Khamis, 15 Julai 2010

Mulai Esok Harga Minyak Naik 5 Sen!

Weyh. Cepat cepat gi start enjin kereta kau lepas tu berdesup gi stesen stesen minyak berhampiran. Harga minyak dah naik weyh! Mulai hari esok bersamaan dengan 16 Julai 2010 maka petrol RON95 dijual pada harga RM1.85 seliter manakala LPG berharga RM1.85 sekilogram haha. Hamekkk kau! Tak pasal pasal aku isi minyak penuh penuh tadi. Adeh. Gila bersepah kereta kat stesen stesen minyak weyh. Jom jom singgah isi minyak!!!




potpetpotpet: Lepas ni apa pulak nak naik?

17 ulasan:

I n n z berkata...

berat badan yg naik ;)
hehee xP

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

tahu takpe.
:D
nak tulis tadi.
haha.

Qarl berkata...

Zami,

5 sen je...

beratur pjg2 tu kan ke dh bazir minyak

ahaks!!!

hehe

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

haha.
saspen lebih neyh.
wakakaka~
:P

a little less conversation berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
a little less conversation berkata...

adoi..moto dh full tank..kete je x sempat..cis tul

ishiko berkata...

uhhh... naek lagi yee...

ardinihumaira berkata...

uiskkk menjawab la dni ngepos barangan jalan kaki pasni. sobbbssss

hans berkata...

nasih aku dah isi full minyak moto aku dengan V-Power Shell
hahahaa
jimat lah sikit untuk hari esok
hehehe

p/s : Review Film : Mantra Filem Seram Paling Terbaik Keluaran Metrowealth?

Lelaki Ini berkata...

slmat naik mnyak!

diraja22 berkata...

minyak naik.. berat poket jg yg turun..

kasih berkata...

tekanan darah la plak naik pasni.

FarhanaDr berkata...

Okey.. Lepas ni kita sume naik basikal ye kawan-kawan.. Kurangkan pencemaran, jimatkan wang.. Hik hik..

Rowena Chasez berkata...

nasib baik takde kete lagi..
drive pon xreti..
so,xde effect laa kot kat wena..
haahaha~

hans berkata...

den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

Aidy Shahiezad berkata...

minyak yg naik 5 sen, pasni segala jenis benda yg bersangkut paut ngan minyak naik 25-30 sen plak...

cekgu math tlg explain sket formula yg peniaga2 nie dok pakai... haih...

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/07/hipokrasi-amnesia-dalam-kehidupan_18.html

Yatre Hayati berkata...

berat badan makin naik sebab stress harga barang naik. heeee~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com