Rabu, 21 Julai 2010

Meriah Di i-City Seperti Meriah Di Aidilfitri



Adeh. Aku sempat singgah i-City hari tu. Kau tahu budak budak kat facebook aku tuh iya iya upload gambar gambar dorang gi i-City. Aku pun jealous weyh. Nak tak nak aku kena gi i-City jugak. Boleh?




Eh eh aku siriyes pelik awat ramai sangat manusia gi i-City? Bersepah sepah weyh. Rajin pulak dorang nak datang situ termasuklah aku kan kan kan? Aku tengok kereta kereta tetap beratur nak masuk walaupun dah hampir tengah malam. Gilosss. Anyway apa yang menarik perhatian aku kat situ bila mak mak dan ayah ayah pun nampak teruja nak posing sakan kat i-City tuh weyh. Terkujat kujat aku tengok dorang haha. Well. It's a good thing. Seronok tengok dorang dengan keluarga masing masing. :')




Secara rumusannya apa yang ada kat i-City ialah lampu semata-mata. Best? Hurmmm... Boleh la kalau kau nak tengok warna warni tuh haha. Tapi seronok la dapat meluangkan masa dengan kawan kawan neyh. Bila lagi boleh buat benda benda neyh lagi kan kan kan? :)




potpetpotpet: Tak lama lagi nak puasa dah lepas tu raya pulak haha.

31 ulasan:

I n n z berkata...

innz tak pegi lagi ;(

kechixx berkata...

lernnn...rumah kechixx kat area2 situ jek..kalau cakap awal2 boleh kechixx join.hahahaha...:)

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

haha.
jom la!
:D

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

oh.
really?
adeh.
tapi siriyes ramai orang.
:)
sesak nafas jadinya.

Ery Farieha berkata...

nak pegi!

Adam Arjuna berkata...

huh...

i-City di 'Shah Alam'..

menarik..

Amir Rayyan berkata...

i-city ooh i-city....hehehe

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

hehe.
sila sila.
:D

Hizami Rahim berkata...

@Adam Arjuna

haha.
sorry sorry.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Amir Rayyan

:)
amir mesti dah pernah singgah i-city kan?

Aidy Shahiezad berkata...

ehhh...
apesal blog header kau yg baru nie macam tersangat aku familiar je ea ?? haih kau nie... :(

hans berkata...

aku yg dekat nih juga tak terdetik nak pergi I-City tu lagi
hahahaha


p/s : Review Film : Inception Memang Terbaik! Aku Sangat Teruju! Kreatif!

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

jap.
kenapa?
sama dengan siapa?
erk.
tak tahu neyh.

Hizami Rahim berkata...

@hans

pergi la.
:)

aliesha kirana berkata...

owh, ak terlalu jauh utk pergi ke ctu.. hehe... tp tgk kt fb kwn2 sudah cukup wat ak teruja.. hehe..

meh layan *~Citra Hati Aliesha Kirana~* pulak...

xpun baca karya *~Dari Tinta Aliesha Kirana~*

Nisa A. berkata...

turun shah alam x bgtahu ye zami =_="

Adam Arjuna berkata...

hurmm...

'no komen'

ngomong aja sama tangan gue..

-out-

Yatre Hayati berkata...

memang ramai gilos orang kat sana. try tak aiskerim goyang kat sana?

Rozana Razali berkata...

xpernah pergi lg.. T___T

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

hehe.
tu la pasal.
:D

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

adeh.
nak kena buat pengumuman kot lepas neyh.
:D

Hizami Rahim berkata...

@Adam Arjuna

oh.
hurm.

Hizami Rahim berkata...

@Yatre Hayati

tak.
sodap kah?
:)

Hizami Rahim berkata...

@Rozana Razali

sila sila.
:)

::FAIZ FARISH:: berkata...

Wow meriah....

hdyh berkata...

i-city mmg best..tp asal la buat kat shah alam..pegi waktu mlm panas gilooosss~

rizal jabai berkata...

dh nak raye yeayy..nnt raye aku cabot 1 pokok lampu tu bg ko..sbg lampu raya ok..hihihi

Nisa A. berkata...

ha ha haa..
gurau je kot.
xde laa.. sbb i-city tu dh dekat dah ngan umah nisa :P

hans berkata...

malas weih
tgok lampu jer


P/S : Sebab Pinggang Gua Tergeliat Jadi Hari Nih Gua Jawab Soalan Jer Lah

[z@ck] berkata...

pergh..
dah macam Hero Remaja.
=)

RedBoy berkata...

redboy pon x penah g lagi ke sana..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com