Khamis, 15 Julai 2010

Mulai Esok Harga Minyak Naik 5 Sen!

Weyh. Cepat cepat gi start enjin kereta kau lepas tu berdesup gi stesen stesen minyak berhampiran. Harga minyak dah naik weyh! Mulai hari esok bersamaan dengan 16 Julai 2010 maka petrol RON95 dijual pada harga RM1.85 seliter manakala LPG berharga RM1.85 sekilogram haha. Hamekkk kau! Tak pasal pasal aku isi minyak penuh penuh tadi. Adeh. Gila bersepah kereta kat stesen stesen minyak weyh. Jom jom singgah isi minyak!!!




potpetpotpet: Lepas ni apa pulak nak naik?

17 ulasan:

  1. berat badan yg naik ;)
    hehee xP

    BalasPadam
  2. @I n n z

    tahu takpe.
    :D
    nak tulis tadi.
    haha.

    BalasPadam
  3. Zami,

    5 sen je...

    beratur pjg2 tu kan ke dh bazir minyak

    ahaks!!!

    hehe

    BalasPadam
  4. @Qarl

    haha.
    saspen lebih neyh.
    wakakaka~
    :P

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. adoi..moto dh full tank..kete je x sempat..cis tul

    BalasPadam
  7. uhhh... naek lagi yee...

    BalasPadam
  8. uiskkk menjawab la dni ngepos barangan jalan kaki pasni. sobbbssss

    BalasPadam
  9. nasih aku dah isi full minyak moto aku dengan V-Power Shell
    hahahaa
    jimat lah sikit untuk hari esok
    hehehe

    p/s : Review Film : Mantra Filem Seram Paling Terbaik Keluaran Metrowealth?

    BalasPadam
  10. minyak naik.. berat poket jg yg turun..

    BalasPadam
  11. tekanan darah la plak naik pasni.

    BalasPadam
  12. Okey.. Lepas ni kita sume naik basikal ye kawan-kawan.. Kurangkan pencemaran, jimatkan wang.. Hik hik..

    BalasPadam
  13. nasib baik takde kete lagi..
    drive pon xreti..
    so,xde effect laa kot kat wena..
    haahaha~

    BalasPadam
  14. den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

    p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

    BalasPadam
  15. minyak yg naik 5 sen, pasni segala jenis benda yg bersangkut paut ngan minyak naik 25-30 sen plak...

    cekgu math tlg explain sket formula yg peniaga2 nie dok pakai... haih...

    visit my latest entry:
    http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/07/hipokrasi-amnesia-dalam-kehidupan_18.html

    BalasPadam
  16. berat badan makin naik sebab stress harga barang naik. heeee~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com