi sikit? Tak pasal pasal ada hati terluka darah meleleh-leleh. Cewahhh.




Well. Kadang kadang kita tak perasan bila masa dan ketika lagak kita tanpa sengaja telah mengguris hati perasaan orang lain. It is okay if we want to make fun of somebody but as long as it is not too much la kan kan kan? Sometimes we just don't know what the hell when we did something wrong. Kita rasa apa yang kita buat tu okay je. Padahal ada orang terasa pulak dah. That is why kita perlu berhati-hati dalam bab neyh. Choose your words carefully. Most situations people argue over aren't worth ending a good friendship over.




As for me, I am sorry if I have done anything wrong that makes you friends hurt. I love you friends! This is our final year in UPSI. And I am happy so far. :')

30 ulasan:

  1. zami.. nak mulut wangi, sembur minyak wangi...

    ops...


    larikkksss... hik3

    BalasPadam
  2. @ardinihumaira

    haha.
    nak sikit minyak wangi dni la.
    boleh?
    minyak masak pun okay.
    :D

    BalasPadam
  3. mulut akn wangi kalau hati pon wangi..kalo hati busuk,tp mulut kdg2 boleh jd wangi gak,sbb telan minyak wangi..ahak
    ape ade dlm hati dpt diluahkan dr mulut..so wangi mulut kerana DENTYNE
    *tetibe..hahaha

    BalasPadam
  4. Yup.. Cakap berpada-pada.. Lain orang lain tahap penerimaan sesebuah gurauan dia.. Ade cepat kecik hati, ade jenis tak kesah langsung.. Hee.. :)

    BalasPadam
  5. @rizal jabai

    wah.
    sodap pulak kau bermadah neyh.
    wakakaka.
    :D

    BalasPadam
  6. @FarhanaDr

    hehe.
    tahu takpe.
    :D
    bak kata pepatah,
    masuk kandang kambing mengembek,
    masuk kandang lembu mengemoo.
    :)

    BalasPadam
  7. jgn la men masam-masam muka hanya kerana terlajak kata... haih...

    hati kna mau besar, baru org suka nk bkawan kan.... kalo memanjang je sensitifnya, kawan pun larik plak.. huhuu....

    p/s: aku ade jual pewangi mulut.. nak ker ?? :p

    BalasPadam
  8. @Aidy Shahiezad

    weyh.
    kita sebagai kawan kena memahami.
    :D
    cewahhh.
    eh eh aku tak nak la pewangi tu.
    bau durian kot.
    wakakaka~

    BalasPadam
  9. weyh.
    kita sebagai kawan kena memahami.
    :D

    BalasPadam
  10. @Aidy Shahiezad

    kau copy paste ayat aku kan?
    sampai hati...

    BalasPadam
  11. kau lg sampai hati sbb cakap tak memahami aku... uhuks... :|

    BalasPadam
  12. @Aidy Shahiezad

    haha.
    gurau seyh.
    eh eh kau baru follow ek?
    haiyak.
    (-_-!!)

    BalasPadam
  13. ahaha... nie kali kedua aku follow kau.. aku baru tukar email blogspot... kna follow balik... huhu...

    BalasPadam
  14. thats why perlu ada kejujuran dlm berkawan. ;)

    BalasPadam
  15. wow touchingnyee..haha..

    kawan2 junior pon kene mintak maap sblm bersara dr upsi..hehe

    tol x?

    BalasPadam
  16. wuuuu zami entry agak emosi di sini =_="
    hehee
    nisa pulak ter-tacink~
    :P

    BalasPadam
  17. member-member aku semua jenis lawak kasar punya orang

    http://touyakaruma.com/blog

    BalasPadam
  18. @Nisa A.

    haha.
    mana ada weyh.
    biasa je.
    :D

    BalasPadam
  19. btl3.
    innz pun byk kali dah makan hati dengan kawan.
    ckp pun kenela beringat .


    lu tapis dulu before cakap derr xP
    ahakz !

    BalasPadam
  20. hati klu suci..
    pancaindera lain pun turut serta..

    BalasPadam
  21. lama dah xtgk friends..
    dulu lyan gak...
    :)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com